- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #76.741
Hoşgeldinnnnnn
nasılsın canım
canım evde fazladan testın varsa yapıver bı tane ne cıkar ama sonucuna uzulmek yokHayırlı günler şekerler
güzel bir gün olması dileği ile....
Bugünki ateş tablomuda ekliyim hemencik...
:)
Her yanım ağırıyor büyük ihtimal olucam heralde hemde ateşim dünki kadar yüksek değil..
yorumlarınızı bekliyorum...
36ae6a Ovulation charts on FertilityFriend.com
ekın kacta yattın kacta kalktıniYİYM CANIM YA SONUNDA Bİ ATEŞİMİ ÖLÇTÜM SİTEYE GİREMİYORUM.ne uyuz bi site yaa
36,9
2 saatlik uykuyla adet günü ne kadar düşüyo merak ediyorum.
canım tablonu eklemıssın ama atesın cok zıkzaklıben daha yeni yapmaya başladım.regl başladığı gündn itibaren değil,asıl önümüzdeki ay başlayacağım.öğrenmeye çalışıyorum.36f90f Ovulation charts on FertilityFriend.com
teşekkür ederim.
buyuk kucuk harf falan degıstırıo ff sanırım ekın ona dıkate ettınmıXeda naptın güzelimm
bilgem ben ff ye giremiyorum.
kaç kere şifre değiştirdim sorun ne olabilirki
canlarım dün ekinin anlattıgı gibi yaptım eve gittigimde evdeydi sapsarıydı rengi anladımki hastalanmışşş ben hiç anlamamış gibi yemegimi hazırladım sonra yemege felan oturmadı namazı kıldı evden çıktı o çıkınca bende evden çıktım tekrar eve gelmiş beni görmeyince zannetmiş evi terk ettim beni aramaya başlamış gitigim yoları tahmin etmiş bi baktım karşımda konuşalımmı dedi bende tamam dedm bi çay bahçesinde oturduk önce seni incitigime çok pişmanım özür dilerim dedi işte ben neden böyle davrandın diyince streslydm bu beni haklı kılmaz ama öfkeme yenik düştm dedi senden ayrılamam ben deddii seni seviyorm dedi bende başladm kırıldgm şeyleri anlatmaya anladı sanırım eve gitigimizde çiçekler almıştı evden onun için çıkmıiş sabaha kadar seni nasıl inçitim dedi kaltkım sahurda çayı felan yapmışşş bellki çok pişmandı bende affettimm dilekçeyi geri almışşşşşş ben namazda dua ettim eger birbirimize hayırlıysak kalplerimizi yumuşat dedim o öfkeli adam gitti kuzu gibi adam geldiiiiiii sizleri çok seviyormmmmm dua ettiniz allah razı olsunnnnnn hepinizden inşallah yaşanmaz bidahaaaaa
Allah daim etsin canım bende ateş ölçüyorum bakalım inşallah hayırlısıyla güzel şeyler olur.....canım benim iyiyim sen nasılsın?
slm kızlar guya sabah pazara gıdecektım nası uyku bastırdı yenık dustum uyudum valla bı guzel aksam ustu gıdıcem yegenlerıme hedıye almam lazım
canım evde fazladan testın varsa yapıver bı tane ne cıkar ama sonucuna uzulmek yok
ılk defa olctugun ıcın dusenını bılmıyoruz yanı zaten ılaclardan dolayı da duzenın degısmıs durumda o yuzden bısey dıyemıyorum acıkcası
karden... başın sağolsun. allah bebeğine sağlıklı, uzun ömürler versin...
son bir haftamı özetlemek istiyorum. galiba biraz desteğe ihtiyacım var.
öncelikle size son 4 aylık regl tarihlerimi yazayım
Nisan 30------- 29.gün
Mayıs 27-------29.gün
Haziran 24--------29.gün
Temmuz 22------- 29. gün
Ağustos ? -------33.gün
en fazla regl 31 günümde gelir bu ay 28. gün yani ayın 18 den beyaz sıvı akıskan ile pembe bir leke geldi sonra cumartesi günü yani 30.gün yine pembe leke dün ise basladım aksam is cıkısı araba ile dönerken biraz sarsıldım eve gidince daha koyu bir leke geldi. sabah uykuluklu tam anlayamadım ama koyu bi leke varmıydı yokmuydu anlayamadım.bunların yanında kasıklarımda ve belimde ağrı var ama göğüslerim hiç ağrımıyor. bu arada dayanamayım cumartesi sabah idrar tahlili yaptım tek çizgi hüsranı yasadım. kendimi kaptıramak istemiyorum. hic bu kadar gec kalmamıstı. kan testi yapmayada cesaretim yokhep simdiye kadar 0 gördüm bir yandan korkuyorum eğer melekim benimle ise onu tehliyeke mi atıyorum korumam mı gerek. yarın kan tahlili yaptırmayı planlıyorum dualarımı okuyorum bebisim icin. bu arada ağustos basında tam yumurtlama döneminde iken 2 hafta tatil yaptık acaba hava değişikliğinden mi ki bu gecikme yoksa bi tatil bebisimizmi oldu.
inşalah hayırlı bi haber alırda sevınırız çekilsin şu karabulutlarrrrrrrr bebiş vardır inşallahhhson bir haftamı özetlemek istiyorum. galiba biraz desteğe ihtiyacım var.
