- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.541
Merhaba kızlar , bugün baktım çıktım yazamadım ..
Dişim apse yaptı yine
Oda yetmezmiş gibi boğazımıda şişirdi , evde antibiyotik vardı hemen başladım , yutkunamıyorum , ağzımı bile zar zor açıyorum ..
İnşş pzt gününe kadar geçer biraz , çünkü pzt iş başlıyor ...
Kızlar dün gece çalışamadık haliyle , halvet günüm bugün başlıyor o yüzden , bugün adetimin 13. günü , ovl testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ve akıntım başlamdı zaten daha , o yüzden geç kalmış değilim , benim yumişş 17. 18. bazende 19. gün çatlıyor zaten ..
Bu akşamdan itibaren bol bol preseed kullanarak gün aşırı çalışmaya başlayacağız tabi kafaya takmadan , ev ödevi gibi yapmadan :)
368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ekıntosum vermedı cevp sanırım ıletılmedı yoksa kesın verırdı yarın tekrardan yazar yollarım
Selam ada nasilsin canim görüsemiyoruz hersey yolundami?
merhaba biriicik evet bayadır görüşemedik değilmi çok canım iyiyim çok şükür herşey yolunda taşındım yerleşip yeni bir düzen kurmaya çalışıyoruz işte
yeni dr arıyorum araştırma yaptım biraz ama alıştığım bir dr dan sonra zor olacak
sen nasılsın taşındınızmı sizde aman dikkat et kendine
iyi olmana sevindim canim yeni evinde hayirli olsun insallah
bizde tasindik canim yerlesmeye calisiyoruz sizin gibi sanirim ben kendimi yordum biraz
acile gittim gecen rahim agzi kisalmis dedi ordaki doktor sonra kendi doktoruma gittim iste oda dogru dedi
bebekler yakinda geliceklermis dogum sezeryan olacak insallah 33 haftayi buluruz
pazartesi dogum icin gün alicaz hastaneden insallah cumayada kendi doktorum yine bakicak böyle iste
öylemi ay çok az kalmış erken olması zaten beklenen bir durum değilmi
inşallah sağlıkla gelsinler yeterki
seninde hayırlı olsun yeni evin
tesekkür ederim canim evet normalde zaten ayimizi doldurmamiz imkansiz ama ne bilim
heyecan yaptim ben korkuyomuyum ne:18::18:
Allah bir çırpıda kurtarsın korkuyla karışık heyecandır o hep böyle korkularımız olsa keşke değilmi
ada nasılsın:)))
selam canım çok şükür hep çalışacak değilsin oh be gez biraz ben rahatladım senin adına :)selammm kizlarr ben geldimmm izindeyizta geziyoruz.. presedim dun geldi dun adetimin 10. gunuydu ovulasyon testi tek cizgiydi ama kullandim :) ben 12. gunde yumurtluyorum galiba yarin testte belli olur simdi ben ne yapcam anlamadimkibu arada persembe tup yaptirdigim dr. gidiyorum randevu aldim kontrol amacli tedaviden negatifi alinca gel goruselim demisti ben gidememistim bizde bole isteee
Amin canim cümlemizi insallah öyle tabiki ALLAH yardimcimiz olsun
selam canım çok şükür hep çalışacak değilsin oh be gez biraz ben rahatladım senin adına :)
amin canım inşallah
herkez nerde yaaa eee bayramda bitti :26::26:
dertler derya bolumunde suan :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?