Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hamıs ol lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
buna cok ıhtıyacım var

hamıs ol lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
buna cok ıhtıyacım var

canım arkadaşım hala akıntım var diyorsun kız sen kesin hamilesin:)))
inşallah bebişin göbişinde.Anin:)))))

kız esra koptum bu kurğuna ,sen benı güldürdün Allahta senı güldürsün:)))))))))))))

genel ortama ile aynı gibi düşmemesi hatta artması gerekiyor anladığım kadarıyla değil mi cnm

canım yumurtlamadan önce ateş daha düşük seyreder ve yumurtlama olduktan sonra ateş yükselir
ama eğerki sen doktor kontrolünde yumurtanın çatladığını teyit ettirdiysen sorun yok
belki uykusuz vs. nedenlerden ateşin düşük seyrediyor olabilir

tatlım eşin neden böyle yaptı anlamadım pek
şimdiye kadar benım başıma böyle birşey yada benzeri gelmedi
tek açıklamam işte moralımnın birşeye bayağı bozolmuş olması ,sinirinide gelip ewde çıkarması
merak etme bu senın sadakatinden şüphelebmek değil bence ,başka birşey
Birisi onu çok üzmüz
ewe yansıtmış
takma kafana ,inşallah gelip senın gönlünü alacak
sende o zaman şu an bize anlattıklarını onun yüzüne vuracaksın

canım benim sakın sıkma canını bak eşin yanlışını anlıycaktır göreceksin ama sende sakin ol biraz üstüne gitme sonra güzel bi şekilde sakin sakin anlat görümcende söylesin tüpün bittiğini çakmağı komşudan aldığınızı aslında bunda kızacak bişey yok ama anlamadım eşini ama bence başka biriyle gülmene kızmıştır çakmağıda bahane etmiştir ama sen güzel güzel anlat bitanem inşallah bilge gibi tez zamanda aranız düzelir

ben en çok sigara içmesine bozuldummm diğer halinide oruç diyedir dedimmm yada bi canını sıktııı aman boş verdimm

bilge çakır inşallah hamilesinizdir kızlar akıntıdan anlamam ama çakırcım göğüs ağrın varsa büyük bi ihtimal hamişsin adetine kaç gün var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…