- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.741
canım eğerki genel ateş ortalamanın üstündeyse bir sorun yok
tefrıcıyeyı okuyorm ben
gercekten ona cok zorlanıorum
yoksa neden okumayımki
Ronya Mues Lorke ve diger canlarim,gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun.Hem hastanede oldugundan hemde cepten girdigimden herkese tek tek yazamiyorum.
Kizlar hafif kasik agrim ve su gibi akintim var.
Atesim aslinda 36.8 cikmisti ama ben ne olur ne olmaz diye 36.7 girdim ff'e.
Neyse yarin belli olur artik,hayirlisi olsun.
Hamileysem cok mutlu olurum,degilsemde uzulmicem tup bebege basliyorum nasilsa diyecegim.
Ronya Mues Lorke ve diger canlarim,gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun.Hem hastanede oldugundan hemde cepten girdigimden herkese tek tek yazamiyorum.
Kizlar hafif kasik agrim ve su gibi akintim var.
Atesim aslinda 36.8 cikmisti ama ben ne olur ne olmaz diye 36.7 girdim ff'e.
Neyse yarin belli olur artik,hayirlisi olsun.
Hamileysem cok mutlu olurum,degilsemde uzulmicem tup bebege basliyorum nasilsa diyecegim.
canım arkadaşım hala akıntım var diyorsun kız sen kesin hamilesin:)))Günaydın , ekintosum , seni merakta bırakır mıyım , hemen girdim kk'ya ...
Acele hazırlanıp çıkıcam birazdan ..
Gece regl olmadım ... Tabloda güzel gidiyor ..
368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Rabbim hayırlara vesile etsin ..
Bugünde adet olmam sanırım , o yüzden histereskopi çekilmicem bugün ...Cmt pazar adet olursam pazartesi giderim ...
Şimdi çıkıyorum kızlar ..
İşe geçince görüşürüz..
benim yazıdgım
kaan bak yeter ha tatılde kaldıgın,
zaten zor cevp verıp bekletıorsun gunlerce don artık.
ayrıca fazla para harcama,
gunesın altında pek dolasma,denıze gırıpte yanarsan yogurt sur kızaran yerlere,
gelırken bana hedıye getır bulundugun yerın neyı meshursa
onun cevbı
benım param yok ,saygılar (kısa cvp yazmıs )
Esra latin harflerindne oku canım.
okuma yazman var çokkk şükür.
içimden geldi diyorum belki bi işaret..
canım arkadaşım hala akıntım var diyorsun kız sen kesin hamilesin:)))
inşallah bebişin göbişinde.Anin:)))))
kız esra koptum bu kurğuna ,sen benı güldürdün Allahta senı güldürsün:)))))))))))))
kızlar bana akıl verin dün akşam eşimle küçük bi tartışmamız oldu benim için önemsiz onun için önemli olan benim eşim herşeyi bitleyen biri akşam 5 te eve gidip yemek yapmaya çalıştımmm tüpüm bitti aksilik olacak ya tüpcüyü arasam hayata o saate getirmezler eşimi arıyorum duymuyor tel.velhasıl görümcemi ardaım küçük tüp getirsin diye sagolsun getirdide aksilik ya evde çakmagı bulamıyorum gittim komşudan aldımm neyse soframı kurdum iftar vakti eşim geldi komşunun çakmagını görünce bu kimin dedi bende evde bulamyınca komşudan aldım dedim komşudanda çakmakmı alınırda dedi sesini yükseltmeye başladı moralim bozuldu sesimi çıkarmadım yoksa kopacak kıyamet ya halim dedim oturdummm yemegimizği yedik evde ses yokkkk sonra abdest almaya kaltım burnum kanadı kendimi sıkmaktan görümcemde bizde kız eli ayagına dolaştı ama benimki beni öyle gördüğü halde kımıldamadı mesele bugun yaşı gecgin bi abimiz var alışveriş yaptıgımız telefonda benden malzeme istedi işteyken kodlama yaparak adres veriyor bende