- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #76.401
keseyı delp yer edınır emınım
artık çocuk hayli felan yok kızlar eşimden ayrılıyoruzzz karşılıklı boşanıyoruzz bana dua edinnnn
neler oldu canım ufacık bi tartışam buraya nasıl vardı..sakin olun sağlıklı düşünemiyorsunuz
Bilgem canım, sende sanırım tüpe başlayorsun Eylülde değil mi? sen nerde düşünüyordun canım?
sürekli tartışıyorduk zaten ben çalışıyorum işimde agır hem muhasebeye bakıyorum hem satış yapıyorm haliyle eve yorgun gidiyorum dün akşam boş şey için tartıştık el kaldırmaya kadar giittii tüm vekaleti dinen bana verdi bende 3kere bosum dedimm bitti bugunde dava açtıkkkk
sürekli tartışıyorduk zaten ben çalışıyorum işimde agır hem muhasebeye bakıyorum hem satış yapıyorm haliyle eve yorgun gidiyorum dün akşam boş şey için tartıştık el kaldırmaya kadar giittii tüm vekaleti dinen bana verdi bende 3kere bosum dedimm bitti bugunde dava açtıkkkk
Melis"im Zekai Tahir"de yaptıracağım , tüp bebeğe sevkimi aldım da histereskopi istediler tüp bebek yaptıran herkesten istiyolar , onuda bayramdan dolayı eylülde çektireceğim , ekim en geç kasımda tüp bebek ..
Kasıma kalmaz sanırım ama havalarda soğursa iyi olur biraz ..
Acelem yok , herşey lolunda gitsinde ..
Umarım sende hamilesindir , bebeğin seneledir , yarını sabırsızlıkla bekliyorum ..
bilmiyorum canım ay sonuna doğru bi ceylan kaldı sanırım umudumuz:))))
2 gündür ateşi düşükmüş bebek iri ya anca yerleşiyordur
sadece dua edin hakımda hayırlısı ailemde burda dgl umrede onlar gelene kadar hal olurrr üzülcekler ama adam kafasına koymuş bende beni istemeyeni hiç istemem
inşAllah bitanem, bende çok heyecanlıyım gerçekten..EKİNTOSA sordum ama cevap vermedi sana sorayım sende tüp yaptırdığın için daha önce..Şimdi idrar testi yapsam ve silik çizgi çıksa bu ilaçlardan mıdır yoksa hamilelik var mıdır? kullandığım ilaçlarda coraspin, progestan fitil, estrofem, prednol ve folik asit..
artık çocuk hayli felan yok kızlar eşimden ayrılıyoruzzz karşılıklı boşanıyoruzz bana dua edinnnn
hergün seni boşuycam aklımdan çıkarıcam gibi laflar ediyordu işi ciddiye kendi getirdiiiiii
sadece dua edin hakımda hayırlısı ailemde burda dgl umrede onlar gelene kadar hal olurrr üzülcekler ama adam kafasına koymuş bende beni istemeyeni hiç istemem
ya ekinim ufakda olsa benimde umudum var unutma beni:84:
cnm benim çok üzüldüm el kadırmaya kadar gitsiyse zor tabi belki düşünme süresi verseydiniz ama en iyi yaşayan bilir herşeyin hayırlısı bu imtihanı hayırlısıyla geçeceksin cnm
görmedim hayatım,görsem cevap vermezmiyim(
yapma test falan 1 gün kalmış zaten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?