Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kaç yıldır evlisiniz canım siz..
Aileninde onaylamadığı bir evlilikti dimi?
Büyükleri dinlemek lazım bu kadar önemli kararlarda

Eğer çatlatma iğnesini tranferden önce yumurtalar için vurulduysan , çıkan sonuç sana ait olur ..
Ama bazı tüp bebek merkezleri trasferden sonra besek tutunsun diye çatlatma iğnesi yada içinda batahcg olan bir ğine veriyolarmış ben ilk denememde kullanmadım böyle bişey, eğer dr"un ondan verdiyse ve kullandıysan sonuç iğneye ait olabilir ..
Ama bu isimlerini verdiğin ilaçlar betahcg hormonu yapmaz ..

niye kafasına koymuş boşanmak istemesinin sebebi neymiş ...inatla yapıyorsunuz gibi...
inat dgl uzun süredir böyle tek şet tartışırken koltuktaydım ayagımdan çekti sırt üstü düştüm agzımdan burnumdan kan geldi orucum bozuldu tam iftar vakti sebeb şu picamaları makinede neden yıkamısım temizmişşşş sebeb bu dglse benim orucum kabul görmesin kızgınlık halinde bedua edince tamm koptuuuu daha ne anlatayımmm ben uzun süredir sabr ediyordummm ama gücüm kalkmadı

tabiki bebekim ayakları üstünde duran güzel iyi sabırlı ve genç bir bayansın hayat geçmiyorsa vardır bir hayır demeli yaş gittikçe çocuk oldukça daha zor ama şiddet girdiyse zaten devam bende etmezdim güzel arkadaşım bu süreçte hayırlısı ne ise o olsun belki eşin anlar yanlışını allah akıl fikir versin ona eşlerimiz kendimizden daha kıymetli değiller ama bu süreçte inan hepsi değişebiliyor daha sinirli olabiliyorlar

niye kafasına koymuş boşanmak istemesinin sebebi neymiş ...inatla yapıyorsunuz gibi...
inat dgl uzun süredir böyle tek şeyyyy tartışırken koltuktaydım ayagımdan çekti sırt üstü düştüm agzımdan burnumdan kan geldi orucum bozuldu tam iftar vakti sebeb şu picamaları makinede neden yıkamısım temizmişşşş sebeb bu dglse benim orucum kabul görmesin kızgınlık halinde bedua edince tamm koptuuuu daha ne anlatayımmm ben uzun süredir sabr ediyordummm ama gücüm kalkmadı

Son düzenleme:

bilgem güzel açıklamış sen bilirsin ama yapma hamile olursun ama tek çicgi çıkar muhakkak etkilenirsin tabi bebekte etkilenir...

cnm benim şu mübarek günlerde dualarım seninle çok üzüldüm cnm arkadaşım ona çok şey söylemek isterdim annen baban bilmiyor nerden kalacaksın umarım o çıkmıştır evden

Xeda canım üzülme çok abartmış eşinde ne var bunda yaaa..bu kdr tepki gösterecek..
o sadece patlamaya bahane aramış hepsi bu
dava açtınızmı siz bugün sen evindemi kalıcaksın nasıl olacak..

Kaç yıldır evlisiniz canım siz..
Aileninde onaylamadığı bir evlilikti dimi?
Büyükleri dinlemek lazım bu kadar önemli kararlarda

beş yıldır evet ailem istemedi benim çok istememin sebebi biliyorum ama elden ne gelir ben böyle olacagını nerden bilebilirdim ailemi anlayamadım neyse daha fazla anlatıp kendimi küçültmek istemiyorm herşeyimi sizlerle paylaştım yine paylaşmak istedim ben bunları hak etmedim tek bildiğim bu ben bu evliligi ayakta tutmak için çok çaba sarf ettimmmm olmuyorsa zorlayamammmm

Benim unuttuğumu Rabbim unutmaz!!
İNŞALLAH CANIM:)

bilgem var bundada bir hayır..
takip yaptır onuda dene..neden denemedim demessin

Ekin haklısın vardır elbet bir hayır ..
Hiç önemli değil kışa olsa daha iyi olur , 1 ay 1aydır havalar soğusun iyice ..
Hem bu 1-2 aylık zaman bana doğal yolla denemek içinde bir şans olabilir ..

Xeda canım çok üzüldüm ama eşinede fena halde kızdım , el kaldırmakta ne demek , bunu telafi etmesi gerek ..Ama bu yirede boşanma sebebi değil ki canım benim , iyi düşün taşın ..
Esra"nın dedeği gibi bizlerde çok sık tartışıyoruz , biz kavga ederken inin boşanma bana mantıklı geliyor , eişm öyle öfkeli , öyle salak saçma hareketler yapıyor ki bu adam normal değil diyorum ..
Ama fark ettim bu onun sinir anındaki haleti ruhiyesi , bilsem ki normal dede hep böyle olucak asla katlanmam , ama gündelik hayatta , ilgisini alakasını gösteren , dibimden ayrılmayan , eğlenceli , mükemmel biri ..
Eee diyorum o zaman , demek ki tartışma anında insanlar öfkelerini kontrol edemeyebiliyor , hele ki bizim gibi zaten kırk tane sorun olan insanlar için ..
Bence aile terapistine gitmelisiniz , mesela bizde gitmeliz , gerçekten ihtiyacımız var .. Bu çok normal bişey..
Sana tavsiyem sakinleşin iyice düşünün ..

