Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lorkeeee ben ateşimi ölçtümmmmmm
ama senin siteye giremiyorummmm
kararlıyım adet düşüşünü görücem ölçmeye devam:)
son şifremi msj atıyom bi denermisin

slm kızlar guya sabah pazara gıdecektım nası uyku bastırdı yenık dustum uyudum valla bı guzel aksam ustu gıdıcem yegenlerıme hedıye almam lazım
canım evde fazladan testın varsa yapıver bı tane ne cıkar ama sonucuna uzulmek yok
ılk defa olctugun ıcın dusenını bılmıyoruz yanı zaten ılaclardan dolayı da duzenın degısmıs durumda o yuzden bısey dıyemıyorum acıkcası

iYİYM CANIM YA SONUNDA Bİ ATEŞİMİ ÖLÇTÜM SİTEYE GİREMİYORUM.ne uyuz bi site yaa
36,9
2 saatlik uykuyla adet günü ne kadar düşüyo merak ediyorum.
ekın kacta yattın kacta kalktın
adet gunu kısıden kısıye degısıyo valla
mesela benım 1 gun onceden 36.4 falan olur ertsı gun 36.2 ıle falan regl gelır
ama bılgemın mesela 36.7 den ertesı gun dırek dustu bılemıyoruz o yuzden sen bugunlerde hergun olcmeye calıs mutlaka en azından reglın gelırsede nası geldıgını ogrenırız

canım tablonu eklemıssın ama atesın cok zıkzaklı
hergun aynı saatte 5-8 arası dıl altından ve en az 3 saat uyumus olarak yataktan kalkmadan olctugune emınmısın :44:
Xeda naptın güzelimm

bilgem ben ff ye giremiyorum.
kaç kere şifre değiştirdim sorun ne olabilirki
buyuk kucuk harf falan degıstırıo ff sanırım ekın ona dıkate ettınmı
hatalı passwordmu dıo ne dıokı

xeda canım Rabbım dualarımızı dualarını gerı cevırmedı demekkı
hayırlsıı olsun sevındım gercekten
ama bundan sorna cok dıkkatlı davranmanız lazım bırbırınıze ınsallah esın gercekten hatasını anlamıstır

canım benim iyiyim sen nasılsın?
Allah daim etsin canım bende ateş ölçüyorum bakalım inşallah hayırlısıyla güzel şeyler olur.....

Sağol canım testim yok en iyisi biraz daha bekliyim....:18::18::18::18:

Lorkem adet günüm bugün diil zaten ben gün içinde çok ölçtüm önceki aylar benim adetten bikaç saat önce düşüyo
güniçi ateşim bu 36,4 adet geliyor 35,7 ile

karden... başın sağolsun. allah bebeğine sağlıklı, uzun ömürler versin...

sağol canım benim amin kaç gün hamile olduğumu karnımda bi can taşıdığımı bile unuttum ama şimdi biraz iyiyim dün mezarlıkta 1 saat boyunca ağladım dua ettim allahım dayanma gücü verir inşallah RABBİME SIĞINDIM

INSALLAH tatil bebisidir

inşalah hayırlı bi haber alırda sevınırız çekilsin şu karabulutlarrrrrrrr bebiş vardır inşallahhh
deli kız beni nasıl korkuttun ama sonunda tatlıya bağlanmış ya önemli olanda bu çok sevindim canım inşallah bidaha böyle sorunlar yaşamazsınız

ayyy kardenimmm yüreciğim agzıma geldi çok şükür inşallah allah bi daha yaşatmazzzzzzz

İnna lillah canım hepimizin sonu ölüm ama ne güzel babaannen sürekli arkasından okuyacak bi torun bırakmış, Rabbim hesabını kolaylaştırsın, iyiler arasında cennetine alsın inşallah, sana da hayırlı evlat nasip etsin.

hadi bakalım hayırlısı biz de iyiyiz çok şükür, bizim bayramdan sonra bu safar arası baya uzun olacak ama ilçeden gidip geliyoruz die sanırım öyle uygun gördü.

yok güzelim ya sanırım doğmasını bekliyoruz, hayırla sağlıkla gelsin de bkarız artık :)

hstc inşallah düşündüğümüz gibidir..ya sabredicen yada kan verip hayalkırıklığını göze alıcan başka alernatifimiz yokki

inşallah canım hadi bakalım bu ikinizede güzel ders olmuştur inşallah bidaha birbirinizi kırmazsınız hep böyle olursunuz

rnler > Balk Yalar > Fish Body Oils Concentrated - 90 yumuak jel kapsl -1000 mg | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri Body Oils Concentrated - 90 yumuşak jel kapsül -1000 mg
rnler > Balk Yalar > Omega Complex 90 kapsl | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri Complex 90 kapsül
Kızlar sizce hangisini hem hamilelik öncesi hem hmilelik sırasında kullanmak daha etkili.
daha önce Fish Body Oils Concentrated bunu kullanıyordum bitti yeni alıcamda kararsızım bilgisi olan var mı?
Hangisini alsam....
birde migreni olan arkadaşlar...
balık yağı migrene karşı iyiymiş.........

evet canım haklısın ama geriye baktığımda çok güzel bi düzenimiz vardı bizim dedem babannem ve ben ama 2 sinide kaybettim şimdi yok hergün kuran okuyorum şimdi onlara allah mekenlarını cennet etsin

tamam o kas ağrısı olabilir ama bebek olmadığı anlamına gelmez ki bekleyip görücez
canım merhaba, cmt sabh yaptım diyosun bugün salı bi kez daha idrarda bak bence, test yapmasan da kafan bun la meşgul olacak yapsan da, hem ekntosu hatırlasana onun da çok geç çıkmıştı..
inşallah güzel haberdir.

Bana kızıyon kendin yok oluyon dün enesete geldi zor tanıdım çıkaramadım
msj kutun dolu boşalt

canlarım benle üzülüp benle sevindiniz hakınızı helal edin sizleri seviyormmmm

ekinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bosalttım ttalım mesaj kutumu

xeda hak ne demek ,sen mutlu ol yeter bıze
ayrıca hakkımız helal olsun

Allah daim etsin canım bende ateş ölçüyorum bakalım inşallah hayırlısıyla güzel şeyler olur.....

Sağol canım testim yok en iyisi biraz daha bekliyim....:18::18::18::18:

hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…