- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #77.061
ekintos ceylan nlgnskaruna lilyum hosgeldiniz nasilsiniz
ekintos ceylan nlgnskaruna lilyum hosgeldiniz nasilsiniz
kızlarrr nasılsınız iş yerinin iftar yemeği vardı biraz önce ve geldim hemen makyaj temizle duş al ve kendimi buraya attım..
benim gögüs ağrım hala geçmedi sol gögsüm dünden beri ağrıyor dün daha şiddetliydi bugun o kadar kötü değil ama rahatsız edici İNŞALLAH yarınada bişe kalmaz ama huzursuz oldum açıkcası...
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz yarın koca bir 3 yılı doldurup 4. yılımıza giriyoruz zaman ne kadar çabuk ilerledi ve biz hala 3 kişilik bir aile bile olamadık.... evet yarın evlilik yıldönümümüz ve ben yarın tekrar nöbettteyim ne kadar romantik değilmi???
sagol canim baslariz insallah peki degerler nasil artis varmicanim tabiki sorucaksin:))
evet canim yurtdisindayiz..evet dusukmus ins iyi bi doktro bulursun benim esim proforserde tedavi goruyo..ben su an turkiyedeyim ignenin ismini hatirlamiyorum iki tane kullaniyo zzaten..biri boyel kalem gibi ayarini aýaarliyosun otomatik yapiyo..hastaneden ozel veriyolar boyle yani..sizde tedavinizden olumle sonuclar alirsiniz insss..
nice nice en güzel günler sizinle olsunnnn. bebeişlerle beraber nice evlilik yıldönümlerinee. tüh ya nöbet mi var
kızlarrr nasılsınız iş yerinin iftar yemeği vardı biraz önce ve geldim hemen makyaj temizle duş al ve kendimi buraya attım..
benim gögüs ağrım hala geçmedi sol gögsüm dünden beri ağrıyor dün daha şiddetliydi bugun o kadar kötü değil ama rahatsız edici İNŞALLAH yarınada bişe kalmaz ama huzursuz oldum açıkcası...
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz yarın koca bir 3 yılı doldurup 4. yılımıza giriyoruz zaman ne kadar çabuk ilerledi ve biz hala 3 kişilik bir aile bile olamadık.... evet yarın evlilik yıldönümümüz ve ben yarın tekrar nöbettteyim ne kadar romantik değilmi???
hoşbuldum,iyiyim canım...
Sen nasılsın:)))
sagol canim baslariz insallah peki degerler nasil artis varmi
evet canim var cok sukur ilk basladigimizdá hic sperm yoktu simdir var cok sukur iste dun verdi en son sprem tahlilini.daha sonuc cikmadi yurtdisinda hersy gec ilerliyor biliyosun..
evet hem yavas ilerliyor hemde bazen asil problemi anlamadan tedavi etmeye calisiyorlar ve cok pahali tahliller falan ama durumunuz cok iyi duzelmis cok guzel
canim evlilik yildonumuzu simdiden kutluyorum saglik huzur mutluluk diliyorum.bu yil olmadiysa seneye ins 3 kisi olarak kutlarsiniz.bir SEN bir ESIN birde BEBEKKKKKKKKKKK...
sağol canım İNŞALLAH... RABBİM hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin...
iylik canim kaan hocaya kalamadan gidiyoruz malesef insallah esimi doktora gonderebilirim orda biraz iskolik kendileri
AAAA gerçekten mi?üzüldüm ama hayırlısı olsun mailleşirsin artık....
işkolik olmak da biryere kaadar ama
orda ne iş yapıyorsunuz siz?
nice senelere umudcum...sizde bu gece 12den sonra kutlayın:)))
nice senelere umudcum...sizde bu gece 12den sonra kutlayın:)))
ahhh ekintosum ahhh evet gece 12:00 den sonra kutlamak isterdim ama eşim işte birimiz evde olsak birimiz işte oluyoruzhayırlısı olsun ne yapalım haftaya izine çıkıyoruz zaten artık o zaman kutlarız z
canımmm inşallah tez zamanda nasip olur sanada banada bizede aminnnnnbende tsk ederim canim:)) bi gun bebisim olursa koyucam inss
teşekkürler canım benim çok şükür 1 dr a kesinlikle bağlı kalmayın arkadaşlar eşimin sederi 2 katından fazla çıktı maşşallahsevserr canım bugün melisela ve sen hep aklımdaydınız. ameliyat oldunuz sanıdm ama olmamış. ay çok şükür güzel sonuçlar da çıkmış. bebeğin en kısa zamanda göbüşüne konsun inşallah
muesim saol arkadaşım benim allah razı olsun inşallah hepimiz hamiş kalırızSevser'im çok sevindim kuşum.
Hadi gözünüz aydın...
Çok yakında diğer güzel haberlerini almakta nasip olur.......
canımmmmm şimdiden evlilik yıldöniminizi kutluyorumkızlarrr nasılsınız iş yerinin iftar yemeği vardı biraz önce ve geldim hemen makyaj temizle duş al ve kendimi buraya attım..
gözyaşı inşallah dr un verdiği umut boşa çıkmaz ve bu ay seninde hamiş haberini alırız inşallahegitim alaninda calisiyor simdi iki ay gidemedik baya birikti isleri giderim falan diyo ama calismaya baslayinca bi kenara atmasindan korkuyorum ama gitmek zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?