- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.121
canım boncuğumm boşver ya elbet hatasını anlayacaktır
malesef bazen taş yakında geliyor buda insanın canını daha çok acıtıyor
buarada demek bağlama çalmayı seviyorsun bende kursuna gitmeyi çok istiyorum
benim babam süper bağlama çalar hatta bir çok müzik aletini
ben türkü dinlemeyi ve kendimce çığırmayı çok severim
sende seker mı var boncuk uzuldum Rabbım yardımcın olsun, bende zaten hamılelıkten once vardı dıyetısyene hamıle kalır kalmaz gıttım, endokrınolojıye de gıdıyorum gunde 4 kere ınsulın var benım,Muesim canım hakkında hayırlısı olsun canımıniçi napalım yaaa. Seni çok seviyorum biliyosun dimi.
Lorkem ablamda da gebelik şekeri vardı ona götürücem listeyi bugün onun hamileliğinde yapılan diyet listesiyle karşılaştırıp kendim bakıcam çaresine, zaten 1 hafta sonrasında kendi doktorumla randevum var olmadı dahiliyeciye göndersin beni.
Size benim canımı çok acıtan bişey anlatayım. Lekelenmelerim yeni yeni geçmişken annem babam 2 abim(biri evli eşi ve yeğenim) bize ev görmeye geldiler. Ben sadece oturabiliyorum çok ayakta durmamam lazım, neyse bekar olan abim bize geldikleri o günden beri benimle konuşmuyor biliyormusunuz,
Birinci sebebi: Bağlanma çalmayı hayatım boyunca çok istemişimdir eşimde bana bağlama almışdı, bende manevi yönden değeri çok fazla. Abim onu istedi bende "eşimin hediyesi o yüzden sana veremem." dedim
İkinci sebebi: Ben onlara yemek hazırlamamışım.
Sırf bu 2 sebepten dolayı aylardır benimle konuşmuyo. Bazen öyle çok üzülüyorum ki, abim olduğuna şaşırıyorum.
sende seker mı var boncuk uzuldum Rabbım yardımcın olsun, bende zaten hamılelıkten once vardı dıyetısyene hamıle kalır kalmaz gıttım, endokrınolojıye de gıdıyorum gunde 4 kere ınsulın var benım,
aaa üzüldüm barışmaya çalışmadınızmı sebebler küsmeye sebeb dgl insan eşyasını isteyen herkeze vermek zorunda dgl yemek hazırlamaman hamileliğinden anlayışlı olmalıydı ama üzülme bitanem senin kabahatin yok o inat ediyor anlar hatasını barışırsınızzzzMuesim canım hakkında hayırlısı olsun canımıniçi napalım yaaa. Seni çok seviyorum biliyosun dimi.
Lorkem ablamda da gebelik şekeri vardı ona götürücem listeyi bugün onun hamileliğinde yapılan diyet listesiyle karşılaştırıp kendim bakıcam çaresine, zaten 1 hafta sonrasında kendi doktorumla randevum var olmadı dahiliyeciye göndersin beni.
Size benim canımı çok acıtan bişey anlatayım. Lekelenmelerim yeni yeni geçmişken annem babam 2 abim(biri evli eşi ve yeğenim) bize ev görmeye geldiler. Ben sadece oturabiliyorum çok ayakta durmamam lazım, neyse bekar olan abim bize geldikleri o günden beri benimle konuşmuyor biliyormusunuz,
Birinci sebebi: Bağlanma çalmayı hayatım boyunca çok istemişimdir eşimde bana bağlama almışdı, bende manevi yönden değeri çok fazla. Abim onu istedi bende "eşimin hediyesi o yüzden sana veremem." dedim
İkinci sebebi: Ben onlara yemek hazırlamamışım.
Sırf bu 2 sebepten dolayı aylardır benimle konuşmuyo. Bazen öyle çok üzülüyorum ki, abim olduğuna şaşırıyorum.
Evet canım gebelikte çıktı, nasıl bir sıkıntı sen benden daha iyi bilirsin. Allah sana yardım etsin canım ya hergün o iğnelerden olmak çok zordur. Benim Allahtan diyetle halloldu bide yemeklerden sonra yürüyüş yapıyorum oda iyi geliyor. Ama bi parça poğça yesem anında yükselişe geçiyo.
aaa üzüldüm barışmaya çalışmadınızmı sebebler küsmeye sebeb dgl insan eşyasını isteyen herkeze vermek zorunda dgl yemek hazırlamaman hamileliğinden anlayışlı olmalıydı ama üzülme bitanem senin kabahatin yok o inat ediyor anlar hatasını barışırsınızzzz
Kocaman insanlarız bitanem ya, abim 31 yaşında üniversitede öğretim görevlisi cahil bi insan değil, sırf bu nedenlerden dolayı benimle konuşmaması canımı öyle acıtıyorki, adım atmak bile istemiyorum, sonuçta hamilelikte daha duygusal oluyor insan. Zaman bıraktım hakkımızda haırlısı olsun diyorum.
