Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar hepinize selam, şu internetten bıkmış durumdayım, koskaca şirket bi bağlantıyı sorunsuz halle getiremiyor.

Lorkem çok ama çok geçmiş olsun, az bir sıkıntıyla endoskopiyi halletmiş olmana sevindim.

Bilgem, annene çok geçmiş olsun, çok şükür tahmin ettiğin sonuç çıkmamış. Ateşine bi maşallahda benden. Allahım İnşallah güzel haberini almayı nasip eder bizlere.

Canlarım selam :) bugün bebeğimle 8.günü de bitirdik çok şükür :) sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyoruz..Topikte herkes iyidir inşAllah..

hoşgeldin meliselacım..
salı günü tahlil günü o zaman...hadi hayırlısı

evet ekinim..Heyecan giderek artıyor..Ama daha öncede sölediğim gibi bende hiç bir belirti falan yok, Rabbim hayırlısını nasip eder inşAllah..Takmamaya çalışıyorum, bol dua ediyorum..Elimden gelen ancak bu..

evet ekinim..Heyecan giderek artıyor..Ama daha öncede sölediğim gibi bende hiç bir belirti falan yok, Rabbim hayırlısını nasip eder inşAllah..Takmamaya çalışıyorum, bol dua ediyorum..Elimden gelen ancak bu..

belirti falan arayıp kafanı karıştırma....
hayırlısı neyse o olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…