Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nice nice en güzel günler sizinle olsunnnn. bebeişlerle beraber nice evlilik yıldönümlerinee. tüh ya nöbet mi var

sagol canim baslariz insallah peki degerler nasil artis varmi

nice nice en güzel günler sizinle olsunnnn. bebeişlerle beraber nice evlilik yıldönümlerinee. tüh ya nöbet mi var

evet canım nöbet var yarın sabah 7 den perşembe akşamı 7 ye kadar çalışıyorum.... çok romantik insanlarız biz hastalarla kutlayacam evlilik yıldönümümü

canim evlilik yildonumuzu simdiden kutluyorum saglik huzur mutluluk diliyorum.bu yil olmadiysa seneye ins 3 kisi olarak kutlarsiniz.bir SEN bir ESIN birde BEBEKKKKKKKKKKK...

evet canim var cok sukur ilk basladigimizdá hic sperm yoktu simdir var cok sukur iste dun verdi en son sprem tahlilini.daha sonuc cikmadi yurtdisinda hersy gec ilerliyor biliyosun..

evet hem yavas ilerliyor hemde bazen asil problemi anlamadan tedavi etmeye calisiyorlar ve cok pahali tahliller falan ama durumunuz cok iyi duzelmis cok guzel

evet hem yavas ilerliyor hemde bazen asil problemi anlamadan tedavi etmeye calisiyorlar ve cok pahali tahliller falan ama durumunuz cok iyi duzelmis cok guzel

anliyorum canim ALLAH yardimcimiiz olsun..gercekten ignenin cok faydasi oluyor eger sizde verirse doktor umudunu yitirmeden zamni aksatmadan kullaninirsiniz inss..

AAAA gerçekten mi?üzüldüm ama hayırlısı olsun mailleşirsin artık....
işkolik olmak da biryere kaadar ama
orda ne iş yapıyorsunuz siz?

egitim alaninda calisiyor simdi iki ay gidemedik baya birikti isleri giderim falan diyo ama calismaya baslayinca bi kenara atmasindan korkuyorum ama gitmek zorunda

ahhh ekintosum ahhh evet gece 12:00 den sonra kutlamak isterdim ama eşim işte birimiz evde olsak birimiz işte oluyoruz hayırlısı olsun ne yapalım haftaya izine çıkıyoruz zaten artık o zaman kutlarız z

aman tühhh..:::::::::::.........)))))))))))))))))))))))))))))))))))

bende tsk ederim canim:)) bi gun bebisim olursa koyucam inss
canımmm inşallah tez zamanda nasip olur sanada banada bizede aminnnnn
teşekkürler canım benim çok şükür 1 dr a kesinlikle bağlı kalmayın arkadaşlar eşimin sederi 2 katından fazla çıktı maşşallah
Sevser'im çok sevindim kuşum.
Hadi gözünüz aydın...
Çok yakında diğer güzel haberlerini almakta nasip olur.......
muesim saol arkadaşım benim allah razı olsun inşallah hepimiz hamiş kalırız
canımmmmm şimdiden evlilik yıldöniminizi kutluyorum
allahım nice senelerce ve bebeğinizle mutlu mutlu yaşamayı nasip eder inşallah o okadar büyükki mucizelerini sabnada bizede gösterir inşallah
egitim alaninda calisiyor simdi iki ay gidemedik baya birikti isleri giderim falan diyo ama calismaya baslayinca bi kenara atmasindan korkuyorum ama gitmek zorunda
gözyaşı inşallah dr un verdiği umut boşa çıkmaz ve bu ay seninde hamiş haberini alırız inşallah
ha bu arada ben pressed kullanacam sende kullan tatlım dr madem olur dedi sende kolaylaştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…