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun xeda....

Bilgem çok teşekkür ederim..ben çatlatma iğnemi 4 ağustosda olmuştum en son, bir daha da olmadım..neyse zaten kaldı 1 gün, boş yere moralimi de bozmayım çıkmaz falan..

bilgem güzel açıklamış sen bilirsin ama yapma hamile olursun ama tek çicgi çıkar muhakkak etkilenirsin tabi bebekte etkilenir...

yok bitanem yapmayacam..kesin canım çok sıkılır yaparsam..o yüzden sabah ola hayrola..

Kızlar çok öpüyorum, namaz kılacam..

XEDA canım Allah yardımcınız olsun, sıkıntıların biran önce geçer inşAllah..

ne demek kendini küçültmek
bi kadının yuvası için verdiği mücadele en onurlu mücadele tabi bunu mantık çerçevesinde yapmak gerek.
sakinleşince tekrar düşün canım
5 yıl az diil

ne demek kendini küçültmek
bi kadının yuvası için verdiği mücadele en onurlu mücadele tabi bunu mantık çerçevesinde yapmak gerek.
sakinleşince tekrar düşün canım
5 yıl az diil

canlarım dua edin hepinizide çok seviyorm biz aile terapistine gitsek terapistte piskologa gider inan bilgem keşke yanımda olsaydınız öyle ihtiyacım varki sizlere hepinizi seviyorm hakımda hayırlısı

hakkında hyrlısı ne ıse o olsun edacıgım....

erkeklerın gnelı böle ama .cok basıt seylerı buyuterekten kavga cıkarma sorun halıne getrme potansıyelıne sahıpler.
dun cok scaktı burası cıddı anlamda cok zor sartlar atnda oruc tutuk ıkımızde,esım eve geldı yemek hazrlamısım hersey ıı hos,
facede bır tane vıdeo vardı ona baksana bır dedım ızleyelım gulelım dıe,
neymıs ben onu nıe gsoetrmısım kendısıne,
mana yukledı hemen....neden bagrdın durduk yere bana dedım
bu bızım evde kıayemete neden oldu
cektı gıttı ıftar vaktı geldı taaaa
yemekte ben guldum kendı cıddı cıddı yemek yedı
ters ters cevp verdı
sonra kendıne geldı optu ozur dıledık hatamız varsa bırbımıze karsı dedık
olay kapandı
bnde her tartsmada bosansamda kurtulsam dıorum cogu zamn ama
emı ol asıl sorun bosanıncada baslıor

rabbm kımsenın huzurunu bzmasınnnnnn

hakkında hyrlısı ne ıse o olsun edacıgım....

erkeklerın gnelı böle ama .cok basıt seylerı buyuterekten kavga cıkarma sorun halıne getrme potansıyelıne sahıpler.
dun cok scaktı burası cıddı anlamda cok zor sartlar atnda oruc tutuk ıkımızde,esım eve geldı yemek hazrlamısım hersey ıı hos,
facede bır tane vıdeo vardı ona baksana bır dedım ızleyelım gulelım dıe,
neymıs ben onu nıe gsoetrmısım kendısıne,
mana yukledı hemen....neden bagrdın durduk yere bana dedım
bu bızım evde kıayemete neden oldu
cektı gıttı ıftar vaktı geldı taaaa
yemekte ben guldum kendı cıddı cıddı yemek yedı
ters ters cevp verdı
sonra kendıne geldı optu ozur dıledık hatamız varsa bırbımıze karsı dedık
olay kapandı
bnde her tartsmada bosansamda kurtulsam dıorum cogu zamn ama
emı ol asıl sorun bosanıncada baslıor

rabbm kımsenın huzurunu bzmasınnnnnn

Her evde tartışma olabilir ama buna şiddet katmak o olmadı işte.
Eşi ayıp etmiş..
O anlık sinir diyelim sonrasında daha aklı selim düşünüp bişi yapmaması enteresan.

Bizdede ben çok sinirliyim, o daha relax..
Bigün elimde kalacak..

evet en zoru ayrıldıktan sonra biliyorum ama her darlıgın vardır bi genişliği ne yapayım hergün seni bırakmayı beynimde planlıyorm dien adaamı ne yapayım çocuk konusunda kudumsuzsun dioo ne yapayım sorun onda ama ben hiç ona bunu belli etmedim maaşımı aldım avcuna saydım sırf yuvamız düzenimiz bozulmasın die ben bu kadar çabalarken beni gül gibi koklaması gerekken okolumu kanadımı kırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…