Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sen üreme yolunu bile unutacan nerdeyse kız
izine ayrıldın kitabı şöyle bi karıştır istersen

fik fik te fik fik..ya kizlar bisey sorucam ben mesle bazen calisiyorum yani fik fiklere ama bebek olmadigi zaman moralim cok bozuluyo bi daha fik fik pek istemiyorujm neden ki pskolik etkileniyom mikkii yaa

sen nerdeydin kız amerikamı oralar çok kötüydü son zamanlarda gelmem zaten
benim ülkemin koyunu keçisi bile güzel ne işim var orda
allah yardımcın olsun

yok kiz almanyadayim ben hee sen koyunlari sev bos birak sagolasin ALLAH hepimizin yardimcisi olsun

fik fik te fik fik..ya kizlar bisey sorucam ben mesle bazen calisiyorum yani fik fiklere ama bebek olmadigi zaman moralim cok bozuluyo bi daha fik fik pek istemiyorujm neden ki pskolik etkileniyom mikkii yaa

gamzelim nerdeyse bu topige geleliden beri yaziyom yahu su fik fik isini cocuk diye yapmayin olmuyiii o zaman
biz normal yapiyok diye yaptik nasilda tuttu moralinde bozulmaz bacim

ayy kizlar ben cikiyom kramp giriyo bana ya hem cok ararim ben bu uykular cocuklarda yat diyo zaten tekmeliyo ikiside
herkese hayiri gecelerr ALLAH gönlünüze göre versin insallh

ay tamam canim bide oyel deneyim ben bari yoksa olmucak boyle..iyi geceler canim..hadi uyut bbeslerini annesi..

tatile cikicak veya cikmicak arkadaslarim bu bayram ne kadar cok trafik kazasi olmus duydunuz mu?ALLAHA emanet olun inss kendienize ve sevdiklerinize cok iyi bakin..

RABBIM KIMSENIN BAYRAMINI BOYEL BI ACI BIRAKMASIN INSS..cookk optum iyi gecler arkadaslar bende yatiyim yarin cook misafir gelcek..silere ugramadan gcemedim ugrayincada vazgemedim sizlerdennn..muchh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…