kodlayarak söylediklerini yazmışım dalgınlık yaaa bune abi böyle adresmi olur diyince yazdıklarımı okudum gülmeye başladık eşimde yanımdaydııı neymiş neden elin adamına gülüyormusummm derdi buuuu ve sonuç sabaha kadar ayrı yattık ve 1 senedir içmediği sigaraya başlamış sabah işe gelirken küllüğü gördüm bu hakmı yaaa böyle basit bişey için sordum nededim senin derdin düşünecekmiş düşün dedim bendeeee sigaraya başlaması agrıma gittti bukadar emek çekiyoruzzzçocuk istiyor diye içmiyorum diyordu içince agrıma gitti hamilede dglim hisediyorm çok güzel herşeyi bıraktım artıkkk yaaa bu yolda tek olunmuyor ilacı zorla içer bide sigara başladı ohhh eda delirsin kedndide keyf etsin bana kısır diyeeerekk hayatımı karartsınlarr kendinin yaptııfına bakın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [/QUOT
xedacım
ne desmde yalan olur eşin çakmak işini abartmış ama
gülme işine gelince seni kıskanmış demekki
şimdilik üstüne gitme ama
sigara içmesine müsade etmöe sakın
iyice alışmadan önlemini almaya çalış
cumanız bubarek olsun
xeda göğüslerim çok hassalaştı
sanki süreklı sızlıyolar gibi
benim pek göğüslerim ağrımaz
inşallah bebek tir
sendede olmuşmuydu göğüs ağrısı
genel ortama ile aynı gibi düşmemesi hatta artması gerekiyor anladığım kadarıyla değil mi cnm
sgl canım cvbın için inşalah hamişsindir canım benim her adet öncesi agrır bitanem sende ilk se inşallahhh bebiştir kuzum duam seninle off çakırrr konuşmuyorm nasıl engelliycemkiiiii ben hamile dglmmmm canımmmkızlar bana akıl verin dün akşam eşimle küçük bi tartışmamız oldu benim için önemsiz onun için önemli olan benim eşim herşeyi bitleyen biri akşam 5 te eve gidip yemek yapmaya çalıştımmm tüpüm bitti aksilik olacak ya tüpcüyü arasam hayata o saate getirmezler eşimi arıyorum duymuyor tel.velhasıl görümcemi ardaım küçük tüp getirsin diye sagolsun getirdide aksilik ya evde çakmagı bulamıyorum gittim komşudan aldımm neyse soframı kurdum iftar vakti eşim geldi komşunun çakmagını görünce bu kimin dedi bende evde bulamyınca komşudan aldım dedim komşudanda çakmakmı alınırda dedi sesini yükseltmeye başladı moralim bozuldu sesimi çıkarmadım yoksa kopacak kıyamet ya halim dedim oturdummm yemegimizği yedik evde ses yokkkk sonra abdest almaya kaltım burnum kanadı kendimi sıkmaktan görümcemde bizde kız eli ayagına dolaştı ama benimki beni öyle gördüğü halde kımıldamadı mesele bugun yaşı gecgin bi abimiz var alışveriş yaptıgımız telefonda benden malzeme istedi işteyken kodlama yaparak adres veriyor bende kodlayarak söylediklerini yazmışım dalgınlık yaaa bune abi böyle adresmi olur diyince yazdıklarımı okudum gülmeye başladık eşimde yanımdaydııı neymiş neden elin adamına gülüyormusummm derdi buuuu ve sonuç sabaha kadar ayrı yattık ve 1 senedir içmediği sigaraya başlamış sabah işe gelirken küllüğü gördüm bu hakmı yaaa böyle basit bişey için sordum nededim senin derdin düşünecekmiş düşün dedim bendeeee sigaraya başlaması agrıma gittti bukadar emek çekiyoruzzzçocuk istiyor diye içmiyorum diyordu içince agrıma gitti hamilede dglim hisediyorm çok güzel herşeyi bıraktım artıkkk yaaa bu yolda tek olunmuyor ilacı zorla içer bide sigara başladı ohhh eda delirsin kedndide keyf etsin bana kısır diyeeerekk hayatımı karartsınlarr kendinin yaptııfına bakın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [/QUOT
