- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #77.081
canımmm inşallah tez zamanda nasip olur sanada banada bizede aminnnnn
teşekkürler canım benim çok şükür 1 dr a kesinlikle bağlı kalmayın arkadaşlar eşimin sederi 2 katından fazla çıktı maşşallah
muesim saol arkadaşım benim allah razı olsun inşallah hepimiz hamiş kalırız
canımmmmm şimdiden evlilik yıldöniminizi kutluyorum
allahım nice senelerce ve bebeğinizle mutlu mutlu yaşamayı nasip eder inşallah o okadar büyükki mucizelerini sabnada bizede gösterir inşallah
gözyaşı inşallah dr un verdiği umut boşa çıkmaz ve bu ay seninde hamiş haberini alırız inşallah
ha bu arada ben pressed kullanacam sende kullan tatlım dr madem olur dedi sende kolaylaştır
canımmm inşallah tez zamanda nasip olur sanada banada bizede aminnnnn
teşekkürler canım benim çok şükür 1 dr a kesinlikle bağlı kalmayın arkadaşlar eşimin sederi 2 katından fazla çıktı maşşallah
muesim saol arkadaşım benim allah razı olsun inşallah hepimiz hamiş kalırız
canımmmmm şimdiden evlilik yıldöniminizi kutluyorum
allahım nice senelerce ve bebeğinizle mutlu mutlu yaşamayı nasip eder inşallah o okadar büyükki mucizelerini sabnada bizede gösterir inşallah
gözyaşı inşallah dr un verdiği umut boşa çıkmaz ve bu ay seninde hamiş haberini alırız inşallah
ha bu arada ben pressed kullanacam sende kullan tatlım dr madem olur dedi sende kolaylaştır
yaa bende kullanmak istiyorum pressed ama nerden nasil temin edicegimi bilmiyorum arkadaslarr
bende bilmiyorummm:26:
yaa bende kullanmak istiyorum pressed ama nerden nasil temin edicegimi bilmiyorum arkadaslarr
eczanelerden de alabilirsiniz ama,bazı arkadaşlar internetten alıyor gelince yazarlar linki size..
eczanede varsa cok iyi..sagol cvp verdigin.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba sonucumu aldım :))))) Rabbime şükürler olsun ki 367 çıktı... iki gün sonra tekrarlayacakmışım..kızlar dualarınız ve yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler..çok değişik bir ruh halindeyim, ağlayımmı güleyimmi bilemiyorum..ama hala bende bir belirti yok :)) nolur dua edin değerim katlansın..Sizi çok seviyorum..
iyi geceler
ben geldimmmmmmm:)))
sagol tatlim insallah oyle olur bizim sperm sayisi ve hareketliligi dusuk su anda fshye bagli olarak yukselse bi bende kullanmayi dusunuyorum
ekin ,esra ve lorke sizi bekliyorum gelmediniz...
napmışınız siz komşu topiğe.....
canim kardesim o kadar mutluyumki anlatamam
Rabbime sukurler olsun
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
seni cok seviyorum
iyi geceler
hoşgeldinnnnnn:)
nasılsın ,çalışmadan mı geliyorsun
iyi geceler
hoşbulduk şker:))hosgeldin canim nasilsin
iyi diyelım iyi olalım,yorgunum sadecehosgeldinnnnnnnn canimmmmmmmm:)))
ne yapmışlarki merak ettim:????????????
ekıntos sesını duydum geldım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?