- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.861
boncuk boncuk nasılsın:)))))))
ayy canım ya hayırlısı olsun inşallah kalırsın da görüşebilirsiniz k hocayla benim gönlümden bu geçiyo açıkcası
ekintosum boncugum nasılsınız :)
kızlar pamuk nerelerde bılen var mı epeydır gormedım topıkte?
iyigecelerr:)..............................
hayirlisi olsun umarim sifa buluruz tez zamanda
tek duam bu valla Rabbim ihtiyacı olan herkese yardım etsin çok zor bi durum bu ben hala o ilk anki şoku atamadım bişey sorucam canım ya eğer tüp bebk tedavisinde mikroenjeksiyonu k hoca uygun görürse yumurta tolplama ve diğer işlemleride k hoca kendisimi yapıyo yoksa diğer doktorlarla da çalışıyomu merak ettimde bi bilgin varmı acaba
sen nasılsın canım bugün baya sakin sanki forum
şükür iyiyim....İyilik ekintos sen nasılsın?
tek duam bu valla Rabbim ihtiyacı olan herkese yardım etsin çok zor bi durum bu ben hala o ilk anki şoku atamadım bişey sorucam canım ya eğer tüp bebk tedavisinde mikroenjeksiyonu k hoca uygun görürse yumurta tolplama ve diğer işlemleride k hoca kendisimi yapıyo yoksa diğer doktorlarla da çalışıyomu merak ettimde bi bilgin varmı acaba
yok canim yaaa burdaki en cahile sordun bu soruyu bende senin gibiyim ama sorunu cevaplayacak vardir heralde:44:
şükür iyiyim....
canım kaan hoca size bunu daha iyi anlatır..
biz onun tavsiye edeceği tüp bebek merkezini seçecektik....kaan hoca eşime mikrotese yapacaktı yani sperm toplanacaktı...
yumurta toplama işemi ve gerisi tüp bebek merkezinin işi...
est. canım benim ne cahilliği bende senden farksız değilim umarım bilen birileri vardır da yardımcı olur
arkadaslar sagolsun simdiye kadar hic bir sorumu cevapsiz birakmadilar
aaa ölemi ? öledir tabi ya bende ne safım peki hocanın tavsiye ettiği merkez hangisiydi size siz nereye gittiniz
kızlar kaan hoca ürolog....yani sadece eşinizle ilgili kısım onu ilgilendiriyor....
yumurta toplamayı ve transferi size jinekolog yani kadın doğumcu yapacak....
mikroenjeksiyon;yumurtanın içine sperm koyma işlemini tüp bebek merkezinin labarotuvarında çalışan biyologlar yapcak...
tüp bebek merkezlerinin sitelerini ,kadrolarını inceleyin kafanızda bişeyler oluşur....
canım onları tüp bebeği ekimde yaptıracaktık o zaman konuşacaktık....bilmiyorum yani...
canım ya çok saol kafam öle karışık ve doluki neyin nasıl olduğunu olucağını dahi ayırt edemez haldeyim çok teşekkür ederim detaylarıyla açıkladığın anlattığın için
önemli değil hayatım tabiki sorun....sorarak araştırarak ve ne yazık ki yaşıyarak öğrendik...
keşke banada önce eşinizi tedavi ettirin sonra tüp bebek yapın diyen biri olsaydı 2 buçuk sene önce...
çok saol canım anlayışın yardımın varlığın için çok haklısın boşa 2bucuk sene kaybettim diyosun ama ne mutlu sanaki şükürler olsun Rabbimeki dualarının karşılığını sana en güzel şekilde vermiş Rabbim sağlıkla mutlulkla kucağına almayıda nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?