Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tabiki biz zaten yanımızda bütün sonuçları tahlilleri bugüne kadar ne yapıldıysa hepsini götürürz görüşmeye belki dediğin gibi başka bir tedaviye yönlediricektir bizi
MİKTAR:2.1ML
PH:7.6
VİSKOSİTE:15 DAKİKA
GÖRÜNÜM:GRİ-OPAK
SPERM YOĞUNLUĞU:<100.000/ML(*)
ANORMAL MORFOLOJİ SPERM YÜZDESİ: -
YUVARLAK HÜCRE:<1.000.000/M
LÖKOSİT:<1.000.000/ML
sperm yoğunluğunun çok düşük olmasıyla nedeniyle kruger sperm morfoloji testi çalışılamamıştır
8 adet hareketsiz sprem hücresi görülmüştür

evet canım demiştin ilaç bile içmiyorum hamileyimdir diye demiştin, çok zor gerçekten. geçmiş olsun canım, bitkisel ilaçlarda kullanamıyormusun

yok kız kullanmıyorum bitkiselde bişey
önceden çok kullandım balla bişeyleri karıştırıp
çok kilo aldım vede hiç düzelme olmadı
zaten beni romatizma haplarıda tam iyi etmiyoda
idare ediyoruz işte
bana agır ilaçlar verecekte doktor ama 3 yıllık tedaviymiş
ve ilaçlar bitincede hemen hamile kalmamam lazımmış
o yüzden dogum yapmamı bekliyo doktor
ne zamansa artık

canim esimde fsh yetmezligi var burada muayene oldugu doktor baska sorun yok dedi kaan hocada aynisini soyledi gelin dedi umarim gidebiliriz haberleselim ulastigimiz zaman biz belki yetisemeyebiliriz yurt disina gitcezne zaman belli degil bayramdan oncede olabilir nasip

benim kardesimde mardinde askerlik yapacak dun sabah gitti simdi diyarbakirda toplama alaninda tutuyorlarmis mardine gecirmiyorlarmis tlf konustuk moralleri cok bozuk.....RABBIM yardimcilari olsun icim cok dolu

Kaan hoca size mikroteseyle tüp bebek önerecektir.
Ameliyatla yumurtalıklardan sperm alınması ..Ama önce büyük ihtimal iğne tedavisi verecektir.
Rabbim yardımcın olsun canım..

anladım canım hayırlısı olsun inşallah yurt dışına çıkmadan randevü alabilirsiniz inşallah herşey yolunda gider Rabbim yardımın olsun

ceylan anneannem vicks ve gaz sürerdi "bu ilaçlar fayda etmiyo en iyi bunlar geliyo diyodu" çok ağrırsa dene istersen. kokar mokar ama :) napcan ağrını azaltcaksa denersin tatlım.
iyi geceler kızlar ben yatıyorumm

benim kardesimde mardinde askerlik yapacak dun sabah gitti simdi diyarbakirda toplama alaninda tutuyorlarmis mardine gecirmiyorlarmis tlf konustuk moralleri cok bozuk.....RABBIM yardimcilari olsun icim cok dolu

ayy sag salim yapıp döner inşallah canım ya
allah korusun askerlerimizi polislerimizi
korkma alahın izniyle bişey olmaz inşallah
biz nusaybindeydik
tam terörün ortası
orası çok daha kötü merkeze ve diger ilçelere göre
kardeşinin yeri kesinleştimi merkezmi ilçemi oldugu

sevser basiniz sagolsun cok uzucu bir durum tek ic rahatlatan sey sehit olmasi ve yerinin belli olmasi insallah

allah sabırlar versin canım ailesine eşine dayanma gücü versin...

sevserim basiniz sagolsun canim ALLAH ailesine sabirlar versin insallah
geride kalanlara dayanma gücü versin ne yazikki terör bicok kücük yavruyu babasiz birakiyor mekani cennet olsun

sevser rabbım sabır versın ınsallah cok uzucu

ben pamugu cok ozledım

gulum ıcınde cok sevndım

canım başınız sağolsun, Rabbim ülkemizin bu beladan kurtulmasını nasip etsin inşallah.

