- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.141
Siz kaan hocaya birebir muayene olun o sizin için en doğru tedaviyi verecektir.
Tüp bebek öncesi eşini tedavi ederek şansınızı artırmaya yönelik bişeyler yapar..
Muayene olun sonra yine yaz bize.
Rabbim hepimizin bebişlerini tez zamanda göndersin inşallah
evet canım demiştin ilaç bile içmiyorum hamileyimdir diye demiştin, çok zor gerçekten. geçmiş olsun canım, bitkisel ilaçlarda kullanamıyormusun
merhaba henüz bende ulaşamadım kaan hocaya randevü için sanırım tatildeymiş bi denk gelipte randevü alabilseydil hayırlısıyla baya yoğunmuş k hoca umarım sizde iyi sonuç alabilirsiniz randevü alırsanız haberleşelim yine sizin sıkıntınız nneydi nasıl bi tedaviye başlıcaksınız
Ceylanım Allah şifa versin.Hpeimiz dökülüyoruz..
Bi esra sağlam onunda tahtası eksik
kızlar bende mardindeki arkadaşla görüştüm
orda kırmızı alarm vermişler
kimse lojmanın balkonuna bahçesine çıkmayacakmış
hedefte lojmanlar ve aileler varmış
bu sıcakta herkes evde tıkalı kalmış
çarşıyı hiç demiyorum bile yani
allah yardımcıları olsun
hepsini korusun ve bir an önce ordan kurtarsın hepsini
tabiki biz zaten yanımızda bütün sonuçları tahlilleri bugüne kadar ne yapıldıysa hepsini götürürz görüşmeye belki dediğin gibi başka bir tedaviye yönlediricektir bizi
MİKTAR:2.1ML
PH:7.6
VİSKOSİTE:15 DAKİKA
GÖRÜNÜM:GRİ-OPAK
SPERM YOĞUNLUĞU:<100.000/ML(*)
ANORMAL MORFOLOJİ SPERM YÜZDESİ: -
YUVARLAK HÜCRE:<1.000.000/M
LÖKOSİT:<1.000.000/ML
sperm yoğunluğunun çok düşük olmasıyla nedeniyle kruger sperm morfoloji testi çalışılamamıştır
8 adet hareketsiz sprem hücresi görülmüştür
canim esimde fsh yetmezligi var burada muayene oldugu doktor baska sorun yok dedi kaan hocada aynisini soyledi gelin dedi umarim gidebiliriz haberleselim ulastigimiz zaman biz belki yetisemeyebiliriz yurt disina gitcezne zaman belli degil bayramdan oncede olabilir nasip
benim kardesimde mardinde askerlik yapacak dun sabah gitti simdi diyarbakirda toplama alaninda tutuyorlarmis mardine gecirmiyorlarmis tlf konustuk moralleri cok bozuk.....RABBIM yardimcilari olsun icim cok dolu
benim kardesimde mardinde askerlik yapacak dun sabah gitti simdi diyarbakirda toplama alaninda tutuyorlarmis mardine gecirmiyorlarmis tlf konustuk moralleri cok bozuk.....RABBIM yardimcilari olsun icim cok dolu
sevser basiniz sagolsun cok uzucu bir durum tek ic rahatlatan sey sehit olmasi ve yerinin belli olmasi insallah
allah sabırlar versin canım ailesine eşine dayanma gücü versin...
sevserim basiniz sagolsun canim ALLAH ailesine sabirlar versin insallah
geride kalanlara dayanma gücü versin ne yazikki terör bicok kücük yavruyu babasiz birakiyor mekani cennet olsun
sevser rabbım sabır versın ınsallah cok uzucu
ben pamugu cok ozledım
gulum ıcınde cok sevndım
sevser canım başınız sağolsunn
benimde içimde o kadar çok şey varki . kahrolasıcalar çok öfkeliyim çokk. haberleri ağlaya ağlaya izledim ya o aileler ne yapsın. çok üzgünüm. Türkiye min başı sağolsunn
esra ceylan ekin meelk gozyası
nasılsısınız kızlar
mısafırlerımı agırladım kactım odaya onlar caylarını ıcıyolar
hepımzıın bası saolsun bu arada Rabbım tez zamanda vatanımızın bu pıslıklerden arınmasını nasıb etsın
esra bıtmedımı reglın ne zaman baslayacaksın tablonu koymaya
herkesın tablosunu kaydedıyorum bılgısayarıma uyanınca ılkk onlara bakıyorum
suan kayıtlı 7 kısı var
ekın ve esra sızde eklenınce 9 olucaz
cok sevklı oldu yaa bole
Kızlar merhaba çok üzgünüm .. Şehitlerimiz için kan ağlıyor içim ..
Ama ben kkkkkkkkkkkkkkkk pkk'lılara laf edemiyorum onlara kullanacak lafım yok ki lügatımda ..
Bizim ülkemiz bu kadar güçlüyken neden bu aşağılıkların kökünü kazımıyor yaaaaa..
Askeriyemiz hani dünyanın en iyi ordusuydu ..
