- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.121
mrb. mellek sanırım kaan aydos hacanım hastasısın rica etsem nasıl bir tedavi gördüğünü anlatabilirmisin bizde kaan hocaya mikroenjeksiyon için tedaviye başlıcazda nerden ne kadar bilgi toplasam faydadır sanırım malum endişeler korkular...
Merhaba arkadaşım dah aönce krisede sormuştun çok fazla nete giremediği için cvp veremedi sanırım.
sen durumunu bize özetlesen hepimiz yardımcı olabiliriz.
Hepimiz kaan hocanın ellerinden geçtik:)
merhaba canımm. biz k hocaya mail yoluyla tedavi oluyoruz ankara bize çok uzak olduğu çin henüz gidemedik. tahlil leri burada yaptırıp mail atıyorum sağolsun cevap veriyor . sen ankaradasın sanırım. burada ankarada olup yüzyüze görüşen arkadaşlar var onlar sana yardımcı olacaktır. tedaviniz hayırlı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kızlar şikayet etmiyim diyorum şu mübarek günlerde ama adet ağrılarım var sanki yarın adetim gelecek gibi oysa daha 18 gün. haftaya perşembe cuma adetim .
bu endometriozis içimde heryeri sardı kesin.
yumurtlamayla ağrılarım başlıyor.
moralimi bozuyorrrrrr
çok teşekkür ederim çok saol ben 2 yıllık evliyim sorun eşimde sperm sayısı az hareketlilik canlılık az eşimin gittiği ürolog bizi kaan hocaya mikroenjeksiyon tedavisi için yönlendirdi malum ramazan ayında olunca henüz başvurmadık kensine bayram bitiminde gidicez fakat beni aşırı bi endişe sardı nasıl bi dokturdur tedavimiz nasıl olucak diye ondan sayfaları okurken yazılarda geçen kaan hoca yazısına takılıyorum hemen
canım başınız sağolsun, Rabbim ülkemizin bu beladan kurtulmasını nasip etsin inşallah.kızlar bunlar nasıl insanlar ya
çok kötü oldum arkadaşlar
yengemin kardeşide şehit düşmüş
daha 6 aylık bi oğlu var kızlar o yavru babasız kaldı artık
allah ailesine sabır versin başka bişey diyemiyorum uzaktayım gidemiyorum ama allahtan rahmet diliyorum
oyyy canım lorkemm geldim kuzum geldim
bebişin pıt pıtlarını duyduk çok şükür
lorkemm sen nasııl oldun ağrın geçtimi
canım tez zamanda Rabbim sanada yaşatsın bu duyguyu
çok teşekkür ederim çok saol ben 2 yıllık evliyim sorun eşimde sperm sayısı az hareketlilik canlılık az eşimin gittiği ürolog bizi kaan hocaya mikroenjeksiyon tedavisi için yönlendirdi malum ramazan ayında olunca henüz başvurmadık kensine bayram bitiminde gidicez fakat beni aşırı bi endişe sardı nasıl bi dokturdur tedavimiz nasıl olucak diye ondan sayfaları okurken yazılarda geçen kaan hoca yazısına takılıyorum hemen
Mikroenjeksiyon dediğin nedir tüp bebekte kullanılan bi terim bu ..tüpmü düşünüyorsunuz?Eşinin sonuçlarını yazarmısın?
Eşinde varikosel varmı?Hormonlarına bakıldımı?fsh lh,testesteron vs..
Kaan hoca önce varikosel varmı diye elle muayene edecektir.Hormon testlerini isteyecektir.Gerek duyarsa sperm dna hasar testi isteyecektir.
sorma canım ya benim de yumurtlamadan sonra ağrı sızı göğüs ağrısı herşey oluyo daha o zaman moralim bozuluyo zaten. daha yeni doktora gittim hormonlarım da normalmiş kist te miyom da bişey yokmuşş. eee niye ağrı oluyo o zaman yaşlandık galiba ekinimmm
mrb. mellek sanırım kaan aydos hacanım hastasısın rica etsem nasıl bir tedavi gördüğünü anlatabilirmisin bizde kaan hocaya mikroenjeksiyon için tedaviye başlıcazda nerden ne kadar bilgi toplasam faydadır sanırım malum endişeler korkular...
emin ellerdesiniz merak etme:) buradaki birçok arkdaş onun tedavisi ile hamile kaldı. inşallah en kısa zzamanda bebğine kavuşursun
eşimin gittiği ürolog bütün muaynelerden geçirdi eşimi tahliller filan tas tamam en sonda hatta varikoselden şüphelenip film çekildi elle muayene yapıldı varikosel çıkmadı eşime doktoru sebepsiz inferlitile tanısı koymuş ne ilaçla nede başka bi yolla sperm sayısını canlılığını arttıramayız diyip kaan hocaya yönlendirdi daha önceden kann hocayla eşimin sperm sonuçları için mailleşmiştik daha detaylı incelenmesi lazım demişti baktırdık çıkan sonuç mikroenjeksiyon dendi tüp bebk tedavisi evet ama biraz daha farklı tüp bebekte spermle yumurtanın döllenmesi beklenirken mikroenjeksiyonda spermi direk yumurtanın içine enjekte etmek olarak tanımlamışlar anlıycağınız bizim durumumuza uygun tek tedavi yöntemi bu
evet canım demiştin ilaç bile içmiyorum hamileyimdir diye demiştin, çok zor gerçekten. geçmiş olsun canım, bitkisel ilaçlarda kullanamıyormusunkızlar dua edin sadece adetten belirtileri oluyo sizde
kasık agrısı gögüs agrısı bel agrısı az bişeyde
ya ben ne yapıyım
adet dönemimde romatizmadan dolayı
kalçalarım agrır yürüyemem bile çogu zaman
bel agrısını hiç saymıyorum artık
çünkü bütünleşti gibi bişey benimle
o yüzden keşke bendeki belirtiler de sizinki gibi olsa
ya adet olmazsam diye ilaç bile içemiyorum
agrılarla başa çıkmaya çalışıyorum
düşünün yani suyumu bile alamıyom dogrulupta
eşim ve annem gelip bakıyo
o yüzden beterin beteri var
böyle şeyleri kafaya takmayın canım
merhaba nlgn gecmis olsun canim tedavin insallah basarili olur bizde bayram sonrasi kaan hocaya gitmeyi dusunuyoruz sen randevu alabildinmi ben ulasamadim telefonuna
kızlar bende mardindeki arkadaşla görüştüm
orda kırmızı alarm vermişler
kimse lojmanın balkonuna bahçesine çıkmayacakmış
hedefte lojmanlar ve aileler varmış
bu sıcakta herkes evde tıkalı kalmış
çarşıyı hiç demiyorum bile yani
allah yardımcıları olsun
hepsini korusun ve bir an önce ordan kurtarsın hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?