- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #76.461
ben çıkıyorm kızlar bana dua edinnn hakımda hayırlısıııı sizi seviyormmmm ekin dinliycem seniiiiiii
kızlar eve gidicem ne yapsan aklım kitlendi yani eve gelecek bende iftarlık hazırlıycm off anlayın işte boşanmışım dinen nasıl davranacgm
canım ne bırazcık yukselmesı cok guzel yukselmıs masallah catlattın 2 yumosuda ınsallah ıkızlar gelır hayırlısıylagünaydın cicilerrrrrr:)))bugün ateşim bir parça yükseldi galiba yumoşum çatladı ,daha ilşki olacakmı şimdi????????
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
akıntı durumunu ilerleyen saatlerde gözlemleyip yapacağım:)))
loekee canımın içi sen bana bieşey gösterecektin?????????iğneyi nasıl işaretleyeceğimi??
canım senın atesın yarın yıne 36.5 ustunde cıkarsa bence bı test yap senİşaretliyorum ama ayrıntıya girmiyorum yes e tıklıyorum oda burada gözükmüyor herhalde...
su gibi ama birazdaha yoğun...
Canım toplam temiz günüm 25 ile 28 arası değişiyordu yani 34 diyelim...
masallah atesıde nası guzel sabıt gıdermıs
bacılarım hepinizin günü aydın olsun :)) yarın test günüm..Rabbim hayırlı olanı nasip eder inşAllah..dua bekliyorum..
kizlarrr nasilsinizzz
slm kızlar nasılsınız doktora gıttım sonrada azcık alısverıs yaptım geldım
canım ne bırazcık yukselmesı cok guzel yukselmıs masallah catlattın 2 yumosuda ınsallah ıkızlar gelır hayırlısıyla
calısmalarınızıda cok guzel tebrık edıyorum
tabloya ıgne ısaretlemeyıde ozel mesajdan yazayım sana ok
canım senın atesın yarın yıne 36.5 ustunde cıkarsa bence bı test yap sen
dogru mu ısaretledın ceylan bak valla hergun suphelı bakıyom atesıne artık
dogru gır kı regl olacaksan bıle nası olacaksın onu anlayalım yanı
Allah hakkınd hayırlısını versın ınsallaj emeklerınızı zayi etmesın
ceylan hala alışverişten gelmedimi yaa
şimdi hamiş elbisesi bakıyordur kendine, tezgahtar kaç aylık falan derse, şuan yerleşiyor der heralde
ceylan yüzümü kara çıkart ay sonu çift çizgiyi fırlat yüzüme kıssss
beş yıldır evet ailem istemedi benim çok istememin sebebi biliyorum ama elden ne gelir ben böyle olacagını nerden bilebilirdim ailemi anlayamadım neyse daha fazla anlatıp kendimi küçültmek istemiyorm herşeyimi sizlerle paylaştım yine paylaşmak istedim ben bunları hak etmedim tek bildiğim bu ben bu evliligi ayakta tutmak için çok çaba sarf ettimmmm olmuyorsa zorlayamammmm
lorkee bebem nasılsın:))slm kızlar nasılsınız doktora gıttım sonrada azcık alısverıs yaptım geldım
canım ne bırazcık yukselmesı cok guzel yukselmıs masallah catlattın 2 yumosuda ınsallah ıkızlar gelır hayırlısıyla
calısmalarınızıda cok guzel tebrık edıyorum
tabloya ıgne ısaretlemeyıde ozel mesajdan yazayım sana ok
dogru mu ısaretledın ceylan bak valla hergun suphelı bakıyom atesıne artık
dogru gır kı regl olacaksan bıle nası olacaksın onu anlayalım yanı
Allah hakkınd hayırlısını versın ınsallaj emeklerınızı zayi etmesın
baruk karar verdinmı oğluşunun ismine:))))))))))))
nasılsın bebek nasıl:))
baruk karar verdinmı oğluşunun ismine:))))))))))))
nasılsın bebek nasıl:))
canım Rabbım yar ve yardımcın olsunartık çocuk hayli felan yok kızlar eşimden ayrılıyoruzzz karşılıklı boşanıyoruzz bana dua edinnnn
sayfanın ust sag tarafında sharıng yazan yere basıp sonra orda acılan menuden wıev sececeksınhttp://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
yapabilmişimdir umarım,oldu mu ki.
bilgemmm hayırlı olsun tüp bebek tedavisine başlıyorsun ya da başladın sanırım.inşallah bebeğini kucağına alırsın deneme sonucunda.
tamam o zaman 36.3 ten belkı bırazcık daha yuksek cıkabılrıdı az uyumussun yason bi kaç gün dogru kızzz
allahım adım cakıcana ......çıkmasın aman
valla dogru girdim sabah 5 te uyumuşumdur 7.30 da ölçtüm nasıl:26::26::26::26:
canım aslında bu aksam da olsa son olacak zatenlorkee bebem nasılsın:))
bu akşam da ilşki olacakmı ,eşimde derman kalmadı((((
bebiş iyi yagmurcum, içerse sürekli hareket halinde dersin tüp geçit çalışması yapıyor :)) bende hala çalışıyorum, kanunen 5 hafta daha uzattım ki iznim dogum sonrasına kalsın diye. 22. eylüle kadar devam tabi bizim kucuk bey erken gelmezse..
isme hala karar veremedik, ne zor şeymiş. çocuk doğacak biz isim bulamadık. yardımınızı bekliyorumsen nasılsın?
canım ya ewet en zor iş o olmalı:))))))))))))
emiynimki bebğine en güzel ismi bulursunuz:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?