Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insan başına gelince beğenemiyormuş bak beni anlayacaksın aklımda oluyo arada ama içime sinen hiçbir isim yok

bnmde öle hamıle olmasamda bazen cocugum olsa ne koyarım dıe dusunuyorum kız basıtte sankı erkek ısmı daa zor yha
kızım olursa hep demısımdır
BENGİ SU dıye ama

canim senin begenmen onemli..bende erkekte kerim ismini begeniyorum hem KURANI KERIMDE da var hemde kibar gibi geliyo..kiz olurdasa iremsu..tabi olursaaa((

canım işin zor kısmıda burda herkes sen beğen diyo ama ben isim beğenemiyorum :26: bakmadığım isim kalmadı ama yok yok aklınıza geldiğinde arada dürtün beni şöyle popüler olsun :)))))))))

okuyalım yazmadım okunursa ıı olur yazdım
orda 2kısının yuzunden dua edılmeyecek deıl
eneslenada lıstee
hangısı hemen bıter ramazandan once gıbısınden konusuldu

esram gerçekten alemsin bende son yazdığına koptum resmen
kız bugün neler kaçırmışım ortalık karışmış tam ben lorkeye cevap yazarken elektrikler kesildi
yazılanları sonradan okudum ama o dua listesine benim adım nasıl girdi onu hiç anlamadım
okuyunca şok oldum ben ilk defa bugün girdim o topiğe bişeyde yazmadım ama :44:

pamuk şekerim hoşgeldin çok özlettin kendini bebişini büyütmüşsün maşallah
Allah nazarlardan korusun sizi tatlım

bnm sınırlerımı zıpllattılar ınan

pamuk şekerim hoşgeldin çok özlettin kendini bebişini büyütmüşsün maşallah
Allah nazarlardan korusun sizi tatlım

eneslenam canım ya çok tşk ederim bende çok özledim ayrı kalamıyorum valla bebişde büyüdü amin canım benim Allah sanada nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…