Yok bunların altında başka güçler var , istemiyolar terörün bitmesini istemiyo birileri ..
Eşim ile az evvel 2008 'de hatırlar mısınız Aktütün Karakoluna baskın yapılmıştı ve 17 mehmetçiğimiz ölmüştü ..
Pkk'lılar onun videosunu çekmişler yaklaşık 30 dk , an be an yaptıkları baskını izledik ..
Tüylerim diken diken oldu , o kadar rahat bir şekilde kurşun yağmuruna tutmuşlar ki .. Yazık yaaa gözlerimde yaşla izledim ...
Sevser başınız sapolsun canım , şuan çok sinirli ve üzüntü doluyum ..
canım başınız sağolsun, Rabbim ülkemizin bu beladan kurtulmasını nasip etsin inşallah.
Ronyam gözünüz aydın kucağına da al sağlıkla inşallah,
darısı da bekleyen herkese olsun...
allah yardımcıları olsun
canim esimde fsh yetmezligi var burada muayene oldugu doktor baska sorun yok dedi kaan hocada aynisini soyledi gelin dedi umarim gidebiliriz haberleselim ulastigimiz zaman biz belki yetisemeyebiliriz yurt disina gitcezne zaman belli degil bayramdan oncede olabilir nasip
Kaan hoca size mikroteseyle tüp bebek önerecektir.
Ameliyatla yumurtalıklardan sperm alınması ..Ama önce büyük ihtimal iğne tedavisi verecektir.
Rabbim yardımcın olsun canım..
herkese hayirli geceler
sevser basiniz sagolsun cok uzucu bir durum tek ic rahatlatan sey sehit olmasi ve yerinin belli olmasi insallah
allah sabırlar versin canım ailesine eşine dayanma gücü versin...
sevserim basiniz sagolsun canim ALLAH ailesine sabirlar versin insallah
geride kalanlara dayanma gücü versin ne yazikki terör bicok kücük yavruyu babasiz birakiyor mekani cennet olsun
sevser rabbım sabır versın ınsallah cok uzucu
ben pamugu cok ozledım
gulum ıcınde cok sevndım
sevser canım başınız sağolsunn
benimde içimde o kadar çok şey varki . kahrolasıcalar çok öfkeliyim çokk. haberleri ağlaya ağlaya izledim ya o aileler ne yapsın. çok üzgünüm. Türkiye min başı sağolsunn
esra ceylan ekin meelk gozyası
nasılsısınız kızlar
mısafırlerımı agırladım kactım odaya onlar caylarını ıcıyolar
hepımzıın bası saolsun bu arada Rabbım tez zamanda vatanımızın bu pıslıklerden arınmasını nasıb etsın
esra bıtmedımı reglın ne zaman baslayacaksın tablonu koymaya
herkesın tablosunu kaydedıyorum bılgısayarıma uyanınca ılkk onlara bakıyorum
suan kayıtlı 7 kısı var
ekın ve esra sızde eklenınce 9 olucaz
cok sevklı oldu yaa bole
Kızlar merhaba çok üzgünüm .. Şehitlerimiz için kan ağlıyor içim ..
Ama ben kkkkkkkkkkkkkkkk pkk'lılara laf edemiyorum onlara kullanacak lafım yok ki lügatımda ..
Bizim ülkemiz bu kadar güçlüyken neden bu aşağılıkların kökünü kazımıyor yaaaaa..
Askeriyemiz hani dünyanın en iyi ordusuydu ..
Yok bunların altında başka güçler var , istemiyolar terörün bitmesini istemiyo birileri ..
Eşim ile az evvel 2008 'de hatırlar mısınız Aktütün Karakoluna baskın yapılmıştı ve 17 mehmetçiğimiz ölmüştü ..
Pkk'lılar onun videosunu çekmişler yaklaşık 30 dk , an be an yaptıkları baskını izledik ..
Tüylerim diken diken oldu , o kadar rahat bir şekilde kurşun yağmuruna tutmuşlar ki .. Yazık yaaa gözlerimde yaşla izledim ...
Sevser başınız sapolsun canım , şuan çok sinirli ve üzüntü doluyum ..
canım başınız sağolsun, Rabbim ülkemizin bu beladan kurtulmasını nasip etsin inşallah.
Ronyam gözünüz aydın kucağına da al sağlıkla inşallah,
darısı da bekleyen herkese olsun...
allah yardımcıları olsun
ölemi onu hiç sperm olmayan hastalara uygulamıyolarmı?eşimde hiç sperm yok değil sadece sayıda ve hareketsizlikte azlık var iğne tedavisi nasıl bişey hiç bi fikrim yok bu konuda
Ahh umudcum..kardeşimiz Allaha emanet olsun..
Lan lorke yeni aklıma geldi
sen bizim tabloları kaydettin her gün inceliyonda
biz seninkine neden bakmıyoz
sen neden yüklemiyon buraya bizi mahrum ediyon
bizde görmek istiyoz günlük senin tablonu
fik fiklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?