- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.521
kıııııııııız yoksa yoksaaaaaaa hamılemisin ,yazarken bile ellerim titriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))))
İnşallhhhhhhhhhhhhhhh::::)))))))))99
kıııııııııız yoksa yoksaaaaaaa hamılemisin ,yazarken bile ellerim titriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))))
İnşallhhhhhhhhhhhhhhh::::)))))))))99
lorke bu ay sevındır bızı ne olurrrrrrrrrrrrrrrr
hamişşşşşşşşşş miiii kimmm ayyyyy lorkeee test yap
kızlar merhaba..Benimde dün akşam lekelenmem oldu ve bugün doktora gittik hemen..Çok şükür keseyi ve yolk kesesini gördük ama bebek görünmedi sanki, doktor herşey yolunda dedi..5+2 günlükmüşüz..nolur akıl verin normal mi?
canım çok normal bir durum sakin ol
ben oğlumda kalp atışlarını duyana kadar 3 kere doktora gitmiştim
ilkinde doktor baktı yok bişey gebe değilsiniz dedi ben tabi şok oldum
ikinci gidişimde kese + yolk kesesi vardı
bu çok iyi bir şeymiş yani yolk kesesi normal bir gebelik olduğunu gösteriyormuş
onun için seninde gönlün rahat olsun
lekelenme genelde bir çok kişide oluyor sakın panik yapma
bebeğin sıkı sıkı tutuncan anneciğine
saol ronyam valla çok endişeliyim, Biraz rahatladım..çok teşekkür ediyorum..Umarım seninde herşey yolundadır..Doktor rahimde keseden biraz yukarıda bir kanama bölgesinin oluştuğunu söyledi..Ama normal herşey dedi..nolur dua edin..şimdi çıkıyorum, misafir geldi..çok öpüyorum canımcım..
LORKEM inşAllah hamilesindir bitanem..
ınsallah nolur ya bu sefer gol yemek ıstemıyorujm bu kadar heveslenmısken bı delorkemmm ben gebiş tablosu çok gördüm
eğer son dakika golu atmazsa ateşin
bu tablo boş durmuyor sana diyemmm
saol ronyam valla çok endişeliyim, Biraz rahatladım..çok teşekkür ediyorum..Umarım seninde herşey yolundadır..Doktor rahimde keseden biraz yukarıda bir kanama bölgesinin oluştuğunu söyledi..Ama normal herşey dedi..nolur dua edin..şimdi çıkıyorum, misafir geldi..çok öpüyorum canımcım..
sana bnce bır cızık atacakkı sok olacaksın
dengesızlıgınden dolayı ff den sutlucaklar bu gıdıslen
uye sıfrenlen kullanıcı adını gırdıgınde
yazı cıkıcak
bızım böle dengesız vucutlarlan ısımız yok dıe :))))))))
ekin bence ateşin her an çatlayabilirsin diyor
akıntın nasıl
çalışmalar tam gaz maşallah ama bugün çalışmazsanda olur
yarın çalış bence bugün çatlayacaksa bile içerde askerler vardır
ben senden çok umutluyum artık süpermenler uçuşa geçmiştir
Rabbim yardımcın olsun bol şanslar
yok yagmurum daha bısey solemek ıcın erken
daha da gec yumurtlamıs olabılrıım belkı 16 . gun yumurtladıysam daha 5 gunum var
5 gundede degısılıkler olabılır ateste
ama bu halı bıle heycan yaptı bana da
ılk defa bole yukseldı atesım cunku ınsallah sonu hayır olur
olmazsa da tatıl sonrası takıb yaptırıcam zaten nasıbse
lorkeecim hadi bize müjde ver dularım seninle ateşin hiç düşmesin inşallahyok yagmurum daha bısey solemek ıcın erken
daha da gec yumurtlamıs olabılrıım belkı 16 . gun yumurtladıysam daha 5 gunum var
5 gundede degısılıkler olabılır ateste
ama bu halı bıle heycan yaptı bana da
ılk defa bole yukseldı atesım cunku ınsallah sonu hayır olur
olmazsa da tatıl sonrası takıb yaptırıcam zaten nasıbse
kızlar merhaba..Benimde dün akşam lekelenmem oldu ve bugün doktora gittik hemen..Çok şükür keseyi ve yolk kesesini gördük ama bebek görünmedi sanki, doktor herşey yolunda dedi..5+2 günlükmüşüz..nolur akıl verin normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?