Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar SİİRTİN ERUH İLÇESİNDE JANDARMA KARAKOLUNA TERÖRİSTLER TARAFINDAN UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRI DÜZENLENMİŞ VE 4 TANE ASKERİMİZ YARALANMIŞTIR VE 2 TANESİ ŞEHİT OLMUŞTUR..

yine geceniin bu saatinde yine bir şehit haberi artık canımın yandığını hissediyorum.... ortada savaş yok yaa bu nasıl bir şey son 1 ayda 52 şehit nedemek yaa... bağırasım var bunu yapan o lanet insanları kendi ellerimle boğasım var canım çok yanıyor peki bu şehitlerin onların aileleri... vatan sağolsunmuş

bende cok üzüldüm tabi ama ates düstügü yeri yakarmis ALLAH kederli ailelere sabir versin insallah
cok aci bisey teröre lanet olsun kimse dur diyemiyor o caniyi hem besliyorlar yattigi yerde adamda hergün kan akitiyor tabi herkes rahat
hangi basbakanin hangi bakanin oglu bilmem kac ay askerlik yapiyorki sonra üzgünler bilmem ne sonu gelmez bu lanet olasicalarin

herkezin oturduğu yerde keyfi rahat canım... sonrada vatan sağolsun diyoruz ortada bir savaş yok gerizekalı insanların kendi kendilerine yaptıkları salaklık...ben bu şartlar altında oğlum olsa askerden bana şehit haber gelse (ki kardeşlim mardinde asker) vatan sağolsun dermiydim inan bilmiyorum tamam vatan sağolsun ama benim canımda oğlum kardeşim diğer ailelerin evlatları askerlerimizde sağolsun... başımızdaki devlet büyükleri rahatca yataklarında yatarken bizlerin evladı askerde şehit düşüyorsa neyse yaa kopuş yaşıyorum şu anda... dünyanın hangi yerinde var yaa kim aynı toprakda yaşadığı kardeşine silah çekiyor kim bomba atıyor kim öldürüyor ve amacın ne olduğu bile muallakta... sonrada vatan sağolsun savaşmı varda biz bilmiyoruz neden biz evdeyiz o zaman bu ülke için bu vatan için dalgalanan bayrak için hepimiz ölmeye razıyız ama pisipisine değil...

Cok haklisin umudum aslinda herkes bu dediklerinin farkinda ama
kimsenin giki cikmiyor nedense insan ne evladina kiyabilir nede kardesine ama yedikleri kaba yapan bide
buna özerklik diyenlere ne diycen bide meclisteler düsünki sinirini ziplatma kimbilir daha neler gelecek basimiza ALLAH bilir

Akılları suriye de,millet sinir krizinde,medya yalakalık peşinde,PKK mecliste ve 38 gün de tam 83 ŞEHİT! Mutlu musun %50!! Pişman mısın verdiğin karardan??? İNSAN DEĞİLSİNİZ SİZ!!! Türk Bayrağının altında nefes alıp verip, Türk Bayrağına saygısı olmayan ŞEREFSİZ! Sen de ADAM DEĞİLSİN!!!.......

‎1984 TEN BERİ PKK VAR AMA HİÇBİR İKTİDAR ZAMANINDA BU KADAR ŞEHİT VERMEDİK ARAŞTIRIN... BU ŞEHİTLERDEN ONLARI BAŞIMIZIA GETİRENLER UTANSIN!!!!

ALLAH HEPINIZIN BELASINI VERSIN
onları alkıslayarak karsılayanların
onları besleyenlerın
olar ölmesın dıye kendı askerımızı sehıt dusurenlerın
hepınızınnnnnnnnnnnnnn

onların mertebesı belli
cennete gıdecekler
sız halınıze yanın
sız nasıl öleceksınızzzzzzzzzzz KÖPEKLERRRRRR

1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu
ballı süt

İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu

Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata

Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
sabah,öğle,akşam farketmez mutlaka keçiboynuzu tozunu 1 subardağına 1,5 tatlı kaşığıalın ve sıcak sütle karıştırıp nescafe niyetine içebilirsiniz. zaten tadı hemen hemen birbirine benzer.

1-dar iç çamaşırı giymeyiniz.
2- aşırı sıcak duş ve sahunalardan kesinlikle uzak durulması
3-radyasyon saçan yerlerden çok duyarlı (amaçlı) cep telefon ,sürekli bilgisayar başında uzak durmaya çalışn.
4- aşırı stresten uzak durulması.
5-hayata sürekli (+) bakalım.
6-hergün 1 saat egzersiz yapalım. (yürüyüş)
7-kesinkikle asitli, gazlı kola, fanta gibi içeceklerden uzak durun.
8- kesinlikle alkol içilmemesi gerekir, sigarayı bırakmaya çalışın bırrakılamıyorsanız azaltmaya çalışın.
9- bol, bol sebze ve meyve tüketin.
10-doktor tavsiyesi hariç, yüksek mg antibiyotik ilaçları zorlanmadıkça almamalı.
lütfen bunlara uymaya çalışalım...
kızlar paylaşmak istedim:))))))

kızlar hepimizin acısı derin ,hepimiz çok üzgünüz
Allah şehitlerimize el kaldıran silah tutanları kahsetsin(((

ama diyorumkı siyasi konuları burada tartışmayalım ,yada siyasi düşüncelerimizi
face yapalım bu işi
biliyorsunuz heran şikayet edilebiliriz

haklı olduğunuz yerde yerde haksız yere düşmeyin...

gece kalcaksanız hastanede kendin içinde rahat bişiler al..
ıslak mendil, kağıt havlu bir tane normal havlu.
iç çamaşırını yedekli al.
evet canım gece kalcaz
ordanda kaynanamlarda kalcaz çünkü izin alıpta bunlar evde ne yapıyor der millet bide lojmanda oturuyoruzya ondan
hayırlısı bakalım ama iyi fikir kağıt havlu ıslak mendil her halukarda alırımda hayırlısı bakalım
Sevser'im Allah yardımcınız olsun şimdiden geçmiş olsun sonu bebik olsun inşallah.....
saol canım beniiimmmmmm allah razı olsun
canim Allah kolaylik versin
teşekkürler gözyaşı amin ...

bu nedir böyle canım ya
no olacak kaç ev daha kahrolacak rabbim hpsinin yardımcısı olsun...

sevser cim simdiden cok gecmis olsun ...

şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun İNŞALLAH

bu pislik terörüde ALLAH kahretsin cok acı bişi ALLAHIM dayanma gücü versin şehiit ailelerine

yagmurum eger böle bır konuda bızı sıkayet eden varsa
buyursun etsın
ve ıcımız bu kadar yanarken
evlere ates duserken
feryadımızı ederken
bu acılara terrs dusunceler varsa
buyursun once benı SIKAYET ETSIN

yazılanlar az kalır
INSAN deıl bunlarrrrrrrr
gozyaslarıma
yuregımdekı acıya hakım olamadımm olamıyacagızdaaaaaaaa
bz olmamaıs cocugumuza uzulurken
mılletın buyuyup besldıgı yavurusunu
canı cıgerı 5 kurus etmezler olduruyorrrrrrr

sınırlerım bozuldu hemde cokkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…