Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kıııııııııız yoksa yoksaaaaaaa hamılemisin ,yazarken bile ellerim titriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))))

İnşallhhhhhhhhhhhhhhh::::)))))))))99

yok yagmurum daha bısey solemek ıcın erken
daha da gec yumurtlamıs olabılrıım belkı 16 . gun yumurtladıysam daha 5 gunum var
5 gundede degısılıkler olabılır ateste
ama bu halı bıle heycan yaptı bana da
ılk defa bole yukseldı atesım cunku ınsallah sonu hayır olur
olmazsa da tatıl sonrası takıb yaptırıcam zaten nasıbse

lorke bu ay sevındır bızı ne olurrrrrrrrrrrrrrrr

hamişşşşşşşşşş miiii kimmm ayyyyy lorkeee test yap

kızlar ınsallah hayırlısyla vaktı saatı geldıyse olmustur
daha heveslenmek ıstemıom ama buyuk ıhtımal dayanmayıp yarın eve gıdınce bı test yaparım
ama daha 5 gunum de olabılrı regl e
bılemıyorum bu ay dengeler degıstı bıraz

lorkemmm ben gebiş tablosu çok gördüm
eğer son dakika golu atmazsa ateşin
bu tablo boş durmuyor sana diyemmm

kızlar merhaba..Benimde dün akşam lekelenmem oldu ve bugün doktora gittik hemen..Çok şükür keseyi ve yolk kesesini gördük ama bebek görünmedi sanki, doktor herşey yolunda dedi..5+2 günlükmüşüz..nolur akıl verin normal mi?

canım çok normal bir durum sakin ol
ben oğlumda kalp atışlarını duyana kadar 3 kere doktora gitmiştim
ilkinde doktor baktı yok bişey gebe değilsiniz dedi ben tabi şok oldum
ikinci gidişimde kese + yolk kesesi vardı
bu çok iyi bir şeymiş yani yolk kesesi normal bir gebelik olduğunu gösteriyormuş
onun için seninde gönlün rahat olsun
lekelenme genelde bir çok kişide oluyor sakın panik yapma
bebeğin sıkı sıkı tutuncan anneciğine

saol ronyam valla çok endişeliyim, Biraz rahatladım..çok teşekkür ediyorum..Umarım seninde herşey yolundadır..Doktor rahimde keseden biraz yukarıda bir kanama bölgesinin oluştuğunu söyledi..Ama normal herşey dedi..nolur dua edin..şimdi çıkıyorum, misafir geldi..çok öpüyorum canımcım..

LORKEM inşAllah hamilesindir bitanem..

dualarım seninle canımmm
korkma sakın ve kendini yorma

lorkemmm ben gebiş tablosu çok gördüm
eğer son dakika golu atmazsa ateşin
bu tablo boş durmuyor sana diyemmm
ınsallah nolur ya bu sefer gol yemek ıstemıyorujm bu kadar heveslenmısken bı de

ınsallah canım sızlerın duası kabul olur duaedın
sana da gecmıs olsun lekelenme bıcok kısının basına gelıyo stres olma sakın bıseycık olmaz ınsallah bebegıne

ya bıde bugun sabah 8 den oglen 3 de kdr bahcedeydık epey yorulduk fasulye bıber topladım egıl kalk belım acıdı bıraz
kokruyorum bıseyde dıyemıyorum ortada bısey yok ne dıe sakınıyom kendımı ne bıleyım ya

zaten bu ay ölçerim daha yapamam gibi ağzımda uyuyp kalıyorum bigün yutacam hatta ağzımda öyle sıkmışımki geçegün eşimin çekiştrimesine uyandım:))))))))

yok bu akşam çalışma mola:)

lorkem inşallah tek gönderdik çift gelirsinnnnnnnn

Merhaba kızlar , bugün baktım çıktım yazamadım ..
Dişim apse yaptı yine
Oda yetmezmiş gibi boğazımıda şişirdi , evde antibiyotik vardı hemen başladım , yutkunamıyorum , ağzımı bile zar zor açıyorum ..
İnşş pzt gününe kadar geçer biraz , çünkü pzt iş başlıyor ...

Kızlar dün gece çalışamadık haliyle , halvet günüm bugün başlıyor o yüzden , bugün adetimin 13. günü , ovl testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ve akıntım başlamdı zaten daha , o yüzden geç kalmış değilim , benim yumişş 17. 18. bazende 19. gün çatlıyor zaten ..
Bu akşamdan itibaren bol bol preseed kullanarak gün aşırı çalışmaya başlayacağız tabi kafaya takmadan , ev ödevi gibi yapmadan :)

368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:

canım aktif kanama olmuyorsa hiçççç merak etme:))
bu dönem hamilelerinde hepsi kanamalı ,olmayan yok desek yerdir:))
Benim tüp uzmanım hep derdiki,tüplerin %60 kanamalı olur,bunlarında %90 na bişey olmaz
Korkma tatlım iyisin ,bebişinde iyidir:)))

lorkem içimden bir ses hamiş olduğunu söylüyor inşalaaahhh

lorkeecim hadi bize müjde ver dularım seninle ateşin hiç düşmesin inşallah

meliselacım benimde aynısı olmuştu 5+3 tüm tam kesenin yanında kanama alanı vardı hemde bayada büyüktü proluton depo iğne vermişti dr 3 günde bir oluyordum ayrıca progestron zaten sen onu kullanıyordun değilmi bende ilk olduğu zamanlar şok olmuştun resmen beynim duuruyordu her seferinde.sürekli yatak istirahati yapacaksındemişti sadece tuvalete kalkıyordum
zaten benimde olduğunda kızlar korkma genelde hep oluyor demişlerdi gerçektende öyleymiş hatta okdarki lekelenmesi olmayana şaşırıyorum acaba neden diye :)
sen korkma ama dikkatli ol zaten drun gerekenleri demiştir sana
benim drum aynen dediki düşecek bebeği hiçbirşekilde tutamayız ama sağlıklı bir bebeği ne yaparsak yapalım düşüremeyiz
çok şükür keseyi görmüşün yolk kesesi çok önemli zaten gayet sağlıklı olduğunu gösteriyor
sana kalan bol bol dua ve tedbir almak
rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…