Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Helal olsun kardeşime..Allahım korusun ama bizlerde bu yürekli evlatlar varken bu vatanı değil bölmek bir avuç toprak alamazlar..

Yine 11 vatan evladini ugurlucaz sehitlik mertebesine,Yine ates düstügü yeri yakacak digerleri gibi,Yine bu dine ve Ülkeye saldiracak bu dinsiz Imansizlar,Ve yine Diyecegizki VATAN SAGOLSUN...

Su mübarek ayda bile saldiran hainleri siddetle kiniyoruz.

Unutmayin Devleti olmayanin dini olmaz...

Rabbim bizleri sizin yaniniza komsu eylesin Allahin askerleri.

herkese merhaba:)

neye 2000 istiyor ekincim anlamadım ben..

Valla kaan hocanın sekreterinden daha çok işe yarıyorum..
gidenler bilir kendisini kadıncağız tesadüfen oaraya oturmuş gibi:))))

allak korusun umudum ya rabbim korusun demeseydi keşke helede bu günlerde

tmm ben kayıt yapmayı bilmiyon
sen hergün yayınlada görek
ancak akıl veriyon fikfikleri aksatmayın diye bide seni görek

ayy her geçen gün yeni bişeyler çıkıyo karşıma yaa hayırlısı artık ne diyim bu yola girdik ne gerekiyosa onu mecbur yaptırıcaz iğneyide eşimmi olucak ay anlamadım ya kusura bakma

ayy her geçen gün yeni bişeyler çıkıyo karşıma yaa hayırlısı artık ne diyim bu yola girdik ne gerekiyosa onu mecbur yaptırıcaz iğneyide eşimmi olucak ay anlamadım ya kusura bakma

Evet eşin canım..Dur telaşa kapılma benim tamamen tahminim bu ..Oda burdan okuduğum arkadaşların tedavilerinden yola çıkarak..

Hayırlısıyla bi gidin gelinde..

Evet eşin canım..Dur telaşa kapılma benim tamamen tahminim bu ..Oda burdan okuduğum arkadaşların tedavilerinden yola çıkarak..

Hayırlısıyla bi gidin gelinde..

inşallah canım ya aslında ben lazer epilasyona gidiyorum o bitsin öle tedaviye başlıyalım diyodum ama artık kesinleşti kafamda bayramdan sonra hemen başlamamız lazım baksana iğne tedavisi filan derken gene aylar geçicek boşuna epilasyonun bitmesini beklemeyim ben zaten az bi seansım kalmıştı denk gelir sanırım gelmesede önemli değil artık yarıda kalması bi başlasaydık tedaviye bakalım ne olucak ne diycek k hoca yine danışırım sizlere

canim once mardin merkeze gidecek oradan tekrar dagitim yapilacakmis

lorkemm ben atesımı olcemeyı bıraktım 2 gundur canım ıstemıor
adetlıyken olctum

nlgn hsgeldın canm sanırım sperm sayınız 1 mılyon ölemı ?

ordanda batıya gönderirler belki canım ya hemen üzülme
valla umudum başka bişeyde denmiyorki sadece allaha ement edecez onu ve tün askerlerimizi

canim acemiligi bitti onun mardine gonderildi mardin merkezde tekrar davitim olcak ama mardin illerinde bundan sonra orda......HEPSI ALLAHA emanet tatlim sadece benim kardesim yokki.orda ordakilerin hepsinin bir ailesi var onlarinda cani yaniyor onlarda telaslidir hepsi RABBIME EMANET....RABBIME EMANET....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…