- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.801
saolasın canım Allah razı olsun
atesınde guzel devam edıyo bakalım
sen sahurda olcuyorsun sanırım degılmı
kızlar bana akıl verin dün akşam eşimle küçük bi tartışmamız oldu benim için önemsiz onun için önemli olan benim eşim herşeyi bitleyen biri akşam 5 te eve gidip yemek yapmaya çalıştımmm tüpüm bitti aksilik olacak ya tüpcüyü arasam hayata o saate getirmezler eşimi arıyorum duymuyor tel.velhasıl görümcemi ardaım küçük tüp getirsin diye sagolsun getirdide aksilik ya evde çakmagı bulamıyorum gittim komşudan aldımm neyse soframı kurdum iftar vakti eşim geldi komşunun çakmagını görünce bu kimin dedi bende evde bulamyınca komşudan aldım dedim komşudanda çakmakmı alınırda dedi sesini yükseltmeye başladı moralim bozuldu sesimi çıkarmadım yoksa kopacak kıyamet ya halim dedim oturdummm yemegimizği yedik evde ses yokkkk sonra abdest almaya kaltım burnum kanadı kendimi sıkmaktan görümcemde bizde kız eli ayagına dolaştı ama benimki beni öyle gördüğü halde kımıldamadı mesele bugun yaşı gecgin bi abimiz var alışveriş yaptıgımız telefonda benden malzeme istedi işteyken kodlama yaparak adres veriyor bende kodlayarak söylediklerini yazmışım dalgınlık yaaa bune abi böyle adresmi olur diyince yazdıklarımı okudum gülmeye başladık eşimde yanımdaydııı neymiş neden elin adamına gülüyormusummm derdi buuuu ve sonuç sabaha kadar ayrı yattık ve 1 senedir içmediği sigaraya başlamış sabah işe gelirken küllüğü gördüm bu hakmı yaaa böyle basit bişey için sordum nededim senin derdin düşünecekmiş düşün dedim bendeeee sigaraya başlaması agrıma gittti bukadar emek çekiyoruzzzçocuk istiyor diye içmiyorum diyordu içince agrıma gitti hamilede dglim hisediyorm çok güzel herşeyi bıraktım artıkkk yaaa bu yolda tek olunmuyor ilacı zorla içer bide sigara başladı ohhh eda delirsin kedndide keyf etsin bana kısır diyeeerekk hayatımı karartsınlarr kendinin yaptııfına bakın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kizlar cok sukur annem anjiyosunu oldu.Damar tikanikligi yokmus,kalp agrisini ve carpintisini ogrenmek icin bu kez yarin EPS diye bir islem yapilacak.
Bunada sukur.
Sevser cok buyuk bir adim attiniz ins karsiligini alirsiniz.
Midye gozunaydin,saglicakla gelsin kizin.
Lorke ne yapti acaba,ins rahat gecmistir endoskopisi.
Xeda canım çok üzüldüm.
Bazen erkekler bir bardak suda böyle fırtına çıkarabiliyorlar.
Hele kıskandıklarında gurur meselesi yapıyorlar, aklında bulunsun eşin öfkelendiğinde ona niyet ya halim çek öfkesi dinecektir.
Hatasını anlayıp gönlünü alıcaktır canım.
Sigarayıda inş. kızgınlık anında bir anlık öfkeyle içtimştir başlamamıştır birdahada içmez inşallah....
Bozma moralini
Canım Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah bir cimcime daha geliyor topiğe maşaAllahselam kızlar dun dra gıttık kızım olacak galıba bakalım bızde sasırdık ılk soylendıgınde erkek denmıstı sımdıde kız dendı bakalım hayırlı ve saglıklı olsun onemlı olan bunlar...cok sevındık mervemız gelıyor dıye esımde bende kız cocuklarına bayılıyoruz zaten kokos yapcam onu
Canım Bilgem çok sevindim tıkanıklık olmadığına gözünüz aydın inşaallah başkada mühim birşey çıkmaz...Kizlar cok sukur annem anjiyosunu oldu.Damar tikanikligi yokmus,kalp agrisini ve carpintisini ogrenmek icin bu kez yarin EPS diye bir islem yapilacak.
Bunada sukur.
canım sagl evet ya halim çektimmm üzülmüyorm artık dua ediyorm canımmmmm
kızlar dün akşam babannem arkamızdan fenalaşmış gece yarısı vefat etmiş ama benim daha yeni haberim oldu eşimi bekliyorum oraya gidicem benim sevincim bu kadarlıkmış şimdi hem öksüz hem yetim kaldım kolum kanadım kırıldı canım çok yanıyo
kızlar dün akşam babannem arkamızdan fenalaşmış gece yarısı vefat etmiş ama benim daha yeni haberim oldu eşimi bekliyorum oraya gidicem benim sevincim bu kadarlıkmış şimdi hem öksüz hem yetim kaldım kolum kanadım kırıldı canım çok yanıyo
canım ınsallah guzel guzel buyutmussundur yumrutalarınıewet tatlım saat sayıyorum
bakalımdoktor bu sefer benı kapıdanmı atacak:))))))))))))))
selam kızlar dun dra gıttık kızım olacak galıba bakalım bızde sasırdık ılk soylendıgınde erkek denmıstı sımdıde kız dendı bakalım hayırlı ve saglıklı olsun onemlı olan bunlar...cok sevındık mervemız gelıyor dıye esımde bende kız cocuklarına bayılıyoruz zaten kokos yapcam onu
Kizlar cok sukur annem anjiyosunu oldu.Damar tikanikligi yokmus,kalp agrisini ve carpintisini ogrenmek icin bu kez yarin EPS diye bir islem yapilacak.
Bunada sukur.
Sevser cok buyuk bir adim attiniz ins karsiligini alirsiniz.
Midye gozunaydin,saglicakla gelsin kizin.
Lorke ne yapti acaba,ins rahat gecmistir endoskopisi.
bılgemm ekıntosum sagolasınızgeçmişolsun bilgem:)
lorkeyi bende merak ediyorum,ifara birde misafir kabul etmiş...
Canım Allah rahmet eylesınkızlar dün akşam babannem arkamızdan fenalaşmış gece yarısı vefat etmiş ama benim daha yeni haberim oldu eşimi bekliyorum oraya gidicem benim sevincim bu kadarlıkmış şimdi hem öksüz hem yetim kaldım kolum kanadım kırıldı canım çok yanıyo
Evet canım sahurda ölçüyorum o yüzden pek güvenmiyorum ateş değerime
KARDEN ___basın sagolsun canım rabbm sabır versın
SEVSER___ hayırlı sonuclarlan donun ınsallah
BILGEMM___annenın durumuna sevındım rabbm sıfa versın
LORKEM__ii gecms doktor kontrolun sevımdım tatlım ,ıyısın demı sımdı
MIDYE___kızın olacakmıs saglıklan kucagına al ınsallah
EDA___bılındık erkek tavrları oldugu ıcın aslında cvp atmak ıstemedım ama alıs,orucluyken onlar bırbaska ınsan oluyorlar,uzulme bos yere.hatasını anlayıp senden ozur dıleyecektır :)
YAGMUR,CAKIR,EKIN,BULGEM (ceylanda olabılır )bugunlerde ıcıme bısıler doguyor ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?