Nisan 30------- 29.gün
Mayıs 27-------29.gün
Haziran 24--------29.gün
Temmuz 22------- 29. gün
Ağustos ? -------33.gün
en fazla regl 31 günümde gelir bu ay 28. gün yani ayın 18 den beyaz sıvı akıskan ile pembe bir leke geldi sonra cumartesi günü yani 30.gün yine pembe leke dün ise basladım aksam is cıkısı araba ile dönerken biraz sarsıldım eve gidince daha koyu bir leke geldi. sabah uykuluklu tam anlayamadım ama koyu bi leke varmıydı yokmuydu anlayamadım.bunların yanında kasıklarımda ve belimde ağrı var ama göğüslerim hiç ağrımıyor. bu arada dayanamayım cumartesi sabah idrar tahlili yaptım tek çizgi hüsranı yasadım. kendimi kaptıramak istemiyorum. hic bu kadar gec kalmamıstı. kan testi yapmayada cesaretim yokhep simdiye kadar 0 gördüm bir yandan korkuyorum eğer melekim benimle ise onu tehliyeke mi atıyorum korumam mı gerek. yarın kan tahlili yaptırmayı planlıyorum dualarımı okuyorum bebisim icin. bu arada ağustos basında tam yumurtlama döneminde iken 2 hafta tatil yaptık acaba hava değişikliğinden mi ki bu gecikme yoksa bi tatil bebisimizmi oldu.
deli kız beni nasıl korkuttun ama sonunda tatlıya bağlanmış ya önemli olanda bu çok sevindim canım inşallah bidaha böyle sorunlar yaşamazsınız
amiiin bitanem yüreğine sağlık babannem ama daha doğrusu annem beni o büyüttü annemi sadece tatillerde görürdüm 3 yıldır annemlerle beraberiz dedemi kaybedince annemlerde kalmaya başladık ben nişanlıydım evlendim babannem annemlerde kalıyodu onuda kaybedince anlıycan tek kaldım allah yüreğimdeki bu yangıı söndürür inşallah
sağol nun ben iyiyim şükür...cuma kontrol var bakalım bebiş nasıl:))))
o gün doktordan icazet alıp dişçiye gideceğim....bakalım neler olacak
sen nasılsın oğluşundan ne haber?nun isme karar verdiniz mi?
inşalah hayırlı bi haber alırda sevınırız çekilsin şu karabulutlarrrrrrrr bebiş vardır inşallahhh
ayyy kardenimmm yüreciğim agzıma geldi çok şükür inşallah allah bi daha yaşatmazzzzzzz
İnna lillah canım hepimizin sonu ölüm ama ne güzel babaannen sürekli arkasından okuyacak bi torun bırakmış, Rabbim hesabını kolaylaştırsın, iyiler arasında cennetine alsın inşallah, sana da hayırlı evlat nasip etsin.
hadi bakalım hayırlısı biz de iyiyiz çok şükür, bizim bayramdan sonra bu safar arası baya uzun olacak ama ilçeden gidip geliyoruz die sanırım öyle uygun gördü.
yok güzelim ya sanırım doğmasını bekliyoruz, hayırla sağlıkla gelsin de bkarız artık :)
tamam o kas ağrısı olabilir ama bebek olmadığı anlamına gelmez ki bekleyip görücezevet hayatim hamileyim ceylan gibi benimkide 10 gunluk.... yok be yavrum ne hamileligi klimalardan hastanede kosturup klimanin karsisina gecersen olacagi buydu benimki kas agrisi..... dun idrarda bakmistim negatif bat 25 agustos idrar icin erken ama kan vermekten anemi oldum...
canım merhaba, cmt sabh yaptım diyosun bugün salı bi kez daha idrarda bak bence, test yapmasan da kafan bun la meşgul olacak yapsan da, hem ekntosu hatırlasana onun da çok geç çıkmıştı..son bir haftamı özetlemek istiyorum. galiba biraz desteğe ihtiyacım var.
Nisan 30------- 29.gün
Mayıs 27-------29.gün
Haziran 24--------29.gün
Temmuz 22------- 29. gün
Ağustos ? -------33.gün
Bana kızıyon kendin yok oluyon dün enesete geldi zor tanıdım çıkaramadım
msj kutun dolu boşalt
canlarım benle üzülüp benle sevindiniz hakınızı helal edin sizleri seviyormmmm
Allah daim etsin canım bende ateş ölçüyorum bakalım inşallah hayırlısıyla güzel şeyler olur.....
Sağol canım testim yok en iyisi biraz daha bekliyim....:18::18::18::18:
İnna lillah canım hepimizin sonu ölüm ama ne güzel babaannen sürekli arkasından okuyacak bi torun bırakmış, Rabbim hesabını kolaylaştırsın, iyiler arasında cennetine alsın inşallah, sana da hayırlı evlat nasip etsin.
hadi bakalım hayırlısı biz de iyiyiz çok şükür, bizim bayramdan sonra bu safar arası baya uzun olacak ama ilçeden gidip geliyoruz die sanırım öyle uygun gördü.
yok güzelim ya sanırım doğmasını bekliyoruz, hayırla sağlıkla gelsin de bkarız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?