Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayırlı sahurlar şekerler kalktım ateşimi ölçtüm ölçmüşken ekliyim dedim...
36ae6a Ovulation charts on FertilityFriend.com
yavaş yavaş düşüyor adet sancılarımda başladı...
kısmet birdahaki aya...
ateş ölçmek çok iyi oldu benim için ölçmeseydim belkide 7.8 kere test yapmıştım ve bu beni çok üzücekti şimdi okadar üzülmedim...
Lorke'm Ronya'm çok teşekkür ederim

gunaydinn tekrardannn..
bende artik ates olcmeye baslasam iyi olacakda sabah uyuya kaldim zaten gec uyumustum toplam 2 saatlik bir uykuylada ates olcmenin anlami olmadigi icin olcmedim..artik cuma gunu baslarim ates olcmeye bugunde nobetteyim yine uyku yok o yuzden cuma baslamak daha dogru.... gg danda preseed ve ovulasyon kiti siparis vereyim zaten pazartesinden itibaren izine cikiyorum ovulasyonumda izinde olurum bol bol degerlendiririm bu sureci artik..... tekrar tup bebege baslamak istemiyorum ayni seyleri yasama fikri beni korkutuyor... bizdenn iste bole

Umud ov.testini yapsanda presedla günaşırı çalış canım.. illa o günü yakalamaya çalışmadan
nöbetlerden dolayı ateş ölçme işini her zmn yapamassın dimi?sadece tatildeyken

Umud ov.testini yapsanda presedla günaşırı çalış canım.. illa o günü yakalamaya çalışmadan
nöbetlerden dolayı ateş ölçme işini her zmn yapamassın dimi?sadece tatildeyken

nobetlerdeyken olctugum ates anlamli olmazki uyumak yokki nobetlerde hadi en iyi ihtimalle 1 saat uyuyorum.oda ertesi gun devam ettigim icin ates olcsemde saglikli olmaz...
simdi preseedi yumurtlama olsun olmasin kullanmi diyosun...ya bide bise sorsam gunde 2 kere birlikte olsam 2 keremi kullanilacak jel....

10.GÜNDEN İTİBAREN BİRGÜN ÇALIŞMA OLSUN birgün olmasın..günde iki kereye gerwekyok canım.

Umud evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım.....
Nice güzel yıllara....
Seneye 3 lenin inşallah...
Bizimkide ekimde bizimde 3 yıl biticek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…