- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.341
cok sukru valla aynen oyle...canim bebislerin odasini haziladinmi annesi...
ceylan olurmu acaba kız leyleklere sipariş versek bizimde çatıya atsa bidene olmazmı :) ama olmaz galiba o büyüklerin çocukları kandırma yöntemi mecburek fikfikkk zaten bizede okuldada anotomi derlerinde üreme derslerinde böle öğrettiler... hee bu arada üreme derside aldık üreyemiyorum dersini almasak nolurdu acaba
ceylan olurmu acaba kız leyleklere sipariş versek bizimde çatıya atsa bidene olmazmı :) ama olmaz galiba o büyüklerin çocukları kandırma yöntemi mecburek fikfikkk zaten bizede okuldada anotomi derlerinde üreme derslerinde böle öğrettiler... hee bu arada üreme derside aldık üreyemiyorum dersini almasak nolurdu acaba
hazirladim canim oda hazir da daha yatak örtülerini felan sermediydim iste onlar var bide camasirlarini yikayacam o kadar pek bisey kalmadi
sen üreme yolunu bile unutacan nerdeyse kız
izine ayrıldın kitabı şöyle bi karıştır istersen
Ben gidiyorum yatmaya
hadi sizde dağılın:)
iyi uykular canlarım.
ekiiinnnn iyi gecelerrrr
bende yatıyorum artıkın iyi geceler kızlarrrr
byyyy:79::79::79::79::79:
iyi canim bitirmisin cok sukur,,inss saglicakla gelsinlerde evinizii odalarini doldursunlar annesii..aminn
sen nerdeydin kız amerikamı oralar çok kötüydü son zamanlarda gelmem zaten
benim ülkemin koyunu keçisi bile güzel ne işim var orda
allah yardımcın olsun
fik fik te fik fik..ya kizlar bisey sorucam ben mesle bazen calisiyorum yani fik fiklere ama bebek olmadigi zaman moralim cok bozuluyo bi daha fik fik pek istemiyorujm neden ki pskolik etkileniyom mikkii yaa
arada hatırlıyorum canım o kadarda boş değilimama haklısın bi kitaba bakayım unuttuklarımı hatırlayayım gerçekten unuttummu acaba yok yok kiataba göz atmalı
sen üreme yolunu bile unutacan nerdeyse kız
izine ayrıldın kitabı şöyle bi karıştır istersen
yok kiz almanyadayim ben hee sen koyunlari sev bos birak sagolasin ALLAH hepimizin yardimcisi olsun
gamzelim nerdeyse bu topige geleliden beri yaziyom yahu su fik fik isini cocuk diye yapmayin olmuyiii o zaman
biz normal yapiyok diye yaptik nasilda tuttu moralinde bozulmaz bacim
ayy kizlar ben cikiyom kramp giriyo bana ya hem cok ararim ben bu uykular cocuklarda yat diyo zaten tekmeliyo ikiside
herkese hayiri gecelerr ALLAH gönlünüze göre versin insallh
sen kendindende şüphe ettiysen bencede bakmalısın
en kısa zamanda pratik olarak anımsarım canımunutmamışımdır arada hatırlatıyor sağolsun
gamze umud ceylan iyi bayramlar :)
ceyln sen daha burdamısın kuzum ben 6 da yola çıkıyorum
aaaaaaa olmdı şimcik :)
Kızlar size bir şey sormak isterim :
Arginmax ile omega 3 alacağım da hangi siteden ya da hangi markadan aldınız, bana önerilerinizi bekliyorum. :97:
NATURES BOUNTY-OMEGA 3-6 FISH OIL-1200 MG-180TAB GittiGidiyor.com'da #41015471
ARGİNMAX GNC ÜRÜNÜ DEĞİLMİ SİTESİNDEN ALABİLİRSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?