s
xedacım
cumanız bubarek olsun
inşallah bebek tir
sgl canım cvbın için inşalah hamişsindir canım benim her adet öncesi agrır bitanem sende ilk se inşallahhh bebiştir kuzum duam seninle off çakırrr konuşmuyorm nasıl engelliycemkiiiii ben hamile dglmmmm canımmmkızlar bana akıl verin dün akşam eşimle küçük bi tartışmamız oldu benim için önemsiz onun için önemli olan benim eşim herşeyi bitleyen biri akşam 5 te eve gidip yemek yapmaya çalıştımmm tüpüm bitti aksilik olacak ya tüpcüyü arasam hayata o saate getirmezler eşimi arıyorum duymuyor tel.velhasıl görümcemi ardaım küçük tüp getirsin diye sagolsun getirdide aksilik ya evde çakmagı bulamıyorum gittim komşudan aldımm neyse soframı kurdum iftar vakti eşim geldi komşunun çakmagını görünce bu kimin dedi bende evde bulamyınca komşudan aldım dedim komşudanda çakmakmı alınırda dedi sesini yükseltmeye başladı moralim bozuldu sesimi çıkarmadım yoksa kopacak kıyamet ya halim dedim oturdummm yemegimizği yedik evde ses yokkkk sonra abdest almaya kaltım burnum kanadı kendimi sıkmaktan görümcemde bizde kız eli ayagına dolaştı ama benimki beni öyle gördüğü halde kımıldamadı mesele bugun yaşı gecgin bi abimiz var alışveriş yaptıgımız telefonda benden malzeme istedi işteyken kodlama yaparak adres veriyor bende kodlayarak söylediklerini yazmışım dalgınlık yaaa bune abi böyle adresmi olur diyince yazdıklarımı okudum gülmeye başladık eşimde yanımdaydııı neymiş neden elin adamına gülüyormusummm derdi buuuu ve sonuç sabaha kadar ayrı yattık ve 1 senedir içmediği sigaraya başlamış sabah işe gelirken küllüğü gördüm bu hakmı yaaa böyle basit bişey için sordum nededim senin derdin düşünecekmiş düşün dedim bendeeee sigaraya başlaması agrıma gittti bukadar emek çekiyoruzzzçocuk istiyor diye içmiyorum diyordu içince agrıma gitti hamilede dglim hisediyorm çok güzel herşeyi bıraktım artıkkk yaaa bu yolda tek olunmuyor ilacı zorla içer bide sigara başladı ohhh eda delirsin kedndide keyf etsin bana kısır diyeeerekk hayatımı karartsınlarr kendinin yaptııfına bakın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [/QUOT
s
xedacım
cumanız bubarek olsun
inşallah bebek tir
kızlar bana akıl verin dün akşam eşimle küçük bi tartışmamız oldu benim için önemsiz onun için önemli olan benim eşim herşeyi bitleyen biri akşam 5 te eve gidip yemek yapmaya çalıştımmm tüpüm bitti aksilik olacak ya tüpcüyü arasam hayata o saate getirmezler eşimi arıyorum duymuyor tel.velhasıl görümcemi ardaım küçük tüp getirsin diye sagolsun getirdide aksilik ya evde çakmagı bulamıyorum gittim komşudan aldımm neyse soframı kurdum iftar vakti eşim geldi komşunun çakmagını görünce bu kimin dedi bende evde bulamyınca komşudan aldım dedim komşudanda çakmakmı alınırda dedi sesini yükseltmeye başladı moralim bozuldu sesimi çıkarmadım yoksa kopacak kıyamet ya halim dedim oturdummm yemegimizği yedik evde ses yokkkk sonra abdest almaya kaltım burnum kanadı kendimi sıkmaktan görümcemde bizde kız eli ayagına dolaştı ama benimki beni öyle gördüğü halde kımıldamadı mesele bugun yaşı gecgin bi abimiz var alışveriş yaptıgımız