- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.161
AMINNN bitanem kardesim ve butun askerlerimiz ALLAHA emanet...o simdi oralardaya icim cok huzursuz gitmeden once INSALLAH doguya cikmaz diyodum yok abla askerligi doguda yapacaksin yoksa anlami yok diyodu..mardine ciktigini ogrenince biz uzulduk acikcasi oda fac. yazmis istegim gercek oldu INSALLAH diger istegimde gercek olur yazmis. diger istegi sehit olmak ALLAHIM KORU YARABBIM BIZIMKINIDE HEPSINIDE
Kaan hoca bu şekilde spermin daha az hasarlı olacağını düşündüğü için bunu uyguluyor canım.iğne tedaviside yaklaşık 2 aylık hormon iğnesi vuruluyor duruma göre..hatta onunda ücretini söyleyebilirim bilgin olsun 2000 tl istiyor..
AMINNN bitanem kardesim ve butun askerlerimiz ALLAHA emanet...o simdi oralardaya icim cok huzursuz gitmeden once INSALLAH doguya cikmaz diyodum yok abla askerligi doguda yapacaksin yoksa anlami yok diyodu..mardine ciktigini ogrenince biz uzulduk acikcasi oda fac. yazmis istegim gercek oldu INSALLAH diger istegimde gercek olur yazmis. diger istegi sehit olmak ALLAHIM KORU YARABBIM BIZIMKINIDE HEPSINIDE
herkese merhaba:)
neye 2000 istiyor ekincim anlamadım ben..
valla bırı solıcek dıye beklıyodum tabıkı bu sen olmalıydın
caktırma sımdı fıkfık hazırlıgındayım
yarın yayınlarım ınsallah
daha yenı basladık kızım calısmalara nabıyım
Kaan hoca bu şekilde spermin daha az hasarlı olacağını düşündüğü için bunu uyguluyor canım.iğne tedaviside yaklaşık 2 aylık hormon iğnesi vuruluyor duruma göre..hatta onunda ücretini söyleyebilirim bilgin olsun 2000 tl istiyor..
Valla kaan hocanın sekreterinden daha çok işe yarıyorum..
gidenler bilir kendisini kadıncağız tesadüfen oaraya oturmuş gibi:))))
ayy her geçen gün yeni bişeyler çıkıyo karşıma yaa hayırlısı artık ne diyim bu yola girdik ne gerekiyosa onu mecbur yaptırıcaz iğneyide eşimmi olucak ay anlamadım ya kusura bakma
Selam kizlar nasilsiniz ??
bizde bilmiyozki canım iyimiyiz kötümüyüz
çok zor bişey sordun şimdi
Evet eşin canım..Dur telaşa kapılma benim tamamen tahminim bu ..Oda burdan okuduğum arkadaşların tedavilerinden yola çıkarak..
Hayırlısıyla bi gidin gelinde..
ayy sag salim yapıp döner inşallah canım ya
allah korusun askerlerimizi polislerimizi
korkma alahın izniyle bişey olmaz inşallah
biz nusaybindeydik
tam terörün ortası
orası çok daha kötü merkeze ve diger ilçelere göre
kardeşinin yeri kesinleştimi merkezmi ilçemi oldugu
Selam kizlar nasilsiniz ??
canim once mardin merkeze gidecek oradan tekrar dagitim yapilacakmis
lorkemm ben atesımı olcemeyı bıraktım 2 gundur canım ıstemıor
adetlıyken olctum
nlgn hsgeldın canm sanırım sperm sayınız 1 mılyon ölemı ?
ordanda batıya gönderirler belki canım ya hemen üzülme
valla umudum başka bişeyde denmiyorki sadece allaha ement edecez onu ve tün askerlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?