abının yaptıgı bencıllıkten baska bısey degıl boncuk...benı de bu aralar kaynanam delı edıyor normalde agzını acınca bızım bu cocuk ısı ıcın soyle yanmıs boyle kavrulmus telde falan esımı tembıhler ıs yaptırma gelıne dıye, ıyı ne guzel dıyordum memlekete yanına bı geldık hele yanında bırılerı olunca sunu getır bunu getır bunu yap sunu yap dıbındekı bardagı uzansa alır bana dıyor su bardagı suraya koy dıye valla hamılelıgım ve bu bebek hıc umrunda olmuyor yeterkı gelın ona hızmet etsın bu bebek zor bulundu ben nıye boyle yapıyorum demıyor kaynıma kaynanama gelene gıdene hızmet edıyorum
abının yaptıgı bencıllıkten baska bısey degıl boncuk...benı de bu aralar kaynanam delı edıyor normalde agzını acınca bızım bu cocuk ısı ıcın soyle yanmıs boyle kavrulmus telde falan esımı tembıhler ıs yaptırma gelıne dıye, ıyı ne guzel dıyordum memlekete yanına bı geldık hele yanında bırılerı olunca sunu getır bunu getır bunu yap sunu yap dıbındekı bardagı uzansa alır bana dıyor su bardagı suraya koy dıye valla hamılelıgım ve bu bebek hıc umrunda olmuyor yeterkı gelın ona hızmet etsın bu bebek zor bulundu ben nıye boyle yapıyorum demıyor kaynıma kaynanama gelene gıdene hızmet edıyorum
Kocaman insanlarız bitanem ya, abim 31 yaşında üniversitede öğretim görevlisi cahil bi insan değil, sırf bu nedenlerden dolayı benimle konuşmaması canımı öyle acıtıyorki, adım atmak bile istemiyorum, sonuçta hamilelikte daha duygusal oluyor insan. Zaman bıraktım hakkımızda haırlısı olsun diyorum.
ben öyle kaynın afedersin gagasına s..rım kimse bana su getir falan diyemez
ben çok tersimdir kaynanam kayınpedirim bile verirmisin getirmisin derler
kıyameti koparırım kocam bile diyemez
ezdirme sende kendini herkes haddini bilsin
kimse kimsenin kölesi değil
Ronya,boncukboncuk,ekin79,xeda,ceylan06,
herkese merhaba,ne güzel sohbet ediyorsunuz valla çok hoşuma gitti...
Rabbim kimseyi darda bırakmasın,kimseye de muhtaç etmesin...
selam kızlar ..bayram temızlıgını ustunden yapayım dıyorum ama nasıl gözümde büyüyor ıs ya :)
ben hala seker yukleme testıne gırmedım bayram sonu gıdıcegım artık ınsallah cıkmaz dıyetı cok zor oluyormuş..
Bu birazda mizaç meselesi biliyomusun Ronyam, ben bıçak kemiğe dayanmadan asla ağzımı açmam, ne zaman açıcam oda ayrı bi durum yaa.
Ama bu haldeyken kayınvalidem yada başka biri öyle davransa hehalde başka bir boncukla karşılaşıp ağızları açık kalabilir
sumak kız temizlikmi kaldı bugun arefe kuzum yap üsten gitsin sıkma canını geleyımmı yardıma tombişşş
Selam sumakcım. Sen biraz geç kalmadın mı tatlım şeker yüklemesi yaptırmak için, ben 22.haftamda ayrıntılı ultrasonla aynı zamanda yaptırmıştım. Keşke daha öncesinden baktırsaydım diyorum hatta şimdi 16.haftamda falan, çünkü şekerim o zamanlarda varmış, durup durup birden acıkıyordum aniden, meğer şeker belirtisiymiş.selam kızlar ..bayram temızlıgını ustunden yapayım dıyorum ama nasıl gözümde büyüyor ıs ya :)
ben hala seker yukleme testıne gırmedım bayram sonu gıdıcegım artık ınsallah cıkmaz dıyetı cok zor oluyormuş..
canımsınnn özledim sana nasıl gidiyor
canım ben ilk evlediğimde baktımki bunlar benden iş bekliyorlar
yemek yedikten sonra herkes gözüme bakıyor
dedim kaynanama senin dört tane kızın varken bana iş midüşer
kızlarda hepsi benden küçük bişey diyemediler
yani yaparım yapmazsına sorun değil ama maksat farklı olunca sinir olurum
yani gelin bu yapacak muhabbetini sevmiyom
neyse demem o ki bana hiç bulaşık yıkamak düşmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?