Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kiz masallah sormaya korkuyorum kac eltin var oyle..ayy dikkat et kendine.. canim onlar nasibiyle gelir zaten..eltinlerde yarin severken utansinlar..ALLAH kimsye muhtac etmesin hic bi konuda ins kimseyi kimseye..

5 tane bacim trdekiler iyide 3 yani zaten benden büyükler gerci hepsi büyükte aman neyse ne
dogru diyosun ALLAH kimseyi caresizde birakmasin ama ben inaniyorumki onlarin elinede düsmem insallah iki elim on parmagim

yok canım o üşüdügündendir büyük ihtimal
bende bugün salak gibi saati 6 sandım kalktım
sonra baktım 8 miş hemen koşa koşa gittim yattım az ısındım sonra ölçtüm ateşimi
bende senden farksız degilim yani

bu işe alışmak zor iş.
bende uykulu ölçüyorum yatıyorum bi daha uyanıncada hatırlamaya çalışıyorum son ölçümü kaydedenlerden olsaydı iyiydideeee

iyiyiz güzelim sen naptın çıktınmı izne?
senle ceylandan tatilde verimli çalışmalar bekliyorum :)

evet canım dün son nöbetimi tuttum :) artık izindeyimmm
çalışalım dimi çalışmak lazım

slm umud bittimi cok sukur nobetler..

bitti canım bitti artık izindeyim

ben çalışmayacam

amann ceylan çalışmayacam diyosun bide sanki hayrına yapıyosun heee

5 tane bacim trdekiler iyide 3 yani zaten benden büyükler gerci hepsi büyükte aman neyse ne
dogru diyosun ALLAH kimseyi caresizde birakmasin ama ben inaniyorumki onlarin elinede düsmem insallah iki elim on parmagim

aynen canim..benim hepi topu bi tecik eltim var oda yetiyo ban cok sukur baska istemem zaten evin en kucugude esim..

iyiyiz güzelim sen naptın çıktınmı izne?
senle ceylandan tatilde verimli çalışmalar bekliyorum :)

evet canım dün son nöbetimi tuttum :) artık izindeyimmm
çalışalım dimi çalışmak lazım

slm umud bittimi cok sukur nobetler..

bitti canım bitti artık izindeyim

ben çalışmayacam

amann ceylan çalışmayacam diyosun bide sanki hayrına yapıyosun heee

Ayy ben burdan kurtulmaya calisiyom buda geliyim diyo habire esracik yok hem arkasindan konusma
gelmezsin tabe mis gibi tr desin tadini cikar fik fik yap sen bos birak beni ben bakarim basimin caresine artik
yumurta kapiya dayandi

napıyım çalışıyom çalışıyom karın tokluguna ortada bişey yok
çalışmayacam artık

olmaz öyle yapacanki bebis gelsin yoksa nerden gelcek akillim

şimdiye kadar hep hayrıma çalıştım kız
ortada ne çocuk var ne zevk
bende izne ayrılıyom senin gibi artık kadınlıktan ama:26::26::26::26:

he kızzz olamazmı

ceylan olurmu acaba kız leyleklere sipariş versek bizimde çatıya atsa bidene olmazmı :) ama olmaz galiba o büyüklerin çocukları kandırma yöntemi mecburek fikfikkk zaten bizede okuldada anotomi derlerinde üreme derslerinde böle öğrettiler... hee bu arada üreme derside aldık üreyemiyorum dersini almasak nolurdu acaba

sen nerdeydin kız amerikamı oralar çok kötüydü son zamanlarda gelmem zaten
benim ülkemin koyunu keçisi bile güzel ne işim var orda
allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…