Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydinnnn bereketli bir gune tukani acalim bakalim hemen besmeleyle kepenkleri kaldiralimmm hadi bakalim sabahin bereketi topigimize yayilsin topicte hamile olmayan kalmasinnnnn.....
gunaydinnnnnnn

Günaydın kızlar ...
Bugün sabah ateşimi ölçemedim , karnım gece çok ağrıdı , doğru dürüst uyuyamadım , sabahta gözlerimi açamadım malesef , kalktığımda zaten bi baktım yanımda ateş ölçer yok , oturma odasında , kalıp alsam bir anlamı yoktu zaten ..
Yarın başlıyorum ateşimi ölçmeye ..

Ronya'm haklısın , takip yaptırmayacağım , dediğin gibi , ateş ölçme ve kit ile yapatım .. Benim akıntı zaten belli ediyor kendini..
Birde adetim biter bitmez , gün aşırı ilişki ile şansım daha çok olucak .. Hatırlarsan bu aykinde çok az çalışmıştık , eşim spermiyogram verecek diye , ama bu ay ve önümüzdeki ay işimi ihtimallere bırakmayacağım .. Ben elimden geleni yapayım da Rabbim bilir gerisini..
Benim tahlil eylüle tüp ekim-kasıma kaldı Ronya'm , ne yalan söyleyim üzülmedim , kasımda havaların soğuması bizim için daha iyi, hem bu 1-2 ay bana yine bir şans olur ..
2 ay daha denerim , birde spermler yeni yeni yükseliyor .. Belkide 1-2 ay içinde iyice yükselicek ve hamile kalma ihtimalim artacak ..
Rabbim herşeyin kayırlısını versin ..
Ben bebeğimin geleceğine inanıyorum , inşşş hayırlısıyla ..

esram canım yazdıklarını okuyunca inan çok üzüldüm sabahtan beri sana dua ediyorum günlerdir göz yaşım dinmedi zaten şuan bile sana gözyaşı dökerek içten dua ediyorum inşallah rabbim bi yoluna koyucaktır rabbim insana taşımayacağı yükü vermezmiş bence bu kadar dua karşılığında rabbim kötü bişey yaşatmıycaktır size sen içini ferah tut hiç bişey olmuycak ben buna yürekten inanıyorum dualarımdasın bitanem

sevser inan bana kaç gündür yüzümü senin bu güzel haberin güldürdü öyle sevindimki senin adına demekki senin bebiş zamanını bekliyo inşallah daha fazla bekletmeden gelir annesine hakkınızda hayırlısı olsun canım
artık çocuk hayli felan yok kızlar eşimden ayrılıyoruzzz karşılıklı boşanıyoruzz bana dua edinnnn

edacım senin bu yazın benim şok olup kaç dakika kendime gelmemi sağladı öyle yandıki içim anlatamam içimde bi burukluk var yazını okuduğumdan bu yana canım benim sakın öfkelerine yenik düşme bi yuva kolay kurulmuyo kolayda bozulsun beni yanlış anlama ama ben boşanmana taraftar değilim belki oda streslidir yada ne biliym ters giden bişey vardır süreklimi böyleydi eşin yoksa birden biremi oldu bence ilk önce bi sakin davran sebeplerini iyice bi araştır öfkede akıl olmaz sakin kafayla düzgün bi şekilde iyice konuşun birbirinize sorunlarınızı anlatın eksilerinizi artılarınızı ama herşeyi konuşun ve bence zaman ayırın birbirinize belki o ayrı kaldığınız zamanda daha iyi anlarsınız birbirinizi sen dinen ayrıldık diyosun bence yanınızda biri yoksa olmuyo zaten benim bildiğim şahit gerekiyo bu konu için ama ne diyeyim sadece dua edicem senin için rabbim bundan sonra hakkında ne hayırlı ise olsun allah pişman etmesin ama son defa söylüyorum iyi düşün inşallah güzel haberlerle dönersin bize

bilgem canım hakkında hayırlısı olsun ben senin fazla beklemeden meleğine kavuşacağını hissediyorum ama demekki zamanı değilmiş inşallah bidahaki ay duyurursun o güzel haberini bizlere allah herkesin mucizesini tez zamanda yaşatsın inşallah

ben daha yeni yapmaya başladım.regl başladığı gündn itibaren değil,asıl önümüzdeki ay başlayacağım.öğrenmeye çalışıyorum.36f90f Ovulation charts on FertilityFriend.com
teşekkür ederim.

Başın sağolsun canım.Rabbim mekanını cennet eylesin..Lütfen bebeğini düşün sakin ol lütfen

başın sağolsun hayatım..
bebeğine dikkat et...