telefonda benden malzeme istedi işteyken kodlama yaparak adres veriyor bende kodlayarak söylediklerini yazmışım dalgınlık yaaa bune abi böyle adresmi olur diyince yazdıklarımı okudum gülmeye başladık eşimde yanımdaydııı neymiş neden elin adamına gülüyormusummm derdi buuuu ve sonuç sabaha kadar ayrı yattık ve 1 senedir içmediği sigaraya başlamış sabah işe gelirken küllüğü gördüm bu hakmı yaaa böyle basit bişey için sordum nededim senin derdin düşünecekmiş düşün dedim bendeeee sigaraya başlaması agrıma gittti bukadar emek çekiyoruzzzçocuk istiyor diye içmiyorum diyordu içince agrıma gitti hamilede dglim hisediyorm çok güzel herşeyi bıraktım artıkkk yaaa bu yolda tek olunmuyor ilacı zorla içer bide sigara başladı ohhh eda delirsin kedndide keyf etsin bana kısır diyeeerekk hayatımı karartsınlarr kendinin yaptııfına bakın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bana akıl verin dün akşam eşimle küçük bi tartışmamız oldu benim için önemsiz onun için önemli olan benim eşim herşeyi bitleyen biri akşam 5 te eve gidip yemek yapmaya çalıştımmm tüpüm bitti aksilik olacak ya tüpcüyü arasam hayata o saate getirmezler eşimi arıyorum duymuyor tel.velhasıl görümcemi ardaım küçük tüp getirsin diye sagolsun getirdide aksilik ya evde çakmagı bulamıyorum gittim komşudan aldımm neyse soframı kurdum iftar vakti eşim geldi komşunun çakmagını görünce bu kimin dedi bende evde bulamyınca komşudan aldım dedim komşudanda çakmakmı alınırda dedi sesini yükseltmeye başladı moralim bozuldu sesimi çıkarmadım yoksa kopacak kıyamet ya halim dedim oturdummm yemegimizği yedik evde ses yokkkk sonra abdest almaya kaltım burnum kanadı kendimi sıkmaktan görümcemde bizde kız eli ayagına dolaştı ama benimki beni öyle gördüğü halde kımıldamadı mesele bugun yaşı gecgin bi abimiz var alışveriş yaptıgımız telefonda benden malzeme istedi işteyken kodlama yaparak adres veriyor bende kodlayarak söylediklerini yazmışım dalgınlık yaaa bune abi böyle adresmi olur diyince yazdıklarımı okudum gülmeye başladık eşimde yanımdaydııı neymiş neden elin adamına gülüyormusummm derdi buuuu ve sonuç sabaha kadar ayrı yattık ve 1 senedir içmediği sigaraya başlamış sabah işe gelirken küllüğü gördüm bu hakmı yaaa böyle basit bişey için sordum nededim senin derdin düşünecekmiş düşün dedim bendeeee sigaraya başlaması agrıma gittti bukadar emek çekiyoruzzzçocuk istiyor diye içmiyorum diyordu içince agrıma gitti hamilede dglim hisediyorm çok güzel herşeyi bıraktım artıkkk yaaa bu yolda tek olunmuyor ilacı zorla içer bide sigara başladı ohhh eda delirsin kedndide keyf etsin bana kısır diyeeerekk hayatımı karartsınlarr kendinin yaptııfına bakın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tatlım eşin neden böyle yaptı anlamadım pek
şimdiye kadar benım başıma böyle birşey yada benzeri gelmedi
tek açıklamam işte moralımnın birşeye bayağı bozolmuş olması ,sinirinide gelip ewde çıkarması
merak etme bu senın sadakatinden şüphelebmek değil bence ,başka birşey
Birisi onu çok üzmüz
ewe yansıtmış
takma kafana ,inşallah gelip senın gönlünü alacak
sende o zaman şu an bize anlattıklarını onun yüzüne vuracaksın
