Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ben 1 yıl belediyesinin kursuna gittim birazda olsa yol katettim, en azından 3-5 parça çalabiliyorum. Bende çok severim türkü söylemeyi...

Çok şanşlıymışsın baban çalsın sende ne güzel dinlersin.

sende seker mı var boncuk uzuldum Rabbım yardımcın olsun, bende zaten hamılelıkten once vardı dıyetısyene hamıle kalır kalmaz gıttım, endokrınolojıye de gıdıyorum gunde 4 kere ınsulın var benım,

Evet canım gebelikte çıktı, nasıl bir sıkıntı sen benden daha iyi bilirsin. Allah sana yardım etsin canım ya hergün o iğnelerden olmak çok zordur. Benim Allahtan diyetle halloldu bide yemeklerden sonra yürüyüş yapıyorum oda iyi geliyor. Ama bi parça poğça yesem anında yükselişe geçiyo.

aaa üzüldüm barışmaya çalışmadınızmı sebebler küsmeye sebeb dgl insan eşyasını isteyen herkeze vermek zorunda dgl yemek hazırlamaman hamileliğinden anlayışlı olmalıydı ama üzülme bitanem senin kabahatin yok o inat ediyor anlar hatasını barışırsınızzzz

evet canım hamur ısı seyler sekerlı seylerden daha cok etkılıyor bazen gözum kalıyor ama kendımı tutuyorum ucundan bırazcık alıyorum kendımı kandırmak ıcın, evet yuruyus kesınlıkle ınsulınden bıle etkılı bende gunde 1 saat yuruyorum napalım bebegımız ıcın katlanacagız artık. evet ıgne ısı bıraz baslarda uzdu benı cok agladın korktum ınsulınden ama cok sukur alıstım sımdı tek sorun bazen ozelllıkle bacak ve gobegın morarması o da gecıyor zaten bebegım saglıklı dogsunda ben razıyım 9 ay ıgneye...bu arada sakın bıseylere uzme kendını bu hastalıkla yemekle alakalı ama moral bozuklugu bısey yemesende yukseltır kendı aılende olsa hamılelık surecınde onemseme ne yaparlarsa yapsınlar abın konusundada o da onun ayıbı sen uzulme

Kocaman insanlarız bitanem ya, abim 31 yaşında üniversitede öğretim görevlisi cahil bi insan değil, sırf bu nedenlerden dolayı benimle konuşmaması canımı öyle acıtıyorki, adım atmak bile istemiyorum, sonuçta hamilelikte daha duygusal oluyor insan. Zaman bıraktım hakkımızda haırlısı olsun diyorum.

abının yaptıgı bencıllıkten baska bısey degıl boncuk...benı de bu aralar kaynanam delı edıyor normalde agzını acınca bızım bu cocuk ısı ıcın soyle yanmıs boyle kavrulmus telde falan esımı tembıhler ıs yaptırma gelıne dıye, ıyı ne guzel dıyordum memlekete yanına bı geldık hele yanında bırılerı olunca sunu getır bunu getır bunu yap sunu yap dıbındekı bardagı uzansa alır bana dıyor su bardagı suraya koy dıye valla hamılelıgım ve bu bebek hıc umrunda olmuyor yeterkı gelın ona hızmet etsın bu bebek zor bulundu ben nıye boyle yapıyorum demıyor kaynıma kaynanama gelene gıdene hızmet edıyorum

Acaba aynı durum kendi kızının başında olsa böylemi davranır. Valla hep diyorum ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar(Eşimde ağlar). Allahım herşeyin ama herşeyin hayırlısını versin, iyi insanlarla karşılaştırsın, kötülerden kim olursa olsun uzak eylesin.

ben öyle kaynın afedersin gagasına s..rım kimse bana su getir falan diyemez
ben çok tersimdir kaynanam kayınpedirim bile verirmisin getirmisin derler
kıyameti koparırım kocam bile diyemez
ezdirme sende kendini herkes haddini bilsin
kimse kimsenin kölesi değil

cahilik dgl canım alınganlık bazen yaşımız büyüsede biz büyümüyorz muzurluk ediyor geçicektir üzülmeee bayramlarda bi araya gelmiyormusunuzzz bu bayram barışırsınız inşalahhh bence büyüklük sende kalsın ara derim abini madem büyütülecek bişey yok bu benim fikrim o hatalı olsada

Ronya,boncukboncuk,ekin79,xeda,ceylan06,

herkese merhaba,ne güzel sohbet ediyorsunuz valla çok hoşuma gitti...

Rabbim kimseyi darda bırakmasın,kimseye de muhtaç etmesin...

selam kızlar ..bayram temızlıgını ustunden yapayım dıyorum ama nasıl gözümde büyüyor ıs ya :)

ben hala seker yukleme testıne gırmedım bayram sonu gıdıcegım artık ınsallah cıkmaz dıyetı cok zor oluyormuş..

Bu birazda mizaç meselesi biliyomusun Ronyam, ben bıçak kemiğe dayanmadan asla ağzımı açmam, ne zaman açıcam oda ayrı bi durum yaa.

Ama bu haldeyken kayınvalidem yada başka biri öyle davransa hehalde başka bir boncukla karşılaşıp ağızları açık kalabilir

sumak kız temizlikmi kaldı bugun arefe kuzum yap üsten gitsin sıkma canını geleyımmı yardıma tombişşş

Ronya,boncukboncuk,ekin79,xeda,ceylan06,

herkese merhaba,ne güzel sohbet ediyorsunuz valla çok hoşuma gitti...

Rabbim kimseyi darda bırakmasın,kimseye de muhtaç etmesin...

canımsınnn özledim sana nasıl gidiyor

canım ben ilk evlediğimde baktımki bunlar benden iş bekliyorlar
yemek yedikten sonra herkes gözüme bakıyor
dedim kaynanama senin dört tane kızın varken bana iş midüşer
kızlarda hepsi benden küçük bişey diyemediler
yani yaparım yapmazsına sorun değil ama maksat farklı olunca sinir olurum
yani gelin bu yapacak muhabbetini sevmiyom
neyse demem o ki bana hiç bulaşık yıkamak düşmedi

sumak kız temizlikmi kaldı bugun arefe kuzum yap üsten gitsin sıkma canını geleyımmı yardıma tombişşş

napıyım önceden gunler once yapardım arıfe gunu tekrar tekara yapardım hemen tozlanır kırlenırdı ..

ee sımdı tekrar tekrar yapamayacagıma gore bende arıfe gunüne bıraktım :)

yarıdma gelme ya sagolsın zaten basıt seyler ..

Selam sumakcım. Sen biraz geç kalmadın mı tatlım şeker yüklemesi yaptırmak için, ben 22.haftamda ayrıntılı ultrasonla aynı zamanda yaptırmıştım. Keşke daha öncesinden baktırsaydım diyorum hatta şimdi 16.haftamda falan, çünkü şekerim o zamanlarda varmış, durup durup birden acıkıyordum aniden, meğer şeker belirtisiymiş.
Diyet şöyle zor, 2 saatte bir bişey yemek zorundasın, doğru düzgün gezemiyorsun, yediklerin belli başlı şeyler kafana göre yada istediğin kadar yiyemiyorsun v.s.

Yeni hamişler ailenizde şeker hastası varsa lütfen erken dönemde doktorunuza danışarak şeker yüklemesi yaptırın.

Süpersin Ronyammmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…