Ronyam gözünüz aydın kucağına da al sağlıkla inşallah,

darısı da bekleyen herkese olsun...

hepinizden allah razı olsun saolun arkadaşlar
şimdi bi aileden bi insan eksildi okadar masumki daha küçücük
annesi saatlerdir sinir kırizi geçiriyormuş
babası iyneyle duruyormuş
ağbisi yozgatta polisti ambulansla memeleketine getirmişler
okadar acıki hakkarideki geline ulaşamıyolardı yeni ulaştılar o elin memeleketinde bi başına kalmış kucağunda 9 aylık bebeğiyle
bu nasıl insanlıktır
annemler bile baygınlık geçirmişler çünkü annesi inanmıyormuş haftaya gelecekler diyomuş
allahım sabır versin ne diyebilirizki
herzaman üzülürdüm ama bu tanıdık olunca insanın içi eridi
hafta sonu bizde gitcez allahın izniyle
bizunuturuzda o aile ne olur bilemem bu bayram onlara nasıl geçer
hatta bundan sora zaman nasıl geçer bilemem
rabbime emanetler...

Kaan hoca size mikroteseyle tüp bebek önerecektir.
Ameliyatla yumurtalıklardan sperm alınması ..Ama önce büyük ihtimal iğne tedavisi verecektir.
Rabbim yardımcın olsun canım..

ölemi onu hiç sperm olmayan hastalara uygulamıyolarmı?eşimde hiç sperm yok değil sadece sayıda ve hareketsizlikte azlık var iğne tedavisi nasıl bişey hiç bi fikrim yok bu konuda

sevser basiniz sagolsun cok uzucu bir durum tek ic rahatlatan sey sehit olmasi ve yerinin belli olmasi insallah

allah sabırlar versin canım ailesine eşine dayanma gücü versin...

sevserim basiniz sagolsun canim ALLAH ailesine sabirlar versin insallah
geride kalanlara dayanma gücü versin ne yazikki terör bicok kücük yavruyu babasiz birakiyor mekani cennet olsun

sevser rabbım sabır versın ınsallah cok uzucu

ben pamugu cok ozledım

gulum ıcınde cok sevndım

canım başınız sağolsun, Rabbim ülkemizin bu beladan kurtulmasını nasip etsin inşallah.

Ronyam gözünüz aydın kucağına da al sağlıkla inşallah,

darısı da bekleyen herkese olsun...

allahım hepimizi korusun inşallah dünyanın diğer bi yizinide unutmamak lazımmış unutturmuyorlar zaten allah kahretsin hepsini

ölemi onu hiç sperm olmayan hastalara uygulamıyolarmı?eşimde hiç sperm yok değil sadece sayıda ve hareketsizlikte azlık var iğne tedavisi nasıl bişey hiç bi fikrim yok bu konuda

Kaan hoca bu şekilde spermin daha az hasarlı olacağını düşündüğü için bunu uyguluyor canım.iğne tedaviside yaklaşık 2 aylık hormon iğnesi vuruluyor duruma göre..hatta onunda ücretini söyleyebilirim bilgin olsun 2000 tl istiyor..

ceylanım bende lojmanda oturuyorum gerekirsede canımı veririm o adi pisliklerden korkan onlar gibi olsun
bizde şarktayız
ama zerre korkumuz yok
ama mardın şu günlerde çok tehlikeli olabilir allah onlarıda korusun inşallah...

Ahh umudcum..kardeşimiz Allaha emanet olsun..

AMINNN bitanem kardesim ve butun askerlerimiz ALLAHA emanet...o simdi oralardaya icim cok huzursuz gitmeden once INSALLAH doguya cikmaz diyodum yok abla askerligi doguda yapacaksin yoksa anlami yok diyodu..mardine ciktigini ogrenince biz uzulduk acikcasi oda fac. yazmis istegim gercek oldu INSALLAH diger istegimde gercek olur yazmis. diger istegi sehit olmak ALLAHIM KORU YARABBIM BIZIMKINIDE HEPSINIDE

Lan lorke yeni aklıma geldi
sen bizim tabloları kaydettin her gün inceliyonda
biz seninkine neden bakmıyoz
sen neden yüklemiyon buraya bizi mahrum ediyon
bizde görmek istiyoz günlük senin tablonu
fik fiklerini

valla bırı solıcek dıye beklıyodum tabıkı bu sen olmalıydın
caktırma sımdı fıkfık hazırlıgındayım
yarın yayınlarım ınsallah
daha yenı basladık kızım calısmalara nabıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…