Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asina yida taniyorum beraberlerdi onunlada konusmustuk tamam o da cok iyi
biz hep aradik sorduk o doktordan daha cok sey biliyor o konuda
bende bahcecide yaptirmistim ama transferimi umutta yapmislardi suleyman bey yapmisti
doktorum halit beydi

halit bey niye yapmadıkİ acaba kesin yuRt dısındadır yuzunu zor görüyorum zaten herşeyi cok hızlı ya sorucam soruyu bile unutuyorum bazen ama komik bi dr

aşına hanima sordum niye böyle oldu dedim fragmastasyon cok fazla dedi yumurtanız kaliteli deyiL dedi

ama 10 tane dolu yumurtam cıkmıştı halbuki kısmet birazda ALLAHIM bana onları nasip edeCekse herşey bahana İNŞALLAH nasip eder güzel ALLAHIM AMİN

Son düzenleme:

evet canim olacagi varsa en kalitesiz embryoda bile oluyor

İNŞALLAH ALLAHIM hayırlısyla bana nasip eder bu embiriyoları bebeklerim olarak

olmassa eşimin amaliyat olmasından yanayım dimi dogru olan bana bu gibi geliyo takrar yaptırıp aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dr tedavi olalım diycem ben

Son düzenleme:
zaten araştırdıgıma göre dr murat berksoya yönlendiriyolarmış cokta pahalı bi yer ya amaliyat derlerse başka yerde yaptırız bende eşimde tedavi olalım ilaclar veya amaliyatla olmassa ondan sonra tekrar tüp deneriz diycem doktoruma

Aleyna varikoseliniz ne dereceydi keşke önce onu halletseydiniz..
Neden tüp bebek merkezleri bu konuda hastaları uyarmıyorlar yada bunu şart koşmuyorlar anlamıyorum.
Nasıl öncesinde bir takım testleri istiyorlarsa, önce ameliyat olun demeyide bilmeliler.Kötü etkileyecek herşeyi ortadan kaldırmaları gerekmiyormu?
İnsanların tekrar denemeye maddi güçleri, manevi durumları yeterlimi düşünmüyorlar.
Üzülme canım olan olmuş artık.
İnşallah hakkında hayırlısı olsun.

ama onlar tedaviye karsi bilesin
tedaviye inanmiyo onlar
ancak urolog a giderseniz olur

sagda 1. derce solda 2. derece capada ateş kadıoglu gerek yok dedi eşime sende sorun yok dedi gönderdi oysaki eşim hazırdı olcaktı amaliyat şimdi ben ne desemde bende sorun yok gibi davranıyo amaliyatlık durum olsa dr söylerdi diyo

halit beye gittiyimde ise her testimizi yaptırmıştık sorunumuz ne dedyimde eşinde var demişti oda bende sorun yok diye davrandı da hiç beklemiydu

dr memnunum bundan sonra ne diycek onu merak ediyorum hakkımda hayırlısı

ama cok üzülüyorum ekin cok kaptırmışım galiba kendimi tüp olayına kendime gelemedim kimseyi görmek konuşmak bile içimden gelmiyo zor ya ALLAHIM yardım etsin

internettende araştııryorum güzel şeylerde duymadım daha hep olumsuz şeyler var RABBİME SIGINIYORUM ALLAHIM bi kolaylık verir İNŞALLAH

ama onlar tedaviye karsi bilesin
tedaviye inanmiyo onlar
ancak urolog a giderseniz olur

evet ya ama emre bey bizi kapıda gördüyünde biraz anlattım durumu neden önce bana gelmediniz dedi hemen neden tüp yaptırdınız dedi bende şaşırdım rapor cıkardıgım için zamn gecmesi diye başladım hemen

ama dediyin gibi tedavi etmiyolar direk tüp

artık eşimde kızıyo ilac versinler tedavi etsinler diyo bende şaşırdım artık herşeyin hayırlısı

Tüp olayına ilk girdinmi hoopp çocuk kucağında olack zannediyorsun ve ister istemez kendini kaptırıyorsun.
Sen test sonuçlarını ve embryoların bu durumunu kaan hocaya yazsan tabi varikosel derecelerinizide onun yorumunuda alsan daha iyi olur.hem cevapta ameliyat derse eşininde aklına girmiş olur

ekin ben kaan hocaya sordum eşinin agrısı yoksa gerek yokm dedi ve sizin bu sayıyla normal yolla olur dedi

ama gün gectikce düşüyooooo sayı hareketlilik

doplır sonucunu yazmıştım ona göre dedi kaan hoca

Son düzenleme:
ekin amaliyatınız hayırlı olsun cok gecmiş olsun yakınımız cerreh pasada 500tl oldu ve kız 6 ay sonra hamile kaldı eyer amaliyat derlerse bize orayı düşünüyorum

kızlar ben cıkıyorum başınızı agrıttım kusura bakmayın cok doluyum cünkü herkese hayırlı ve güzel sahurlar ALLAHIM kabul etsin ibadetlerimizi

GÜZEL ALLAHIM bu ay ve bu güzel günler geceler hürmetine bze hayırlı saglıklı evlatlar versin İNŞALLAH AMİN

Son düzenleme:

malesef tup bebek merkezlerinin umrunda degil
onlar islerini yapip paralarini almaya bakiyolar tutar yada tutmaz(
kendi basimizin caresine bakmak zorundayiz

emre bey onlara bagli calisiyor
biz gittik merak etme

disardan bir urolog a gideceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…