- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #77.141
biz cok kolay sectik hemende alistik hbb ye:)))))))
eneslenam canım ya çok tşk ederim bende çok özledim ayrı kalamıyorum valla bebişde büyüdü amin canım benim Allah sanada nasip etsin
kız bebeklere isim bulmakda zorlanmazdım canımıniçi ama erkek olunca isim seçeneği sabit kalıyor bazıları güzel ama içime sinmiyo aklına isim gelirse bana söyle olurmu:)))
ayrı kalmayın zaten bende çok alışmışım valla hem merak ediyorum hemde özlüyorum
inşallah kendi güzel yüreği güzel arkadaşım inşallah bekleyen isteyen herkeze hayırlısıyla
nasip etsin Rabbim
niyekine
sen kiz da olsa secemezdin:))
yalanmi:)
ben eski usül düşünmüyorum bu şekilde deli :))))))))))))))))
ne var kızz
bende düşünmüyom adıda durmuş
kizlarrr benim psikolojik gebelik hayal cikti hersey gitti hayalim yasadigim belirti sadece gogus agrim kaldi oda kalp krizi gecirmiyorsam hic problem degil.... bu ayda umudum gitti canim yaniyor yine
canım bak nick in umud öyle ol umudunu hiç yitirme Allah bazılarına çok erken bazıları çok geçmeden nasip ediyor ama o zamanını çok iyi biliyor sadece stres çok büyük etken ben stres yapmadığım anda hamile kalmışım Allah ım hepinize nasip etsin bu ay olmaz diğer ay olur canını sıkma olurmu canım
pazartesi sabah 7 den beri ayaktayim uyku duzenim bozuldu 5 saat sonra diger nobetim basliyor ve ben uyuyamiyorum buda fazlasiyla sinir yorgunluk yapiyor
umud ya sana başka iş bulalım ne bu böyle
hiç düzen yok hele bayan için çok daha zor
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
noldu esra cadısı yineeeeeee
asıl benim offf demem lazım belim kopacak kalıyorum aniden bazen
bacagımda çok agrıyo
ya beni bişey farkettim normalde adet öncesi benim hiç kasık agrım olmaz
şimdi sürekli agrı giriyo
helede wc ye girince nasıl agrıyo
sıkışıyoya karnım ne olaki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?