bak gürürsün ikigüne kalmaz barışırsınız üzme kendinisgl canım cvbın için inşalah hamişsindir canım benim her adet öncesi agrır bitanem sende ilk se inşallahhh bebiştir kuzum duam seninle off çakırrr konuşmuyorm nasıl engelliycemkiiiii ben hamile dglmmmm canımmm
senin hamile olmadığını nerden biliyosun
evet benim göğüslerden dulayı hiç şikayetim olmamıştır
adet zamanında da ağrımazlar ilk inşallah
bebektir ya
canım benim sakın sıkma canını bak eşin yanlışını anlıycaktır göreceksin ama sende sakin ol biraz üstüne gitme sonra güzel bi şekilde sakin sakin anlat görümcende söylesin tüpün bittiğini çakmağı komşudan aldığınızı aslında bunda kızacak bişey yok ama anlamadım eşini ama bence başka biriyle gülmene kızmıştır çakmağıda bahane etmiştir ama sen güzel güzel anlat bitanem inşallah bilge gibi tez zamanda aranız düzelir
kardeeeen
kız sen diyodun göğüslerim ağrıyodu diye
nasıl bir ağrı olduğunu ve ne zaman başladıklarını bana söylermisin
bak gürürsün ikigüne kalmaz barışırsınız üzme kendini
bebektir ya
kardeeeen
çakır artık vucudumu tanıyorm ve kasıklarıma hafifçe bastırınca hış hış diye bişeyler olursa adet olucam ama doldunluk olursa hamile olursun bence bi yöntem dgl eskiden büyükler öyle anlarmışşş aman boş ver takmıyorummm gelip yalvarana kadar barışmaaaam
kızlar bana akıl verin dün akşam eşimle küçük bi tartışmamız oldu benim için önemsiz onun için önemli olan benim eşim herşeyi bitleyen biri akşam 5 te eve gidip yemek yapmaya çalıştımmm tüpüm bitti aksilik olacak ya tüpcüyü arasam hayata o saate getirmezler eşimi arıyorum duymuyor tel.velhasıl görümcemi ardaım küçük tüp getirsin diye sagolsun getirdide aksilik ya evde çakmagı bulamıyorum gittim komşudan aldımm neyse soframı kurdum iftar vakti eşim geldi komşunun çakmagını görünce bu kimin dedi bende evde bulamyınca komşudan aldım dedim komşudanda çakmakmı alınırda dedi sesini yükseltmeye başladı moralim bozuldu sesimi çıkarmadım yoksa kopacak kıyamet ya halim dedim oturdummm yemegimizği yedik evde ses yokkkk sonra abdest almaya kaltım burnum kanadı kendimi sıkmaktan görümcemde bizde kız eli ayagına dolaştı ama benimki beni öyle gördüğü halde kımıldamadı mesele bugun yaşı gecgin bi abimiz var alışveriş yaptıgımız telefonda benden malzeme istedi işteyken kodlama yaparak adres veriyor bende kodlayarak söylediklerini yazmışım dalgınlık yaaa bune abi böyle adresmi olur diyince yazdıklarımı okudum gülmeye başladık eşimde yanımdaydııı neymiş neden elin adamına gülüyormusummm derdi buuuu ve sonuç sabaha kadar ayrı yattık ve 1 senedir içmediği sigaraya başlamış sabah işe gelirken küllüğü gördüm bu hakmı yaaa böyle basit bişey için sordum nededim senin derdin düşünecekmiş düşün dedim bendeeee sigaraya başlaması agrıma gittti buk
canım üzülmeya olur böyle şeyler tabi sende çok emek veriyosun ama onunda pisikolojisini düşün aynı durumda biz olsak sorun bizde olsa pisikolojimiz nasıl olurdu onunda dün oyle hassas bir dönemine denk gelmiş bence gene alttan al aradan biraz zaman geçince tekrar konuş
bak gürürsün ikigüne kalmaz barışırsınız üzme kendini
bebektir ya
kardeeeen
canım benim göğüslerim dolgunlaştı hiç bi yerine elimi vuramıyodum üstüne yatamıyodum çok sızlıyodu kız inşallah sende hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?