- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.661
asina yida taniyorum beraberlerdi onunlada konusmustuk tamam o da cok iyi
biz hep aradik sorduk o doktordan daha cok sey biliyor o konuda
bende bahcecide yaptirmistim ama transferimi umutta yapmislardi suleyman bey yapmisti
doktorum halit beydi
halit bey niye yapmadıkİ acaba kesin yuRt dısındadır yuzunu zor görüyorum zaten herşeyi cok hızlı ya sorucam soruyu bile unutuyorum bazen ama komik bi dr
aşına hanima sordum niye böyle oldu dedim fragmastasyon cok fazla dedi yumurtanız kaliteli deyiL dedi
ama 10 tane dolu yumurtam cıkmıştı halbuki kısmet birazda ALLAHIM bana onları nasip edeCekse herşey bahana İNŞALLAH nasip eder güzel ALLAHIM AMİN
canim orada halit beyin yapacagi birsey yok tamamen embryonun kalitesiyle alakali
bence varikoseldir kesin cunki bize teoman cem kadioglu oyle demisti varikosel varsa tup bile tutmaz tutsada duser demisti
sanirim size havuz yontemi uygulayacak yani bikac kere yumurta toplayip kaliteli olanini transfer edecek burdada tek sorumlu devletin tek embryo yasassi malesef
birkez baslamissin artik devam edeceksin sanirim dimi?
İNŞALLAH ALLAHIM hayırlısyla bana nasip eder bu embiriyoları bebeklerim olarak
olmassa eşimin amaliyat olmasından yanayım dimi dogru olan bana bu gibi geliyo takrar yaptırıp aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dr tedavi olalım diycem ben
Aleyna varikoseliniz ne dereceydi keşke önce onu halletseydiniz..
Neden tüp bebek merkezleri bu konuda hastaları uyarmıyorlar yada bunu şart koşmuyorlar anlamıyorum.
Nasıl öncesinde bir takım testleri istiyorlarsa, önce ameliyat olun demeyide bilmeliler.Kötü etkileyecek herşeyi ortadan kaldırmaları gerekmiyormu?
İnsanların tekrar denemeye maddi güçleri, manevi durumları yeterlimi düşünmüyorlar.
Üzülme canım olan olmuş artık.
İnşallah hakkında hayırlısı olsun.
ama onlar tedaviye karsi bilesin
tedaviye inanmiyo onlar
ancak urolog a giderseniz olur
sagda 1. derce solda 2. derece capada ateş kadıoglu gerek yok dedi eşime sende sorun yok dedi gönderdi oysaki eşim hazırdı olcaktı amaliyat şimdi ben ne desemde bende sorun yok gibi davranıyo amaliyatlık durum olsa dr söylerdi diyo
halit beye gittiyimde ise her testimizi yaptırmıştık sorunumuz ne dedyimde eşinde var demişti oda bende sorun yok diye davrandı da hiç beklemiydu
dr memnunum bundan sonra ne diycek onu merak ediyorum hakkımda hayırlısı
ama cok üzülüyorum ekin cok kaptırmışım galiba kendimi tüp olayına kendime gelemedim kimseyi görmek konuşmak bile içimden gelmiyo zor ya ALLAHIM yardım etsin
internettende araştııryorum güzel şeylerde duymadım daha hep olumsuz şeyler var RABBİME SIGINIYORUM ALLAHIM bi kolaylık verir İNŞALLAH
Tüp olayına ilk girdinmi hoopp çocuk kucağında olack zannediyorsun ve ister istemez kendini kaptırıyorsun.
Sen test sonuçlarını ve embryoların bu durumunu kaan hocaya yazsan tabi varikosel derecelerinizide onun yorumunuda alsan daha iyi olur.hem cevapta ameliyat derse eşininde aklına girmiş olur
tık tk tık ben geldımmmmmmmmmmm
zaten araştırdıgıma göre dr murat berksoya yönlendiriyolarmış cokta pahalı bi yer ya amaliyat derlerse başka yerde yaptırız bende eşimde tedavi olalım ilaclar veya amaliyatla olmassa ondan sonra tekrar tüp deneriz diycem doktoruma
Aleyna varikoseliniz ne dereceydi keşke önce onu halletseydiniz..
Neden tüp bebek merkezleri bu konuda hastaları uyarmıyorlar yada bunu şart koşmuyorlar anlamıyorum.
Nasıl öncesinde bir takım testleri istiyorlarsa, önce ameliyat olun demeyide bilmeliler.Kötü etkileyecek herşeyi ortadan kaldırmaları gerekmiyormu?
İnsanların tekrar denemeye maddi güçleri, manevi durumları yeterlimi düşünmüyorlar.
Üzülme canım olan olmuş artık.
İnşallah hakkında hayırlısı olsun.
ekin ben kaan hocaya sordum eşinin agrısı yoksa gerek yokm dedi ve sizin bu sayıyla normal yolla olur dedi
ama gün gectikce düşüyooooo sayı hareketlilik
doplır sonucunu yazmıştım ona göre dedi kaan hoca
sen olmayınca topiğin reytingi düşüyor nerdesin ya
ceylanın sadece anıtı aşşağıda:)
evet ya ama emre bey bizi kapıda gördüyünde biraz anlattım durumu neden önce bana gelmediniz dedi hemen neden tüp yaptırdınız dedi bende şaşırdım rapor cıkardıgım için zamn gecmesi diye başladım hemen
ama dediyin gibi tedavi etmiyolar direk tüp
artık eşimde kızıyo ilac versinler tedavi etsinler diyo bende şaşırdım artık herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?