- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #76.421
elimden geleni yaptım artık vicdanım rahat madem boşanmak bu kadar kolay ona ,,,ben ayaklarının üstünde duran 25 yaşında kadım ne ezerim nede ezilirim olmuyorsa zorlamıycam çünkü aynı şeyleri yaşamıştık 6 ay ayrı kaldık ozaman yıkılmıştım ama şimdi zor olsada kader diyip geçiyormmm
inşAllah bitanem, bende çok heyecanlıyım gerçekten..EKİNTOSA sordum ama cevap vermedi sana sorayım sende tüp yaptırdığın için daha önce..Şimdi idrar testi yapsam ve silik çizgi çıksa bu ilaçlardan mıdır yoksa hamilelik var mıdır? kullandığım ilaçlarda coraspin, progestan fitil, estrofem, prednol ve folik asit..
her evde olan seylerıdr tartsmalar ,
karı koca arasında eften puften sebpler olur
ama bunu bu dereceye getrecek cok onemlı br sorun yoksa
yuvanı kurulu duzenını bzma
bak 3gun once asırı derecede bzde kavga ettık
aramızda sorun yoktu
kaynımın yuzundendı ama sorunumuz cok sukur halloldu
esım kaynımı susturdu bnde huzra erdım
su bakımdan bnde senın yerınde olsam bnde bosanırdım
her gun br erkegın bosanacam demesı benı huzursuz eder
vede
benı ıstemeyeen bırıylen aynı havayı bnde tenefus etmek ıstemem asla
hakkında hayırlısı olsun
ama emın ol cok ama cok uzuldummmmmmmm
inat dgl uzun süredir böyle tek şet tartışırken koltuktaydım ayagımdan çekti sırt üstü düştüm agzımdan burnumdan kan geldi orucum bozuldu tam iftar vakti sebeb şu picamaları makinede neden yıkamısım temizmişşşş sebeb bu dglse benim orucum kabul görmesin kızgınlık halinde bedua edince tamm koptuuuu daha ne anlatayımmm ben uzun süredir sabr ediyordummm ama gücüm kalkmadıniye kafasına koymuş boşanmak istemesinin sebebi neymiş ...inatla yapıyorsunuz gibi...
elimden geleni yaptım artık vicdanım rahat madem boşanmak bu kadar kolay ona ,,,ben ayaklarının üstünde duran 25 yaşında kadım ne ezerim nede ezilirim olmuyorsa zorlamıycam çünkü aynı şeyleri yaşamıştık 6 ay ayrı kaldık ozaman yıkılmıştım ama şimdi zor olsada kader diyip geçiyormmm
her evde olan seylerıdr tartsmalar ,
karı koca arasında eften puften sebpler olur
ama bunu bu dereceye getrecek cok onemlı br sorun yoksa
yuvanı kurulu duzenını bzma
bak 3gun once asırı derecede bzde kavga ettık
aramızda sorun yoktu
kaynımın yuzundendı ama sorunumuz cok sukur halloldu
esım kaynımı susturdu bnde huzra erdım
su bakımdan bnde senın yerınde olsam bnde bosanırdım
her gun br erkegın bosanacam demesı benı huzursuz eder
vede
benı ıstemeyeen bırıylen aynı havayı bnde tenefus etmek ıstemem asla
hakkında hayırlısı olsun
ama emın ol cok ama cok uzuldummmmmmmm
inat dgl uzun süredir böyle tek şeyyyy tartışırken koltuktaydım ayagımdan çekti sırt üstü düştüm agzımdan burnumdan kan geldi orucum bozuldu tam iftar vakti sebeb şu picamaları makinede neden yıkamısım temizmişşşş sebeb bu dglse benim orucum kabul görmesin kızgınlık halinde bedua edince tamm koptuuuu daha ne anlatayımmm ben uzun süredir sabr ediyordummm ama gücüm kalkmadıniye kafasına koymuş boşanmak istemesinin sebebi neymiş ...inatla yapıyorsunuz gibi...
Eğer çatlatma iğnesini tranferden önce yumurtalar için vurulduysan , çıkan sonuç sana ait olur ..
Ama bazı tüp bebek merkezleri trasferden sonra besek tutunsun diye çatlatma iğnesi yada içinda batahcg olan bir ğine veriyolarmış ben ilk denememde kullanmadım böyle bişey, eğer dr"un ondan verdiyse ve kullandıysan sonuç iğneye ait olabilir ..
Ama bu isimlerini verdiğin ilaçlar betahcg hormonu yapmaz ..
evet dediğin gibi o kadar bekledim bir gün daha bekleyim bari :) yerim seni ben, inşAllah dönüşüm muhteşem olacak :))) sana söylemiştim ya bir ara :) Bayramdan sonra Allah izin verirse hep sizinleyim gari..Eğer birde hamişsem engin bilgilerinizden yararlanmak isterim..
inat dgl uzun süredir böyle tek şet tartışırken koltuktaydım ayagımdan çekti sırt üstü düştüm agzımdan burnumdan kan geldi orucum bozuldu tam iftar vakti sebeb şu picamaları makinede neden yıkamısım temizmişşşş sebeb bu dglse benim orucum kabul görmesin kızgınlık halinde bedua edince tamm koptuuuu daha ne anlatayımmm ben uzun süredir sabr ediyordummm ama gücüm kalkmadı
Kaç yıldır evlisiniz canım siz..
