Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bzde ıkımzıde agresf acaba kım kımın elınde kalacak :)

bugunlerde topıkte kara bulutlar dolasıor
kış kış kış olsun negatf enerjılere
butun olumsuzluklara
gıt basımızdan

yarın melısamlan baslasın butun gusellıkler ınsallah

artık çocuk hayli felan yok kızlar eşimden ayrılıyoruzzz karşılıklı boşanıyoruzz bana dua edinnnn
canim hakkinda hayirlisi olsun bitanem gercekten zor bir surec esinde tam sopalik yalniz kadina el kaldirmak siddet ne demek INSALLAH yasadiginiz gecici bir surectir

bizdede ayni :)

ceylan hala alışverişten gelmedimi yaa
şimdi hamiş elbisesi bakıyordur kendine, tezgahtar kaç aylık falan derse, şuan yerleşiyor der heralde
ceylan yüzümü kara çıkart ay sonu çift çizgiyi fırlat yüzüme kıssss

kızlar eve gidicem ne yapsan aklım kitlendi yani eve gelecek bende iftarlık hazırlıycm off anlayın işte boşanmışım dinen nasıl davranacgm

kızlar eve gidicem ne yapsan aklım kitlendi yani eve gelecek bende iftarlık hazırlıycm off anlayın işte boşanmışım dinen nasıl davranacgm

kuzum sen anlatmıyorsunki bi yol gösterelim..eşin madem boşancak sana niye vekalet veriyor.kendi yapamıyormuymuş ..
hem kadına vekaletle boşanma oluyomu tam bilmiyorum.
dava açtık falanda yazdın sen.hangi ara oldu bu..

sen git evine işini gücün hallet her zamnki gibi..onu umursama lafta söyleme..
o adam gibi konuşmaya kalkarsa cevap verirsin..

aramız limoniydi ben altan aldım barıştık sonra yine ortamı gerdi tarıştık yeter dayanamıyorm bana zulm edecegne boşa dedim oda al vekaletim senin dedi bende o kızgınlık anında 3 kere boşum dedim ayrılalım dedi dedi durdu gece boyuuuuu offf yaaaa bugun dilekçe verdik karşılıklı boşanalım hemen dedi ben nedeseydim bende tammamm dedimmmm

Sen dediğim gibi yap..sakın ağzını açma..evde tek başınaymışsın gibi davran..
Bu durumda eve gelmemesi lazım aslında madem boşanmak istiyor.
Gerçi ilk sen söylemişsin.
Neyse sen sakin ol sakın Allah korusun şiddet daha ileri gider falan..
Ben eminim eşin durumu toparlıcak akşam..

bu kırgınlıgı içime nasıl gömücem insan bi hayvanı incitmeye korkuyor ne cesaretiyse obeni incittiiiii Allahtan korkanlar aşırıya gitmezler inşallah gelmezzz

bu kırgınlıgı içime nasıl gömücem insan bi hayvanı incitmeye korkuyor ne cesaretiyse obeni incittiiiii Allahtan korkanlar aşırıya gitmezler inşallah gelmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…