Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
artık çocuk hayli felan yok kızlar eşimden ayrılıyoruzzz karşılıklı boşanıyoruzz bana dua edinnnn

neler oldu canım ufacık bi tartışam buraya nasıl vardı..sakin olun sağlıklı düşünemiyorsunuz

sürekli tartışıyorduk zaten ben çalışıyorum işimde agır hem muhasebeye bakıyorum hem satış yapıyorm haliyle eve yorgun gidiyorum dün akşam boş şey için tartıştık el kaldırmaya kadar giittii tüm vekaleti dinen bana verdi bende 3kere bosum dedimm bitti bugunde dava açtıkkkk

Kızlaaaar benim histereskopi eylüle kaldı ..
Dr"um bana en son hastaneye gittiğimde adetinin 2 . yada 3. günü gel , kan, ultrason ve histeroskopi yapılacak dedi ..
Bende sandım ki histereskopide adetliyken çekiliyor , şimdi hastaneyi aradım , adetin 2. yada 3. günü kan ve ultrason yapılıyormuş , adetin hemen bitimindede histeroskopi çekiliyormuş..
Abooooo dedim kendi kendime :)
Benim adetim bugün başladı hafta sonundan önce bitmez , hafta soonu bitince bayram geliyor , bayram bitince ben ovl günlerine başlıyorum , yani histereskopiyi ovl günlerinde mümkün değil çekmezler , en geç adetin 9. günü çekiyolarmış, bayramdan sonraki pzt benim 15. gün oluyor ..
Teldeki sekreterde eylüldeki adetinde gel , hepsini o zaman halledelim dedi ..
Bende oldu tamam dedim ne diyim ..
1 ay erteledik ama ollsun , bu ay elimde kalan preseedleri bol bol kullanıp 1 kez daha şansımı denerim ..
Ama bu kez Ronya"mın dediği gibi , spermler kaliteli olsun diye adetim biter bitmez gün aşırı çalışacağım ta ki diğer adetime kadar ..
Birde aklımda acaba özelde yani başka bir hastanede çaktırmadan bu ay takip mi yaptırsam kızlar , hiç yaptırmadım , şu tüpten önce bir denesemde içimde kalmasa mı acaba ?

Ekintos , Esra ve diğer kuzuluarım sağolun bu arada , dediğiniz gibi önümüzeee bakmalıyız her zaman ..

Melim dualarım seninleeee :)

Son düzenleme:
hergün seni boşuycam aklımdan çıkarıcam gibi laflar ediyordu işi ciddiye kendi getirdiiiiii

Bilgem canım, sende sanırım tüpe başlayorsun Eylülde değil mi? sen nerde düşünüyordun canım?

Melis"im Zekai Tahir"de yaptıracağım , tüp bebeğe sevkimi aldım da histereskopi istediler tüp bebek yaptıran herkesten istiyolar , onuda bayramdan dolayı eylülde çektireceğim , ekim en geç kasımda tüp bebek ..
Kasıma kalmaz sanırım ama havalarda soğursa iyi olur biraz ..
Acelem yok , herşey lolunda gitsinde ..

Umarım sende hamilesindir , bebeğin seneledir , yarını sabırsızlıkla bekliyorum ..

cnm benim çok üzüldüm el kadırmaya kadar gitsiyse zor tabi belki düşünme süresi verseydiniz ama en iyi yaşayan bilir herşeyin hayırlısı bu imtihanı hayırlısıyla geçeceksin cnm

bu kadar basitmi çok hızlı karar verilmiş..
Dayak elbette kabul edilir bişi değil ama hakkınızda hayırlısı canım

sadece dua edin hakımda hayırlısı ailemde burda dgl umrede onlar gelene kadar hal olurrr üzülcekler ama adam kafasına koymuş bende beni istemeyeni hiç istemem

inşAllah bitanem, bende çok heyecanlıyım gerçekten..EKİNTOSA sordum ama cevap vermedi sana sorayım sende tüp yaptırdığın için daha önce..Şimdi idrar testi yapsam ve silik çizgi çıksa bu ilaçlardan mıdır yoksa hamilelik var mıdır? kullandığım ilaçlarda coraspin, progestan fitil, estrofem, prednol ve folik asit..

görmedim hayatım,görsem cevap vermezmiyim(
yapma test falan 1 gün kalmış zaten....

artık çocuk hayli felan yok kızlar eşimden ayrılıyoruzzz karşılıklı boşanıyoruzz bana dua edinnnn

hergün seni boşuycam aklımdan çıkarıcam gibi laflar ediyordu işi ciddiye kendi getirdiiiiii

sadece dua edin hakımda hayırlısı ailemde burda dgl umrede onlar gelene kadar hal olurrr üzülcekler ama adam kafasına koymuş bende beni istemeyeni hiç istemem

her evde olan seylerıdr tartsmalar ,
karı koca arasında eften puften sebpler olur
ama bunu bu dereceye getrecek cok onemlı br sorun yoksa
yuvanı kurulu duzenını bzma
bak 3gun once asırı derecede bzde kavga ettık
aramızda sorun yoktu
kaynımın yuzundendı ama sorunumuz cok sukur halloldu
esım kaynımı susturdu bnde huzra erdım

su bakımdan bnde senın yerınde olsam bnde bosanırdım
her gun br erkegın bosanacam demesı benı huzursuz eder
vede
benı ıstemeyeen bırıylen aynı havayı bnde tenefus etmek ıstemem asla

hakkında hayırlısı olsun
ama emın ol cok ama cok uzuldummmmmmmm

cnm benim çok üzüldüm el kadırmaya kadar gitsiyse zor tabi belki düşünme süresi verseydiniz ama en iyi yaşayan bilir herşeyin hayırlısı bu imtihanı hayırlısıyla geçeceksin cnm

elimden geleni yaptım artık vicdanım rahat madem boşanmak bu kadar kolay ona ,,,ben ayaklarının üstünde duran 25 yaşında kadım ne ezerim nede ezilirim olmuyorsa zorlamıycam çünkü aynı şeyleri yaşamıştık 6 ay ayrı kaldık ozaman yıkılmıştım ama şimdi zor olsada kader diyip geçiyormmm

görmedim hayatım,görsem cevap vermezmiyim(
yapma test falan 1 gün kalmış zaten....

evet dediğin gibi o kadar bekledim bir gün daha bekleyim bari :) yerim seni ben, inşAllah dönüşüm muhteşem olacak :))) sana söylemiştim ya bir ara :) Bayramdan sonra Allah izin verirse hep sizinleyim gari..Eğer birde hamişsem engin bilgilerinizden yararlanmak isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…