Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla kaan hocanın sekreterinden daha çok işe yarıyorum..
gidenler bilir kendisini kadıncağız tesadüfen oaraya oturmuş gibi:))))
ay evet değişik bir kadın
yapacağı mikrotese için ..biz ordayken bir çift vardı onlara uygulanacaktı onlardan öğrendim.

canım şöyle birşeydir o heralde ciddi ciddi saatlerce süren mikrotese işlemidir o.....
bizede yapacaktı ücret falan yoktu,tüp bebek işleminin bir parçası olacaktı ama....:))şırıngayla çekicem demişti

lorkemm ben atesımı olcemeyı bıraktım 2 gundur canım ıstemıor
adetlıyken olctum

nlgn hsgeldın canm sanırım sperm sayınız 1 mılyon ölemı ?

mrb hoşbuldum sende hoşgeldin eşimin sperm yogunluğu:<100.000/ml 20 milyon/ml ve üzeri
yuvarlak hücre:<1.000.000/ml <5milyon/ml
lökosit:<1.000.000/ml <1 milyon/ml bu durumda 1 milyondan az sanıyorum

mrb hoşbuldum sende hoşgeldin eşimin sperm yogunluğu:<100.000/ml 20 milyon/ml ve üzeri
yuvarlak hücre:<1.000.000/ml <5milyon/ml
lökosit:<1.000.000/ml <1 milyon/ml bu durumda 1 milyondan az sanıyorum

bızımde bınlerde kader arkadasım
bızımde renklı dıplorde cıkmadı varıkosel
ve sadece 1 tane doktor var gıbı dedı
ama dıger doktorlar ellende yok dedi
bızdede anlıyacagın cogunluga bakılırsa yok varıkosel,
sızın hrmonlarda sorun varmı pekı
baktırdınızmı fsh lh testrn?

esra seni bu sefer yakaladım galiba...
bana bir söz vermiştin,bu sözlerden hangilerini uyguladın merak ettim anlat bakalım kuşummmm

haklısın canım benim

allah kardeşinle birlikte hepsini korusun inşallah

evet baktırdık hormon testleride yapıldı eşimin gittiği ürolog ali memiş bey ellede muayne yaptı doblerde istedi varikosel bizdede çıkmadı eşime sebepsiz infertilite teshisini koyup kaan hocaya mikroenjeksiyon tedavisini başlamamız için yönlendirdi bakalım ne olcak kaç gündür kafam çok yoğun 3 gün filan oldu öğreneli bizimde size hangi tedaviyi önerdiler

HAYIRLI GECELLER
hepimizin başı sağolsun Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin ailelerinede sabırlar versin
bu konuda çok yorum yapamıyorum içim sızlıyo sebep olanları Rabbim bildiği gibi etsin......

iyi sayilirim canim yarin doktora gidiyoruz iste ordan yine alisveris yapicaz biraz ev icin bebekler icin
hayat iste geciyor sen nasilsin?

saol kuzum iyiyim
eşim pazartesi varikoselden ameliyt olcak allahın izniyle soraaaa inşallah bende anne olurum
ne zaman hayırlısıysa

esra seni bu sefer yakaladım galiba...
bana bir söz vermiştin,bu sözlerden hangilerini uyguladın merak ettim anlat bakalım kuşummmm
esım gec gelıor ramazandan sonra duzene gırıcez ınsallah
sabhta zaten oruc
dengesız olur zaten
beslenmeyede gelınce ıfftara evde deıl

tatlım senın canını sıkmak ıstemem ama bızım gıtmedıgımız doktor kalmadı
bızımde hormnlarda sorun yok
gayet gusel
varıkoselımızde yok
kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
olsa bıle butun DOKTORLAR bıze bu denlı etkıleyebıleceını sölemedı
yanı hc bır durum hormonlar da sorun olmadıgı derece bu kadar ınmezmıs
bzde 6 ay boyunca kaan hocanın tedavısını uyguladık
ondan once yemedıgımız ıcmedıgımız ısı kalmadı
ılk ay endollen trental verdı
sonra dayadı klomenı ve sonuc hep NEGATIFFFFFFFFFFFFFFFFFF

benm 1 tane basarısız tup denemem var
bunun tedavısı yok

kızlar bugün komik bişey oldu eşim komseriyle konuşup izin istedi ( çünkü artık baskılarıma dayanamadı ) varikoselin olduğunu anlatmış yalan olarakta ağrı yapıyor dedirttim komserde demişki
bendede vardı bende ameliyat oldum dakka bekleme git demiş
sonuç olarak :
pazartesi ameliyat oluyoruuuzzzzzzz
1 hafta izin vermiş kızlar yeter değilmi ya 1 hafta ???
ameliyat olacağına çok sevinmiştim aslında megerse biz boşa izin vermiyolar diye beklemişiz komserimizde bile vermış
bu arada 2 tenede oğlu var : ))

HAYIRLI GECELLER
hepimizin başı sağolsun Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin ailelerinede sabırlar versin
bu konuda çok yorum yapamıyorum içim sızlıyo sebep olanları Rabbim bildiği gibi etsin......

Hosgeldin enes Bizde cok üzgünüz ama dedigin gibi sebep olanlarda seytanindan bulsun

saol kuzum iyiyim
eşim pazartesi varikoselden ameliyt olcak allahın izniyle soraaaa inşallah bende anne olurum
ne zaman hayırlısıysa

öylemi gecmis olsun canim insallah sizin icin hayirli olur ALLAH gönlünüze göre versin

netim cok yavas benim yaa cok zor aciliyo sayfa:44::44:

peki kuşummmmm...

saol canım
tek seninki yavaş değil bendede bar yavaşlık nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…