Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben tüp bebek yaptırdım ama benim 11 yumurtam oldu 1 boş cıktı 10 tane dolu yumurtam oldu eşimin morfolojisi yuzde 5 cıktı ama embiriyolarımız 2. günden sonra gelişimleri yavaşladı ve dr böyle devam ederse belkide taransver yapmayız 5. günü bekliyelim dedi tabi ben cok üzüldüm 10 embiriyodan 2 tane orta kalite 5. gün kaldı

ve donduruldu sizce neden böyle olmuş olabilir yaşım 27 eşimin 32 embiyolog embiriyoların etrafında fıragmastasyonun cok oldugunu söylediler bu neden olmuştur sizce

genetik testlerimiz temiz cıktı bende MTHFR A1298C Homozigot Mutan bu cıktı

biz 4 senelik evliyiz hiç hamile kalamadım araştırma has. bi sorun bulamadılar ama ben tüp bebek öncesi bu testleri yaptırmak istedim bu sonuc cıktı

hamile kalamamın sebebi bu testin sonucu olabilirmi

eşimin sonucları tüp bebek için verdiyi sonucta söyle
Volüm : 2 CC 2-8 cc
Renk : SARI-BEYAZ
Likefaksiyon Süresi : 30 DK 30 dak
Sperm Sayısı (ml) : 11 MİLYON >20 milyon
Motilite (%) : 20% >%30
Progresyon : %10(+3) %10(+2) >%30
Aglütinasyon : Yok
Yuvarlak Hücre : Yok
Döküntü :
Morfolojik Analiz : >%5

Yıkama İşleminden Sonra

Sperm Sayısı : 8 MİLYON
Motilite (%) : 80%
Progresyon : %5(+4) %65(+3) %10(+2)

eşimde varikosel var spermleri etkilemiş olabilirmi

beni aydınlatırsanız cok sevinirim

o beş kuruş etmeyenlerin yerleri geberdiklerinde b.. çukurları olacak
şehitlerimizin yerleri ise cennet
Allah önce ailelerine sonrada sewenlerine dayanma kuvveti versin.Amin...

krisim nasılsın ben tüp bebek yaptırdım ama cok güzel şeyler yaşadım diyemem canım benim bi yorum yapsana be tatlım dr senin eski dr halit bey cok şaşkınım ve üzgünüm seninde başına böyle şeyler geldimi

bu yazinin altina sadece imzami atarim!!!!!

helal olsun esra cim.
yemin ederim gidip savasasim var

krisim nasılsın ben tüp bebek yaptırdım ama cok güzel şeyler yaşadım diyemem canım benim bi yorum yapsana be tatlım dr senin eski dr halit bey cok şaşkınım ve üzgünüm seninde başına böyle şeyler geldimi

ewet canım fıragmatasyonu bende duydum,eğer döllenen empriyonun etrafında küçük kumcuklar olazsa yada ne kadar azsa empriyo o kadar sağlıklı demek

yumoşlaının döllenmesi demek yumurta kalitesindendir
ama bunlar gelişmezse spemin kalitesindendir
tüp öncesi vitamin desteği faydalı olablir

canim orada halit beyin yapacagi birsey yok tamamen embryonun kalitesiyle alakali
bence varikoseldir kesin cunki bize teoman cem kadioglu oyle demisti varikosel varsa tup bile tutmaz tutsada duser demisti
sanirim size havuz yontemi uygulayacak yani bikac kere yumurta toplayip kaliteli olanini transfer edecek burdada tek sorumlu devletin tek embryo yasassi malesef

birkez baslamissin artik devam edeceksin sanirim dimi?

canim embryolug nadir ciray var onu ara rica et islemleri o yapsin ve seni bilgilendirsin cok mukemmel biri ve cok bsarili

yagmurcum bişi vermedi daha dr daha tam detaylı konuşamadıkta zaten

canımya halit beyden memnunum ben böyle bişi beklemiyodum yaşımız genc eşimin morfolojisi yüzde 5 ama yine kaliteli olmadı galiba yumurtam kalitesizmiş bide dediyin gibi varikosel etkiledi galiba

rahmim erken olgunlaştıgı için ALLAH izin verirse bayramdan sonra tranver yapcaklar ama orta kalite oldugu için korkuyorumda cözülürken bozulurlar diye

ama cok pişmanım teşke tedavi olsaydık ikimizde hep bende sorun yok diyolardı tüpde anlaşıldı kalitesiz yumurtammış

canim embryolug nadir ciray var onu ara rica et islemleri o yapsin ve seni bilgilendirsin cok mukemmel biri ve cok bsarili
canım ben raporlu yaptırdıgım için umutta yaptılar işlemleri embiyolog aşına hanım var o hep aradı beni

senin dediyin kişi bahceci fulyadadır belki bide utanırım ya nasıl sorcam ki

ama ismini yazıyım yine sorarım sagol canım

senin embiriyoların nasıl olmuştu kris kaliteleri sen kendin için bişiler yaptın mı yada halit bey sana bişi dedimi

asina yida taniyorum beraberlerdi onunlada konusmustuk tamam o da cok iyi
biz hep aradik sorduk o doktordan daha cok sey biliyor o konuda
bende bahcecide yaptirmistim ama transferimi umutta yapmislardi suleyman bey yapmisti
doktorum halit beydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…