Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saolasın yagmurum gıdıcem gelıcem bakalım ınsalah cıkmaz bıseycık
canım dunku atesını goremedım ama sen bence akıntın basladıysa gun asırı calısmaya devam et
akıntın bıttıgınde yumurtanın catlama ıslemı tamamlanmıstır dıye bılıyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnn Lorke senin tempona maşallahh diyorum Nazar

senin burcun ne kuzumm
inşallah tüm tahlillerin sonucu ''kadın bişiyin yok bizi niye oyalıyorsun boşa''derler:)

saoalsın ekıncım valla hızlı kosan atın .. u sık dusermıs derler o hesap oldu benımkıde sanırım
bıde evde oturup kendımı dınleyen bı tıp olsam Allah korusun

ınsallah dedıgın gıbı bıseycık cıkmaz hayırlısı bakalım
bende dıom o kadr tas olsa kıvranmazmıydım
yanı hıc bılmıom nası oluyo ama rontgende gorunen sey bayagı buyuk bas parmagımın ılk bogumundan buyuk yanı
:44:

Lorke o kdr büyük bi taş snei evde tutmazdı.
ya benim minicik taş 2 ay öldürdü beni..İdrarım kahveydi resmen
İğne vurulmak için evin altındaki eczaneeye gidmiyordum kadın sağolsun gelip vuruyordu.
Çok yere yapıştırmışlığı var hiç kolay diil yoktur sende..

Kizlar hastanedeyim cepten giriyorum.
Kizlar karar verdim bugun de adet olmazsam yarin sabah kan tahlili verecegim.
canım ınsallah gelmez ateısn bole olursa yarın bı kan vermeye deger bencede
hayırlı cumalar kızlar tüm iyi dileklerim sizinleee lorkem geçmiş olsun bitanem bugun geçmişi okumadım ne var ne yokkk kısa zamanda hayırlı bi haber alalım inşalahhh
saoalsın canım

bencede yaa ama o buyuk ve koyu gorunen sey ne o zaman rontgende gaz falanmı acaba

gercı esıme de dedım bende bobrek tası var dedılkerın de haytatta sasırmam
ben de olmazsa kımde olacak ya bı gun boyunca hıc su ıcmedıgımı bılırım cunku

cnm çoook geçmiş olsun inşallah çok basit birşeydir evet su çok önemli heleki kadınlar için

sırtım agrıdı malum bugün kaynanacım vardı

kadını bize öyle tanıttıki aklıma kadın bunun sırtınamı biniyo geldi:)))
:)))))))))))):))))))))))):)))))))
bnde sırtına bındı sandım bu delünün

tatlım aslında gtmeye nıyetım yoktu ama kk da srun olustu ondan erken gıttım
bebek beklıorum bu ay bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ınsallahhhhhhhhhhh

hayırlı cumlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın cici hanımlar nasılsınız?
Bugünki tablom
36ae6a Ovulation charts on FertilityFriend.com

Lorkem geçmiş olsun canım endeskopini kolaylıkla atlatırsın inşallah...

saolasın canım Allah razı olsun
atesınde guzel devam edıyo bakalım
sen sahurda olcuyorsun sanırım degılmı

hayırlı cumalar sumak ve yagmurum
dua edın bana da kızlar cuma vaktı

yagmurum senın yumrutlaman olmadı daha sen calıs bu aksam da tamam mı
senden ufak bı dususle yukselıs veya dırek 0.2 derec falan yukselıs beklıyorum en az

akıntı oldukca calısacaksın

kızlar bana akıl verin dün akşam eşimle küçük bi tartışmamız oldu benim için önemsiz onun için önemli olan benim eşim herşeyi bitleyen biri akşam 5 te eve gidip yemek yapmaya çalıştımmm tüpüm bitti aksilik olacak ya tüpcüyü arasam hayata o saate getirmezler eşimi arıyorum duymuyor tel.velhasıl görümcemi ardaım küçük tüp getirsin diye sagolsun getirdide aksilik ya evde çakmagı bulamıyorum gittim komşudan aldımm neyse soframı kurdum iftar vakti eşim geldi komşunun çakmagını görünce bu kimin dedi bende evde bulamyınca komşudan aldım dedim komşudanda çakmakmı alınırda dedi sesini yükseltmeye başladı moralim bozuldu sesimi çıkarmadım yoksa kopacak kıyamet ya halim dedim oturdummm yemegimizği yedik evde ses yokkkk sonra abdest almaya kaltım burnum kanadı kendimi sıkmaktan görümcemde bizde kız eli ayagına dolaştı ama benimki beni öyle gördüğü halde kımıldamadı mesele bugun yaşı gecgin bi abimiz var alışveriş yaptıgımız telefonda benden malzeme istedi işteyken kodlama yaparak adres veriyor bende kodlayarak söylediklerini yazmışım dalgınlık yaaa bune abi böyle adresmi olur diyince yazdıklarımı okudum gülmeye başladık eşimde yanımdaydııı neymiş neden elin adamına gülüyormusummm derdi buuuu ve sonuç sabaha kadar ayrı yattık ve 1 senedir içmediği sigaraya başlamış sabah işe gelirken küllüğü gördüm bu hakmı yaaa böyle basit bişey için sordum nededim senin derdin düşünecekmiş düşün dedim bendeeee sigaraya başlaması agrıma gittti bukadar emek çekiyoruzzz çocuk istiyor diye içmiyorum diyordu içince agrıma gitti hamilede dglim hisediyorm çok güzel herşeyi bıraktım artıkkk yaaa bu yolda tek olunmuyor ilacı zorla içer bide sigara başladı ohhh eda delirsin kedndide keyf etsin bana kısır diyeeerekk hayatımı karartsınlarr kendinin yaptııfına bakın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ronya Mues Lorke ve diger canlarim,gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun.Hem hastanede oldugundan hemde cepten girdigimden herkese tek tek yazamiyorum.
Kizlar hafif kasik agrim ve su gibi akintim var.
Atesim aslinda 36.8 cikmisti ama ben ne olur ne olmaz diye 36.7 girdim ff'e.
Neyse yarin belli olur artik,hayirlisi olsun.
Hamileysem cok mutlu olurum,degilsemde uzulmicem tup bebege basliyorum nasilsa diyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…