- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.361
Mersi canım.Solgar'a baktım Ekin ama bu da mı iyidir ki..Kararsızlık kötü şey:97:
Fıstıklar hepinizin bayramını kutluyorum rabbim daha çok güzel bayramlar nasip etsin yavrusu olmayan bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin.hepinizi çok öpüyorum
Teşekkür ederim tatlım..kRİS BUNU KULLANIN DİYORDU CANIM.organik balık yağıymış ..hem içinde 180 kapsül var uzun süre kullanabilirsin.
Fıstıklar hepinizin bayramını kutluyorum rabbim daha çok güzel bayramlar nasip etsin yavrusu olmayan bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin.hepinizi çok öpüyorum
kızlar yarın sabah erkenden bizde yola çıkıyoruz
bu gece giremem kasayı eşim arkadaşına götürüp format attıracak
en geç 1 hafta sonra görüşmek üzere
esrammm gelemedin bir türlü
byyyy:79::79::79:
Hayirli yolculuklar sekerim cok özletme kendini:81::81:
teşekkürler canııımmmmm
fazla özletmem kız merak etme
ben gelmeden dogurma
hihh sen gezmelere git bizi birak ta bende seni beklim
söz veremem simdik sana
yegenlerim bekler beni
Aman iyi be bekleriz seni git gel de hayirlisiylan fik fiki ihmal etme ne olur ne olmaz yani
şey ııııııııııı:26::26::26::97::97::97::97::97:
hic öyle ik mikk demeyap diyosak yap kardesim niye laftan anlamiyosun ceylan :84:
mues adet oldunmu
Aman iyi be bekleriz seni git gel de hayirlisiylan fik fiki ihmal etme ne olur ne olmaz yani
Herkes nerde yaaaaaaaaaa
ceylan sadık bekcide tatile gitti topiki götürseler haberimiz olmaz artık
muesimm canım bu ay vücudunu tanıdın
birde önümüzdeki ayki tabloların daha sağlıklı olcağını düşünüyorum ben
bu ay ramazandan dolayı uyku düzeni bozuldu bir çok kişide
canım daha evvel baktırdınmı tm hatırlayamadım
ama bu ay adetin 3.günü FSH, LH, E2,PROLAKTİN e baktırsan iyi olur
önceki aylar normalse bile değerlerin bence bir baktır
çünkü ilaçlar bu kadar uzatmaz döngünü
bende aylarca yok stresden yok ilaç içiyorum ondan dedim
umarım sende öyle bir sorun yokturda
bende yumurtlama problemi varmış
yani bu ay yumurtladın gibi görünüyor tablondan
ama geç olması rahim duvarının fazla kalınlaşmasına neden oluyor
evet canım sımdı gordum tablonu hayırlısı olsun valla ama ne dedık bu ay tecrube edındı herkes
hepımız ogrenmıs olduk ateslerını vs
bu ay olmazsa bı dahakı aya nasıb eder ınsallah Rabbım
Boncuğummm bilmemmi bende seni çoook seviyorum sende biliyorsun değilmi?Muesim canım hakkında hayırlısı olsun canımıniçi napalım yaaa. Seni çok seviyorum biliyosun dimi.
Lorkem ablamda da gebelik şekeri vardı ona götürücem listeyi bugün onun hamileliğinde yapılan diyet listesiyle karşılaştırıp kendim bakıcam çaresine, zaten 1 hafta sonrasında kendi doktorumla randevum var olmadı dahiliyeciye göndersin beni.
Size benim canımı çok acıtan bişey anlatayım. Lekelenmelerim yeni yeni geçmişken annem babam 2 abim(biri evli eşi ve yeğenim) bize ev görmeye geldiler. Ben sadece oturabiliyorum çok ayakta durmamam lazım, neyse bekar olan abim bize geldikleri o günden beri benimle konuşmuyor biliyormusunuz,
Birinci sebebi: Bağlanma çalmayı hayatım boyunca çok istemişimdir eşimde bana bağlama almışdı, bende manevi yönden değeri çok fazla. Abim onu istedi bende "eşimin hediyesi o yüzden sana veremem." dedim
İkinci sebebi: Ben onlara yemek hazırlamamışım.
Sırf bu 2 sebepten dolayı aylardır benimle konuşmuyo. Bazen öyle çok üzülüyorum ki, abim olduğuna şaşırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?