Başın sağolsun canım Rabbim geride kalanlara sağlık sihat nasip eylesin...

başınız sagolsun canım lütfen dikatli ol allahım mekanını cennet etsin sakın yıpratma kendiniii

canim basiniz sagolsun Allah sabir versin cok uzuldum

canim basiniz sagolsun Allah sabir versin cok uzuldum

slm kizlar nasilsiniz 2 gundur ablamdaydim giremdim..ins herkes iyidir.karden basinsagolsun ALLAH rahmet eylesin..ne mubarek gunde vefat etmis..geride kalanlara omur versin.

karden canım başın sag olsun
mekanı cennet olsun inşallah

bilgem geçmiş olsun canım annene acil şifalar diliyorum
allah başımızdan eksik etmesin amin...

cnm başın sağolsun mekanı cennet olsun

Canım başınız sağolsun. mekanı cennet olsun inşallah.allah sabırlar versin.bebeğini düşün

başınız sağolsun allah rahmet eylesin mekanlaı cennet olsun.Allahım sizlere sabır versin güç versin..

allah hepinizden razı olsun kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için evet ben kendimi bebeğim için bırakmıycam bu çok acı bişey ama dayanıcam artık hergünüm onun için duayla geçicek allah mekanını cennet edr inşallah :85:

gogsum agriyor durup dururken bicak saplaniyo gibi oluyor sonra duruyo heralde klima carpti noldu anlamadimki acaba kalp krizi geciriyorum ama belirtiler tutmuyor bugun gecsin bakalim yarin nobette bir baktirayim.... kizlarrrr siz nasilsinizz

arkadaşlar proxeed plusu 2.5ay kullandık sperm10milyondan 57 milyona ulaşmış ve hareketlilik cok düsüktü %60 hareketsizdi simdi şimdi herşey nolmele geliyo eşimde varikoselde vardı ayrıca......morfolojie normal....

Hayyy maşallah arkadaşım..değerlendir bu durumu
bizdede varikosel vardı sadece sayıyı artırdı bakalım ameliyt sonrası napacak..

gogsum agriyor durup dururken bicak saplaniyo gibi oluyor sonra duruyo heralde klima carpti noldu anlamadimki acaba kalp krizi geciriyorum ama belirtiler tutmuyor bugun gecsin bakalim yarin nobette bir baktirayim.... kizlarrrr siz nasilsinizz

sen karden gibi bu aralar çok şikayet ediyon o kızmıştı hamilemisin diye sormadık diye
dur sana sorayım kıss hamilemisin yoksaaa

Hayyy maşallah arkadaşım..değerlendir bu durumu
bizdede varikosel vardı sadece sayıyı artırdı bakalım ameliyt sonrası napacak..

bizdede vardı varıkosel bendedım heralde ılaç ıse yaramaz ama yaramıs cok sevındım hareketlılık baya artmıs hersey nolmal dedı dr.esınde sorun yoksa olur bebıs dedı bılemıcem

canlarım dün ekinin anlattıgı gibi yaptım eve gittigimde evdeydi sapsarıydı rengi anladımki hastalanmışşş ben hiç anlamamış gibi yemegimi hazırladım sonra yemege felan oturmadı namazı kıldı evden çıktı o çıkınca bende evden çıktım tekrar eve gelmiş beni görmeyince zannetmiş evi terk ettim beni aramaya başlamış gitigim yoları tahmin etmiş bi baktım karşımda konuşalımmı dedi bende tamam dedm bi çay bahçesinde oturduk önce seni incitigime çok pişmanım özür dilerim dedi işte ben neden böyle davrandın diyince streslydm bu beni haklı kılmaz ama öfkeme yenik düştm dedi senden ayrılamam ben deddii seni seviyorm dedi bende başladm kırıldgm şeyleri anlatmaya anladı sanırım eve gitigimizde çiçekler almıştı evden onun için çıkmıiş sabaha kadar seni nasıl inçitim dedi kaltkım sahurda çayı felan yapmışşş bellki çok pişmandı bende affettimm dilekçeyi geri almışşşşşş ben namazda dua ettim eger birbirimize hayırlıysak kalplerimizi yumuşat dedim o öfkeli adam gitti kuzu gibi adam geldiiiiiii sizleri çok seviyormmmmm dua ettiniz allah razı olsunnnnnn hepinizden inşallah yaşanmaz bidahaaaaa

rabbm mutlulugunuzu daım etsın ınsallah canım
cok ama cok sevndımmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…