Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iYİYM CANIM YA SONUNDA Bİ ATEŞİMİ ÖLÇTÜM SİTEYE GİREMİYORUM.ne uyuz bi site yaa
36,9
2 saatlik uykuyla adet günü ne kadar düşüyo merak ediyorum.
Ohh maşallah ekin'im ama ben girebiliyorum neden acaba
gogsum agriyor durup dururken bicak saplaniyo gibi oluyor sonra duruyo heralde klima carpti noldu anlamadimki acaba kalp krizi geciriyorum ama belirtiler tutmuyor bugun gecsin bakalim yarin nobette bir baktirayim.... kizlarrrr siz nasilsinizz

İnşallah bebiş vardır.......

merhaba kızlar...

xeda iyi haberin için bende çok sevindim, çok uzamadan olayı tatlılıga bağladınız. inşallah bundan sonrada yaşamazsınız..

canım kim vefat etti anlayamadım ben ama, başın sağolsun Rabbim mekanını cennet, kabrini geniş yapsın inşallah.

BARUK,hstc,mutlu80,nun,boncukboncuk,mues,xeda,ctutucu,turk3458,lilyum33,
herkese merhaba.....:)))))))))))))
bu gececiler çok geç yatmalarına rağmen ben geldiğimde çoktan topikdeler.....:44:

melisela kaçta gelecek acaba birz sonra çıkcam(((((((((((

xeda inşallah bundan sonra kötü şeyler yaşamazsınız...hakkınızda hayırlısı olsun.............

canım dün görmüştüm yazdıklarını cvp yazmaya fırsatım olmamaıştı, bugün de iyi haberini gördüm çok sevindim inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız.

Xeda canım çok geçmiş olsun Ramazan ayında uzun süre açlık olunca sinirler bir hayli geriliyor.
İster istemez kırgınlıklar oluyor...
Rabbim birdaha yaşatmasın inşaAllah.......

canim cok sevindim aklim sendeydi hadi hayirlisi olsun....ama bana sorarsan bir hocayla gorusup imam nikahinizi tazeleyin sonucta 3 kere bosol dedin bu ince bir konu ama benim fikrim bu

günaydın ekintosum:) iyisiniz inşalah..

canim cok sevindim insallah bir daha yasamazsiniz hep mutlu olursunuz

Hoşgeldinnnnnn
nasılsın canım

canım kim vefat etti anlayamadım ben ama, başın sağolsun Rabbim mekanını cennet, kabrini geniş yapsın inşallah.

amiiin bitanem yüreğine sağlık babannem ama daha doğrusu annem beni o büyüttü annemi sadece tatillerde görürdüm 3 yıldır annemlerle beraberiz dedemi kaybedince annemlerde kalmaya başladık ben nişanlıydım evlendim babannem annemlerde kalıyodu onuda kaybedince anlıycan tek kaldım allah yüreğimdeki bu yangıı söndürür inşallah

sen karden gibi bu aralar çok şikayet ediyon o kızmıştı hamilemisin diye sormadık diye
dur sana sorayım kıss hamilemisin yoksaaa

evet hayatim hamileyim ceylan gibi benimkide 10 gunluk.... yok be yavrum ne hamileligi klimalardan hastanede kosturup klimanin karsisina gecersen olacagi buydu benimki kas agrisi..... dun idrarda bakmistim negatif bat 25 agustos idrar icin erken ama kan vermekten anemi oldum...

son bir haftamı özetlemek istiyorum. galiba biraz desteğe ihtiyacım var.

öncelikle size son 4 aylık regl tarihlerimi yazayım
Nisan 30------- 29.gün
Mayıs 27-------29.gün
Haziran 24--------29.gün
Temmuz 22------- 29. gün
Ağustos ? -------33.gün

en fazla regl 31 günümde gelir bu ay 28. gün yani ayın 18 den beyaz sıvı akıskan ile pembe bir leke geldi sonra cumartesi günü yani 30.gün yine pembe leke dün ise basladım aksam is cıkısı araba ile dönerken biraz sarsıldım eve gidince daha koyu bir leke geldi. sabah uykuluklu tam anlayamadım ama koyu bi leke varmıydı yokmuydu anlayamadım.bunların yanında kasıklarımda ve belimde ağrı var ama göğüslerim hiç ağrımıyor. bu arada dayanamayım cumartesi sabah idrar tahlili yaptım tek çizgi hüsranı yasadım. kendimi kaptıramak istemiyorum. hic bu kadar gec kalmamıstı. kan testi yapmayada cesaretim yok hep simdiye kadar 0 gördüm bir yandan korkuyorum eğer melekim benimle ise onu tehliyeke mi atıyorum korumam mı gerek. yarın kan tahlili yaptırmayı planlıyorum dualarımı okuyorum bebisim icin. bu arada ağustos basında tam yumurtlama döneminde iken 2 hafta tatil yaptık acaba hava değişikliğinden mi ki bu gecikme yoksa bi tatil bebisimizmi oldu.

deli kız beni nasıl korkuttun ama sonunda tatlıya bağlanmış ya önemli olanda bu çok sevindim canım inşallah bidaha böyle sorunlar yaşamazsınız

karden... başın sağolsun. allah bebeğine sağlıklı, uzun ömürler versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…