Aileninde onaylamadığı bir evlilikti dimi?
Büyükleri dinlemek lazım bu kadar önemli kararlarda
Benim unuttuğumu Rabbim unutmaz!!
İNŞALLAH CANIM:)
bilgem var bundada bir hayır..
takip yaptır onuda dene..neden denemedim demessin
inat dgl uzun süredir böyle tek şeyyyy tartışırken koltuktaydım ayagımdan çekti sırt üstü düştüm agzımdan burnumdan kan geldi orucum bozuldu tam iftar vakti sebeb şu picamaları makinede neden yıkamısım temizmişşşş sebeb bu dglse benim orucum kabul görmesin kızgınlık halinde bedua edince tamm koptuuuu daha ne anlatayımmm ben uzun süredir sabr ediyordummm ama gücüm kalkmadı
Eğer çatlatma iğnesini tranferden önce yumurtalar için vurulduysan , çıkan sonuç sana ait olur ..
Ama bazı tüp bebek merkezleri trasferden sonra besek tutunsun diye çatlatma iğnesi yada içinda batahcg olan bir ğine veriyolarmış ben ilk denememde kullanmadım böyle bişey, eğer dr"un ondan verdiyse ve kullandıysan sonuç iğneye ait olabilir ..
Ama bu isimlerini verdiğin ilaçlar betahcg hormonu yapmaz ..
bilgem güzel açıklamış sen bilirsin ama yapma hamile olursun ama tek çicgi çıkar muhakkak etkilenirsin tabi bebekte etkilenir...
beş yıldır evet ailem istemedi benim çok istememin sebebi biliyorum ama elden ne gelir ben böyle olacagını nerden bilebilirdim ailemi anlayamadım neyse daha fazla anlatıp kendimi küçültmek istemiyorm herşeyimi sizlerle paylaştım yine paylaşmak istedim ben bunları hak etmedim tek bildiğim bu ben bu evliligi ayakta tutmak için çok çaba sarf ettimmmm olmuyorsa zorlayamammmm
Ekin haklısın vardır elbet bir hayır ..
Hiç önemli değil kışa olsa daha iyi olur , 1 ay 1aydır havalar soğusun iyice ..
Hem bu 1-2 aylık zaman bana doğal yolla denemek içinde bir şans olabilir ..
Xeda canım çok üzüldüm ama eşinede fena halde kızdım , el kaldırmakta ne demek , bunu telafi etmesi gerek ..Ama bu yirede boşanma sebebi değil ki canım benim , iyi düşün taşın ..
Esra"nın dedeği gibi bizlerde çok sık tartışıyoruz , biz kavga ederken inin boşanma bana mantıklı geliyor , eişm öyle öfkeli , öyle salak saçma hareketler yapıyor ki bu adam normal değil diyorum ..
Ama fark ettim bu onun sinir anındaki haleti ruhiyesi , bilsem ki normal dede hep böyle olucak asla katlanmam , ama gündelik hayatta , ilgisini alakasını gösteren , dibimden ayrılmayan , eğlenceli , mükemmel biri ..
Eee diyorum o zaman , demek ki tartışma anında insanlar öfkelerini kontrol edemeyebiliyor , hele ki bizim gibi zaten kırk tane sorun olan insanlar için ..
Bence aile terapistine gitmelisiniz , mesela bizde gitmeliz , gerçekten ihtiyacımız var .. Bu çok normal bişey..
Sana tavsiyem sakinleşin iyice düşünün ..
ne demek kendini küçültmek
bi kadının yuvası için verdiği mücadele en onurlu mücadele tabi bunu mantık çerçevesinde yapmak gerek.
sakinleşince tekrar düşün canım
5 yıl az diil
Her evde tartışma olabilir ama buna şiddet katmak o olmadı işte.
Eşi ayıp etmiş..
O anlık sinir diyelim sonrasında daha aklı selim düşünüp bişi yapmaması enteresan.
Bizdede ben çok sinirliyim, o daha relax..
Bigün elimde kalacak..
hakkında hyrlısı ne ıse o olsun edacıgım....
erkeklerın gnelı böle ama .cok basıt seylerı buyuterekten kavga cıkarma sorun halıne getrme potansıyelıne sahıpler.
dun cok scaktı burası cıddı anlamda cok zor sartlar atnda oruc tutuk ıkımızde,esım eve geldı yemek hazrlamısım hersey ıı hos,
facede bır tane vıdeo vardı ona baksana bır dedım ızleyelım gulelım dıe,
neymıs ben onu nıe gsoetrmısım kendısıne,
mana yukledı hemen....neden bagrdın durduk yere bana dedım
bu bızım evde kıayemete neden oldu
cektı gıttı ıftar vaktı geldı taaaa
yemekte ben guldum kendı cıddı cıddı yemek yedı
ters ters cevp verdı
sonra kendıne geldı optu ozur dıledık hatamız varsa bırbımıze karsı dedık
olay kapandı
bnde her tartsmada bosansamda kurtulsam dıorum cogu zamn ama
emı ol asıl sorun bosanıncada baslıor
rabbm kımsenın huzurunu bzmasınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?