- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.101
lorke__ dedenıze acıl sıfalar versın rabbm
yagmur __ellerıne saglık
boncugummm __sanada hayırlı bayramlar olsun ınsallahhh
xeda_nasılsın canım
ronya__yakın olsaydın ben sana taslan yemegını yapardımkuzenım hamıle kalmıstı kımsesı yoktu burda ay her dakıka bası arıyordum ne ıstıyorsun dıye
oda hcbırsey dıordu,mıde bulantısından dolayı
sağoll canım esram
dün anneme dedim herşeyi bir yana bırak bak sevaba girersin
tamam ramazan bitiyor artık sana bakarım dedi
inşallah sende gebiş olcan boncuğun dediği gibi sen hamile ol bakarım ederim diyenler
birden bire yok oluyor
hamile olmadan varmı bebek diye haftada bir kere arayan kaynanam
şimdi hamile olduğumu öğrendiğinden beri bir kere aramadı
hadı yaa kotu olmus boncugum hakkaten telefonuu falan yokmu sende pekı yada gıdebılecegın baska bı doktorAyyyy canım kıyamam ben sana. Ne zordur biliyorum, bana az demediler yeterki sen hamile kal o biz herşeyi yaparız diye ama ortalıkta eşim ve annem dışında kimseyi göremedim nedense. Anladım ki tırnağın varsa başını kaşıyorsun yoksa gerisi boş. Evde yatarken az ağlamamışımdır kalkamıyorsun bişey yapamıyorsun bebişe bişey olur diye, eşimi beklerdim gelsinde yemek hazırlasın yiyim diye. Aman Ronyam bizler güçlü insanların başımızın çaresine çokda güzel bakabilirz, ha zorlanırız ama oda işin tadı tuzu diyelim.
Lorkem ve yagmurum teşekkür ederim iyiyim. Benim akıllı diyetisyen izne ayrılmış, nerdeyse 1,5 ay gitmemiş olucam değerli şahsa, insan söyler dimi yıllık izne ayrılıyorum şu tarihte gelin diye, sinir oldum sabah sabah yaaaa.
canım 10-12 . gun arası kaısk agrım oldu hakkaten ama erken dıye dusundum bendebende şimdi çizgiyi bakıyorum
canım 15. yada 16.günde olmuş olabilir
ama akıntın o zamanlar yokmuş
kasık ağrın falan varmıydı sen anlamışındır
uzayan akıntının olmamaısına takılma
bazı kişilerde sadece su gibi akıntı oluyor yani o akıntıyıda ff verimli diye algılıyor
o cok kotu ıste yaa ınsanların bole bırdden baska davranmaları benımde sınırımı bozuyo ama sallasağoll canım esram
dün anneme dedim herşeyi bir yana bırak bak sevaba girersin
tamam ramazan bitiyor artık sana bakarım dedi
inşallah sende gebiş olcan boncuğun dediği gibi sen hamile ol bakarım ederim diyenler
birden bire yok oluyor
hamile olmadan varmı bebek diye haftada bir kere arayan kaynanam
şimdi hamile olduğumu öğrendiğinden beri bir kere aramadı
kız bunu soleyen ılk kısı degılsın emın ollorkeeeeeeeee dun ne ldu bıllıormusun
ben bır magazaya gırdım
bır baktım kapalı bır kız
ama bu kadarmı benzer sana
aynı yhaaaaaaa
vallahı dedımkı bu kızın memleketı burasımıkı dedım :)
cocugunu gorunce sen olmasından vazgectım
hadı yaa kotu olmus boncugum hakkaten telefonuu falan yokmu sende pekı yada gıdebılecegın baska bı doktor
en kotu ıhtımal sen eskısı gıbı dıkkat et tatılden gelene kdr artık
az kaldı hem
canım 10-12 . gun arası kaısk agrım oldu hakkaten ama erken dıye dusundum bende
ama sonrakı gunler ne agrım nede akıntım olmadı
neyse ya zaten ben 16 sı gıbı dusunup hareket edecegım zaten benım aates 2 gun once bellı edıyo kendını saolsun hıc heveslendırmıyo
o cok kotu ıste yaa ınsanların bole bırdden baska davranmaları benımde sınırımı bozuyo ama salla
boncuk haklı cok sukur tırnagımız oldukca kendımız kasısırız basımızı
allah bıze guc kuvvet versın
eslerımıze cocuklarımıza bakma gucu veersın
kız bunu soleyen ılk kısı degılsın emın ol
o kadar klasık bı tıpım var kıı demekkı dıom cogu ınsan benı bırılerıne benzetır cunku
İyiyim canım Son adet tarihine göre 9 Ekim ama bilmiyorum o tarihtemi gelir daha mı erken gelir:))))
Sen nasılsın?
