Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok saolasın. necmettin hoca yaşlı yaa pek tercih etmek istememiştim ama iyi diyosan madem değerlendireyim. önce özel e gideyim sonra test tahlil falan üniversitede yaptırmak istiyorum zaten.

canım çok saolasın. necmettin hoca yaşlı yaa pek tercih etmek istememiştim ama iyi diyosan madem değerlendireyim. önce özel e gideyim sonra test tahlil falan üniversitede yaptırmak istiyorum zaten.

canım necmettin hoca 60 yaşında ama mesleki anlamda süper bir hoca
bu arada hala egede şifada ameliyatlara giriyor ve çok başarılı olduğu söyleniyor
canım dediğin gibi en güzeli önce özeline gitmek sonra tetkikleri falan egede yaptırırsın
çok geçmiş olsun şimdiden

lorkemmm ateş tablona baktım şimdi çok heyecanlandım
bu tablo hiç diğer aylara benzemiyor
ya bebeiş geliyor yada sen 15-16. günlerde yumurtladın
umarım o zamanlar çalışma olmuştur

Bayramınız mubarek olsun canım kardeslerım hepınızı yanaklarınızdan opuyorum

Hbb de ellerınızden opuyor

Son düzenleme:
Selam canlarım.
yorgun ve uykusuz olmama rağmen girmeden yapamadım.
Ne var ne yok
ceylan tatile gitmedinmi daha sen?
Krisim bende Hbb yi gözlerinden öpüyorummmm

Lorke başın sağolsun canım.

Selam canlarım.
yorgun ve uykusuz olmama rağmen girmeden yapamadım.
Ne var ne yok
ceylan tatile gitmedinmi daha sen?
Krisim bende Hbb yi gözlerinden öpüyorummmm

Lorke başın sağolsun canım.

yok canım ben perşembe gidiyorum yarında burdayım
niye yorgunsun kız çokmu gezdin
lorke başınız sag olsun canım mekanı cennet olsun
kris teşekkürler seninde bayramın mubarek olsun

Zaten çok akraba yok kimse kalmadı gittik ziyarete iyi oldu.
bayram bitti:)
esra nerelerde kaynının elini öperken yapışıp kaldımı

Adamcağızı sevgisiyle boğmuştur yine:)))
esra bu yapabilir
ceylan dün benim ateş 36,0 oldu hiç bu kdr düşmemişti..niye acep kaynanamda yattık ondan olabilirmi:)))
cam açıktı üşüdüm diyemi bilmiyorum yav ff nin kafası karışmaz umarım

iyi bitirdiniz hemen bizimde çok yok sayılır yarın biter
esra yapıştımııııııııııı

ayy siz yokmusunuz ekin ve sen cok tatlisiniz ya canlarim benim bide esrayi unutmmak lazim,,

ve diger arkadaslarimida cok seviyorum herkesin yeri ayri bende..bu foruma girince kendimi cok huzurlu hissediyorium iyiki varsiniz.....

herkese iyi geceler iyi bayramlar tatli hanimlar nasilsiniz ??
biz bugün doktora gittik rahim agzi kisalmis dedi doktorumuz yani 2 yada 3 hafta sonra bebisler geliyomus hemde sezeryan dedi
pazartesi hastaneye kayit yaptirmaya gidiyoruz dogum icin sanirim 34 haftayi doldurucaz yada bilmiyorum bebislere kaldi
durumlari iyimis cok sükür kizimin kilosu 1407 oglumun kilosu 1391 cokta fark yok aralarinda 10 gün sonra yine kendi doktoruma gidicem kontrol icin
bende 84den yukari cikmamisim buay öyle iste yorulduk bugün

ayy siz yokmusunuz ekin ve sen cok tatlisiniz ya canlarim benim bide esrayi unutmmak lazim,,

ve diger arkadaslarimida cok seviyorum herkesin yeri ayri bende..bu foruma girince kendimi cok huzurlu hissediyorium iyiki varsiniz.....

sağol canım ya burda birlikte rahatlamasak zaten hepimiz raporlu deli olmuş çıkmıştık

Sağlıkla gelsinler aramıza inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…