Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Fıstıklar hepinizin bayramını kutluyorum rabbim daha çok güzel bayramlar nasip etsin yavrusu olmayan bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin.hepinizi çok öpüyorum

kRİS BUNU KULLANIN DİYORDU CANIM.organik balık yağıymış ..hem içinde 180 kapsül var uzun süre kullanabilirsin.
Teşekkür ederim tatlım..
Fıstıklar hepinizin bayramını kutluyorum rabbim daha çok güzel bayramlar nasip etsin yavrusu olmayan bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin.hepinizi çok öpüyorum

Amin canım :) sana da iyi bayramlar..

kızlar yarın sabah erkenden bizde yola çıkıyoruz
bu gece giremem kasayı eşim arkadaşına götürüp format attıracak
en geç 1 hafta sonra görüşmek üzere
esrammm gelemedin bir türlü özlettin kendini
gelince görüşürüz bebemmmm
byyyy:79::79::79:

Son düzenleme:
Herkes nerde yaaaaaaaaaa
ceylan sadık bekcide tatile gitti topiki götürseler haberimiz olmaz artık

ben geldimmmmm nasılsınız kızlarrr toiki kim götürüyor nereye götürüyor eee ceylanda yoksa evet topiğimiz tehlike altında herkez bayramlaşmayı bırakıp görevinin başına geçsin o zaman topiğimize kimse yan gözle bile bakamaz

Canım bende iyi bir doktor arıyorum gidicem hatta rahim filmi isticem çektireyim bakalım ne var ne yok

evet canım sımdı gordum tablonu hayırlısı olsun valla ama ne dedık bu ay tecrube edındı herkes
hepımız ogrenmıs olduk ateslerını vs
bu ay olmazsa bı dahakı aya nasıb eder ınsallah Rabbım

Evet canım sağol sayenizde lutelfazımın kaç gün olduğunu öğrendim....
herşeyin hayırlısı

Boncuğummm bilmemmi bende seni çoook seviyorum sende biliyorsun değilmi?
Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla kucağına alda oğluşunu bütün çektiğin sıkıntılar geride kalsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…