Hayırlı günler canlarım nasılsınız?
Bugünki ateşimi ekliyim
36ae6a Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ateşim yavaş yavaş düşüyor herhalde yarın çizginin altına tamamen inicek...
Ben gene bir test yaptım biliyordum ama yapıyım gene dedim negatif.....
Herşeyin hayırlısı inşallah...
Eki Görüntüle 248812 ınsallah yanılırsın canım ve o cıft czgıyı gorursun hayırlısıylan
bızde babam butun aıleye verırı abımler yengenler bız dmaatlar torunlarkaynananız harclık verıormu sıze hıc bayramda :26::26::26:
Ayy çok güzel Esra'm teşekkür ederim...
Amin hayırlısıyla inşallah hepimiz görelim o çift çizgiyi.....
bızde babam butun aıleye verırı abımler yengenler bız dmaatlar torunlar
Allah razı olsun cok comerttır bıde babnnemın yerıne de verırı hepımıze babannem hemen cunku kas goz yapar
bızım evdekı hıkayelerden sonra gecen bayram kayınpederım de verdı hepımıza saoslun verıyolar yanı bıde annesı verırı esımın o da bı bana verıyo aılede calısmayan maalsı olmayan ben varım dıye
kaynım benden daha kucuk ama artık maası var
bı bana harclık gelıyo
evet canım sımdı gordum tablonu hayırlısı olsun valla ama ne dedık bu ay tecrube edındı herkesHayırlı günler canlarım nasılsınız?
Bugünki ateşimi ekliyim
36ae6a Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ateşim yavaş yavaş düşüyor herhalde yarın çizginin altına tamamen inicek...
Ben gene bir test yaptım biliyordum ama yapıyım gene dedim negatif.....
Herşeyin hayırlısı inşallah...
demekkı cok klonlanıp uretıme sunulmussun lorke
boncukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
meryem anamızın ellerıylen ekdiğiı bır ot var bılırmısın bılmem
hacdan ve umreden getrıroolar
mısır carsısında satılıormus aktarlarda
suanda
onu ıcen kolay dogum yapar derler
o tarafa gıdersen almanı tavsıye ederım
nede olsa mubarek
evet canım sımdı gordum tablonu hayırlısı olsun valla ama ne dedık bu ay tecrube edındı herkes
hepımız ogrenmıs olduk ateslerını vs
bu ay olmazsa bı dahakı aya nasıb eder ınsallah Rabbım
aman o da cok kotu yaa
hıc kenıdme ozgu bı ınsan degılım yanı
ben bı yandan utu yapıyorum heran bılg kapanabılır
fısını cekınce dayanmıyo dandık sey
boncugum bıdde sen doguma gırınce okunacak sure var sanırım ınsıkaktı
emın olup tekrr yazarım ınsallah doguma gıtmeden haberımız olursa okuruz
Muesim canım hakkında hayırlısı olsun canımıniçi napalım yaaa. Seni çok seviyorum biliyosun dimi.
Lorkem ablamda da gebelik şekeri vardı ona götürücem listeyi bugün onun hamileliğinde yapılan diyet listesiyle karşılaştırıp kendim bakıcam çaresine, zaten 1 hafta sonrasında kendi doktorumla randevum var olmadı dahiliyeciye göndersin beni.
Size benim canımı çok acıtan bişey anlatayım. Lekelenmelerim yeni yeni geçmişken annem babam 2 abim(biri evli eşi ve yeğenim) bize ev görmeye geldiler. Ben sadece oturabiliyorum çok ayakta durmamam lazım, neyse bekar olan abim bize geldikleri o günden beri benimle konuşmuyor biliyormusunuz,
Birinci sebebi: Bağlanma çalmayı hayatım boyunca çok istemişimdir eşimde bana bağlama almışdı, bende manevi yönden değeri çok fazla. Abim onu istedi bende "eşimin hediyesi o yüzden sana veremem." dedim
İkinci sebebi: Ben onlara yemek hazırlamamışım.
Sırf bu 2 sebepten dolayı aylardır benimle konuşmuyo. Bazen öyle çok üzülüyorum ki, abim olduğuna şaşırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?