- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.141
napıyım önceden gunler once yapardım arıfe gunu tekrar tekara yapardım hemen tozlanır kırlenırdı ..
ee sımdı tekrar tekrar yapamayacagıma gore bende arıfe gunüne bıraktım :)
yarıdma gelme ya sagolsın zaten basıt seyler ..
Selam sumakcım. Sen biraz geç kalmadın mı tatlım şeker yüklemesi yaptırmak için, ben 22.haftamda ayrıntılı ultrasonla aynı zamanda yaptırmıştım. Keşke daha öncesinden baktırsaydım diyorum hatta şimdi 16.haftamda falan, çünkü şekerim o zamanlarda varmış, durup durup birden acıkıyordum aniden, meğer şeker belirtisiymiş.
Diyet şöyle zor, 2 saatte bir bişey yemek zorundasın, doğru düzgün gezemiyorsun, yediklerin belli başlı şeyler kafana göre yada istediğin kadar yiyemiyorsun v.s.
Yeni hamişler ailenizde şeker hastası varsa lütfen erken dönemde doktorunuza danışarak şeker yüklemesi yaptırın.
sumak canım sen hangi doktora gidiyorsun
ben ekadom hüseyin ceyberiye gidiyorum
ama bundan sonra özellikle önemli haftalarda sermet sağol a gitmeyi düşünüyorum
canım bayram temizliği derken cam kapı sandım diğerleri günlük iş bazen öyle buyorki gözümde kolay gelsin canımmm
ben öyle kaynın afedersin gagasına s..rım kimse bana su getir falan diyemez
ben çok tersimdir kaynanam kayınpedirim bile verirmisin getirmisin derler
kıyameti koparırım kocam bile diyemez
ezdirme sende kendini herkes haddini bilsin
kimse kimsenin kölesi değil
Bu birazda mizaç meselesi biliyomusun Ronyam, ben bıçak kemiğe dayanmadan asla ağzımı açmam, ne zaman açıcam oda ayrı bi durum yaa.
Ama bu haldeyken kayınvalidem yada başka biri öyle davransa hehalde başka bir boncukla karşılaşıp ağızları açık kalabilir
canımsınnn özledim sana nasıl gidiyor
canım ben ilk evlediğimde baktımki bunlar benden iş bekliyorlar
yemek yedikten sonra herkes gözüme bakıyor
dedim kaynanama senin dört tane kızın varken bana iş midüşer
kızlarda hepsi benden küçük bişey diyemediler
yani yaparım yapmazsına sorun değil ama maksat farklı olunca sinir olurum
yani gelin bu yapacak muhabbetini sevmiyom
neyse demem o ki bana hiç bulaşık yıkamak düşmedi
valla bunu yapabıldıysen helal sana dıyorum ben yapamadım canım aptal gıbı ılk bastan boyle oldu halada bu halımle devam etmeye calısıyor ısın ıcınde bebek olunca benımde karakterım degısmeye baslıyor acıkcası artık cogu ıstegını duymazdan gelıyorum hatta sen yap demeye bıle basladımkendımı asmaya basladım resmen ama ben yapacagımı bılıyorum bu olanlardan sonra senede 10 gun gıdecem artık kendı huzuruma bakcam bundan sonra az gelen daha kıymetlı kızlar ben bı aydır yanındayım bu muameleyı goruyorum hemde bu halde eltım bayram geldı hala kapısına basmadı burda olmasına ragmen veeee ona hıc bısey denmedı aynı hareketı ben yapsaydım....offf offfffff evlılık cok zor ıs kızlar sadece esınle degıl aılesıylede evlenıyorsun
valla bunu yapabıldıysen helal sana dıyorum ben yapamadım canım aptal gıbı ılk bastan boyle oldu halada bu halımle devam etmeye calısıyor ısın ıcınde bebek olunca benımde karakterım degısmeye baslıyor acıkcası artık cogu ıstegını duymazdan gelıyorum hatta sen yap demeye bıle basladımkendımı asmaya basladım resmen ama ben yapacagımı bılıyorum bu olanlardan sonra senede 10 gun gıdecem artık kendı huzuruma bakcam bundan sonra az gelen daha kıymetlı kızlar ben bı aydır yanındayım bu muameleyı goruyorum hemde bu halde eltım bayram geldı hala kapısına basmadı burda olmasına ragmen veeee ona hıc bısey denmedı aynı hareketı ben yapsaydım....offf offfffff evlılık cok zor ıs kızlar sadece esınle degıl aılesıylede evlenıyorsun
kızlar benim doktorum folbiolu kestirdi sadece elevit içiyorum
bu arada kanda folic asit değerime baktırdım normal değer aralığı 5-19 olmalıymış
benimki 16 çıktı
umarım normal değerin üstünde olması gerekmez bebeğe yetmesi için
benimkide fena sayılmaz demi :97:
canım birazda senin dediğin gibi az gitmekle alakalı sanırım
benim eşim diyarbakırlı ben oraya gelin gittim ama 3 ay kalmak nasip oldu
benim atamam çıktı ordan ayrıldık
daha sonrada iki kere gittim
birde sağolsun benim kaynanam iyi kadın
benim gelinim bana benziyor kimseye eyvallah demez diyor
ben orda uzun süre kalıcağımı düşündüğümden baştan tavrımı koymuştum
canım birazda senin dediğin gibi az gitmekle alakalı sanırım
benim eşim diyarbakırlı ben oraya gelin gittim ama 3 ay kalmak nasip oldu
benim atamam çıktı ordan ayrıldık
daha sonrada iki kere gittim
birde sağolsun benim kaynanam iyi kadın
benim gelinim bana benziyor kimseye eyvallah demez diyor
ben orda uzun süre kalıcağımı düşündüğümden baştan tavrımı koymuştum
yarın olsun ıstemıorum yha
kaynımı gormek ıstemıorum yha
onun hazırlamıs oldugu programıda uygulamk ıstemıorum
benım bayramım rezıllık ıcınde gecer kesın
2 kere mııııııııı? kac yıllık evlısın ronyacım ben 5. yılımdayım senenın en az 2 ayı burdayımaynı memleketlı oldugumuz ıcınde boyle kendı aılemde burda napayım onları gormek ıcınde gelıyorum bıde ıkımızde ogretmen olunca malum uuuuuuuuuuuuzun bı yaz tatılı herkesın gozu bıze bakıyor...zaten kısları 2-3 da bızde kaynanam ettı mı sana senenın yarısı nerdeyse ıste boyle benım durum. ekıntosum esım sagolsun benı korur ezdırmemeye calısır ben kendı aklımla perısan oluyorum yok yaslı kadın bı de yalnız sureklı vıcdan hesabı yapıyorum...hangısı dogru bılmıyorum......kaynanamın cocuk dogunca orjınal fıkrı sız bakıcı tutun ben bakıcının yanında dururum evımı kapatıp yanınıza yerlesırım..........yorumsuz.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?