Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eneslenam canım ya çok tşk ederim bende çok özledim ayrı kalamıyorum valla bebişde büyüdü amin canım benim Allah sanada nasip etsin

ayrı kalmayın zaten bende çok alışmışım valla hem merak ediyorum hemde özlüyorum
inşallah kendi güzel yüreği güzel arkadaşım inşallah bekleyen isteyen herkeze hayırlısıyla
nasip etsin Rabbim

kizlarrr benim psikolojik gebelik hayal cikti hersey gitti hayalim yasadigim belirti sadece gogus agrim kaldi oda kalp krizi gecirmiyorsam hic problem degil.... bu ayda umudum gitti canim yaniyor yine

kizlarrr benim psikolojik gebelik hayal cikti hersey gitti hayalim yasadigim belirti sadece gogus agrim kaldi oda kalp krizi gecirmiyorsam hic problem degil.... bu ayda umudum gitti canim yaniyor yine

canım bak nick in umud öyle ol umudunu hiç yitirme Allah bazılarına çok erken bazıları çok geçmeden nasip ediyor ama o zamanını çok iyi biliyor sadece stres çok büyük etken ben stres yapmadığım anda hamile kalmışım Allah ım hepinize nasip etsin bu ay olmaz diğer ay olur canını sıkma olurmu canım

haklisin canim hicbirseyin bitmedigini biliyorum ama hani bir umuttur hayaldir bekledigin gerceklesmesse uzulursun benimkisi bole bise iste tabiki gecici herseye yeni basliyoruz bilmemmi hic RABBIME isyan etmiyorum sadece bu ay daha cok umutlanmistim tup bebekde hissettiklerimi hissetmistim hayal cikinca uzuldum... hersey yeni basliyor menopoza girene kadar RABBIM omur verdigi surece herzaman mucadele edecegim...varsin benim mucadelem bebegim olsun saglikla hayirlisiyla gelsinde

pazartesi sabah 7 den beri ayaktayim uyku duzenim bozuldu 5 saat sonra diger nobetim basliyor ve ben uyuyamiyorum buda fazlasiyla sinir yorgunluk yapiyor

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ne oldu yine karamsar şirinem hayırdır
yımırtaları beğendiremedinmi yoksa kocişine

noldu esra cadısı yineeeeeee
asıl benim offf demem lazım belim kopacak kalıyorum aniden bazen
bacagımda çok agrıyo
ya beni bişey farkettim normalde adet öncesi benim hiç kasık agrım olmaz
şimdi sürekli agrı giriyo
helede wc ye girince nasıl agrıyo
sıkışıyoya karnım ne olaki acep

kat cıkmak kolaymı :)sanıon sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…