Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilge çakır inşallah hamilesinizdir kızlar akıntıdan anlamam ama çakırcım göğüs ağrın varsa büyük bi ihtimal hamişsin adetine kaç gün var canım
adetime daha 5 gün var yani var daha
karden benimkiler sürekli sızlıyo
sanki bağrımda göğüslerim bir fazlalık bana öyle hisettiriyo bakalım inşallah dediğin gibidir

karden kuzum anlatsana bu ay abese okudunmuuuuu

yok canım ya niyetlendim ama okuyamadım ama siz mutlaka ilişkilerden önce okuyun allah sana inşallah bunu vesile kılarda en yakın zamanda seninde güzel haberini alırız ben bugün çok halsizim canım sanki sıcak geçmiş gibi her tarafım acıyo ya

kız sen hamilesin inşallah [/QUOTE]
senindemi öyleydi hadi inşallah biraz anlatsana bize karden
hatırlıyomusun hamile kalıdığın ay ne yaptı söyle kız bize

pc nin sağ tarafında
alıntı ile cevapla var
oraya tıkla cevap sayfası açılıyo
şişko karden

allah senide şişko etsin inşallah deli kız onu biliyorum bilmesem nasıl yapıcam onu demiyorum hani alt alta alıntı yapıyosunuz ya tek tek yazmak yerine kaç cvp birden veriyosunuz onu diyorum

kız sen hamilesin inşallah
hatırlıyomusun hamile kalıdığın ay ne yaptı söyle kız bize[/QUOTE]

evet canım ama ben o ağrıyı hep kötü bi hastalığa yordum nasıl ağladım ama ağrı hiç geçmedi sonra bacaklarıma hafif bi ağrı giriyodu bu belirtimi bilmiyorum ama inan canım özel olarak hiç bişey yapmadım yumurtlama günlerine bile dikkat etmedim çünkü 3 ayımızın dolmasını bekliyodum 30 haziranda ameliyat olduk biz bide canım benim midem çok ağrıyodu bulanıyodu ama ben hep oruçtan diyodum kısmet işte nerden bilebilirdim hayali bile okadar uzakken

allah senide şişko etsin inşallah deli kız onu biliyorum bilmesem nasıl yapıcam onu demiyorum hani alt alta alıntı yapıyosunuz ya tek tek yazmak yerine kaç cvp birden veriyosunuz onu diyorum
alıntı ile cevap verin hemen yanında küçük bir kutucuk var oraya tıklar
işaretliyo
sonra kaçtane istersen işartle öyle sonra konuya cevap vere kıkla cevap sayfası açılıyo

evet canım ama ben o ağrıyı hep kötü bi hastalığa yordum nasıl ağladım ama ağrı hiç geçmedi sonra bacaklarıma hafif bi ağrı giriyodu bu belirtimi bilmiyorum ama inan canım özel olarak hiç bişey yapmadım yumurtlama günlerine bile dikkat etmedim çünkü 3 ayımızın dolmasını bekliyodum 30 haziranda ameliyat olduk biz bide canım benim midem çok ağrıyodu bulanıyodu ama ben hep oruçtan diyodum kısmet işte nerden bilebilirdim hayali bile okadar uzakken[/QUOTE]
tabi kısmet nasip rabbim nasip etti
oldu hemde 3 aylık bundan iyisi şamda kaysı valla

Beni kundaklara sardın,
Geceni gündüz eyledin,
Ne tatlı ninni söylerdin,
Canım annem, güzel annem.

Helal eyle, helal eyle,
Annem hakkını helal eyle.

Başucuma gelenim sen,
Gözyaşımı silenim sen,
Dertlerime devasın sen,

Helal eyle, helal eyle,

Bana baktın nazlı, nazlı
Hem okuttun yazlı, yazlı
Sana nasip olsun cennet !
Cennet hatunu ol annem,

Helal eyle, helal eyle,
annemi özledimmmmm

çakırım o yöntemide yapmada bekleyelmmm
kız o hış hıştan bişey anlamadım
kız sen hamilesin inşallah
hatırlıyomusun hamile kalıdığın ay ne yaptı söyle kız bize[/QUOTE]

canım bide hani ilerleyen sayfalarda kim söylemişti hani küçük abdestin gelirde kendini sıkarsın ya onun faydası olabilir ben bilinçli yapmadım ama ben aksi gibi ilşkilerden sonra hep sıkışırım kalkmamak içinde kendimi sıkıyorum belki onunda faydası olmuştur benim bilinçsizce yaptığım hareket meğer bi yöntemmiş

canımsın benim ya allahım inşallah seninde tez zamanda anne olmanı nasip eder

kız o hış hıştan bişey anlamadım

canım bide hani ilerleyen sayfalarda kim söylemişti hani küçük abdestin gelirde kendini sıkarsın ya onun faydası olabilir ben bilinçli yapmadım ama ben aksi gibi ilşkilerden sonra hep sıkışırım kalkmamak içinde kendimi sıkıyorum belki onunda faydası olmuştur benim bilinçsizce yaptığım hareket meğer bi yöntemmiş [/QUOTE]
bende iki aydır yapıyorum valla deyer ay oladı
bu ay preseed kollandım takip yatım eşim tam 6 aydır tedavi gürüyo
212 milyo sperm var
bu artılara rahmen bebeyim gelmediyse muhakkak bir hikmeti vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…