Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ameliyat olmadinizmi ki?
Ameliyatımızı da olduk canım fakat başarılı olamadı bu ameliyat...
yagmurcum, durucum hoş geldiniz..
gelipte göremediklerim yetişemiyorummmmm:6:

Hoşbulduk canım sağol :)

Durucum hoşgeldinn..allahım inşallah şifasını göndersin canım..Tez vakitte alırsın bebegini kucagına..allahım sabır versinn..
Amin canım hayırlısı inşallah :)

:62: :62:
preseed siparişi verdim sonunda paypala üye oldum ebaydan aldım ee ne zman gelir nasıl takip edicem şimdi bunu

Ay canımmm inşallahhh milyoncuklarrrrr sizinle olurr pambığımın sonucu gibi sürpriz yapsın size..Merak ettim çokkk..

İnşallah kuşum eşim gözlerini açar açmaz bu sabah ilk işi sordu oldummu diye ,ewet deyince kızdı içmicem bu ilaçları hiç bir faydası yok ,bıktım deyip isyan etti ama sonra gene içti ,eğer sonuç kötü çıkarsa imkanı yok bir daha ağzına sürmez ,başkada ilaç kullanmaz ,ben deşimdiden başladım stres etmeye:((((((((

hoşbulduk canım, 3 gundur yoktum sankı aylardır yokmusum gıbı, yazılanları bı taraftan okumaya calışıyorum. :52:

Hoşgeldin canım..Okula gitmediğinde dersler ilerlemiş olurda sen geride kalırsın ya..1 gün gelmesem bile öyle hissediyorum kendimi ya:))Haftasonu bende yoktum..Dersler almış başını gitmişşşşşş:)))

hoşbulduk canım, 3 gundur yoktum sankı aylardır yokmusum gıbı, yazılanları bı taraftan okumaya calışıyorum. :52:

bende rahatsızdım biraz okudum dün arkadaşların yazdıklarını ama bu pambık hangi mahrem siteye girdi bir türlü anlamadım,Hiiişşşşşş kirisim söylesene merak ettim:)))999

Hoşgeldin canım..Okula gitmediğinde dersler ilerlemiş olurda sen geride kalırsın ya..1 gün gelmesem bile öyle hissediyorum kendimi ya:))Haftasonu bende yoktum..Dersler almış başını gitmişşşşşş:)))

ya sorma gulumcum, iş yerındede gıremıyorum artık masam degıstı ortada kaldım açamıyorumda :66: artık bende akşamları takılıcam :1: sen nasılsın ?

İnşallah kuşum eşim gözlerini açar açmaz bu sabah ilk işi sordu oldummu diye ,ewet deyince kızdı içmicem bu ilaçları hiç bir faydası yok ,bıktım deyip isyan etti ama sonra gene içti ,eğer sonuç kötü çıkarsa imkanı yok bir daha ağzına sürmez ,başkada ilaç kullanmaz ,ben deşimdiden başladım stres etmeye:((((((((

Kötü çıkmayacak canım..Mutlaka işe yaramıştır yaramaz olurmu.Bak gör çok güzel sonuçlar haber edeceksin bize..

Back
X