Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

neee kapanmışmı konuuu çok seviyodum ben kayınpeder davasını yaaa dün gece sayfaları oku oku anca bitirdim tanıdıkta çıkmıştı ballıfinduğun.

neee kapanmışmı konuuu çok seviyodum ben kayınpeder davasını yaaa dün gece sayfaları oku oku anca bitirdim tanıdıkta çıkmıştı ballıfinduğun.

ewet hatırladım senı:))))))))))
bende mreak ediyordum ama ma nr yazıkki kapandı konu:))))
dilo hanım dün gece 5 de girmiş:)))
o kadının herşeyi yalan:))))))))

ewet hatırladım senı:))))))))))
bende mreak ediyordum ama ma nr yazıkki kapandı konu:))))
dilo hanım dün gece 5 de girmiş:)))
o kadının herşeyi yalan:))))))))

ya o değildeee dün bide birisi dilonun taa nisan ayında eski sevgilinin yaptığı terbiyesizlik faceten silmiş beni falan diye yazdığı konuya baktınmı ordada deli gibi sinirlenmiş milletle yine kavga etmişşş :18: faceten silinmeye karşı büyük bi antipatisi var heralde

ay bide 9 senedir tr gelmedim diyo gurbetteym diyo ama geçen sene kahyınvalideme gittik 2 hafta kaldık bizden herşeyi esirgedi diyo .

kızlar inşallah lorkeminn sabah ateşi yüksek çıkmıştır
ve kan vermeye gitmiştir ve inşallah pozitifi görür

Ronya bence kızın olucak :)

lorke ınsallah hamılesındır ..

canım içinemi doğuyor ne güzel
yaa ne yalan söyleyeyim önce sağlıklı hayırlı evlat diyorum
sonrada içimden kız geçiyor
dün akşam hamile bir arkadaşımla mother care e girdik
aman Allahım gözüm hep pembelere gitti
arada da kızdım kendime
bir tane p.pili çıkarırsan görürsün pembeyi diye

evet canım yaa yarın tam 10 hafta :))
ne çabuk geçiyor demi şaka gibi
ama ben hala çok halsizimm bir türlü geçmedi
o halsizlikler biraz daha devam eder sanırım,ben yeni yeni rahat hissediyorum kendimi...

dün oğluma bir parça bişey aldım çıktım mağazadan...
çıkınca eşime kız olsaydı 2-3 parça ile çıkardık en az diyorum o kadar hoş şeyler var ki kızlara..
ben o aldığımı zor buldum:)

evet ,senı her gördügümde kızı olucak dıyorum ama kısmet tabı once salgıklı hayırlısı olsunda..

bız bız ,her gördügümüzü alıyoruz dolabını goren sıfonyerıne bakan ne yaptınız sız boyle dıyor ama duramıyoruz kı renklı renklı cıvıl cıvıl :)

Kızlar naparsınız bakalım :)
Benim bugün son tatil günüm yarın iş başı
O kadar alıştım ki 9 gün tatil yaptım ve hiç işe gidesim yok ..
Az evvelde eşimi evden kovdum temizlik yapacam hadi naş naş dedim :)
Elime ayağıma dolanıyor , bugünde işimi gücümü yapayım da hafta sonuna kadar yapamam..

Lorke inşş hamilesindir canım arkadaşım ..
İnşş bebeğin gelmiş konmuştur göbüşüne , inşşş sende kurtulurmuş olursun bu sıkıntıdan , anne olabilecek miyim diye düşünmekten ..

Benim umudum tüp bebeğe kaldı kızlar ..
Doğal yolla olacağına dair hiç inancım yok , 4 senede 1 kez bile olmadı doğal gebelik , ne kimyasal ne düşükle sonuçlanan gebelik hiçbişey ..
O yüzden kendimi akndırmıyorum artık , son 1-2 ayım kaldı tüp bebek için ..
Bu 2 ayda elimden geldiğinde değerlendiricem ovl günlerimi , olursa olur olmazsa tüp bebek , tüp bebeklede olmazsa 3. denememi 2 sene sonra yapacağım , o kısmını düşünmek dahi istemiyorum ama herşeye de hazırlıklı olmak lazım ..

dolmuştur eminim.ben şimdiye kadar cesaret edip bişey alamadım.daha dün ilk defa....ve alıp çıktığımda boğazım düğüm düğüm gözlerim doluydu.ben bunu kendi bebeğime mi aldım diye.....
dolap şifonyer dediğine göre odası da hazır kızımın

canım bilgem ne bu temizlik kız,gitmeden önce yaptın kapattın gittin. ev ne kirlendi ki geldin yine temizlik yapıyorsun:)))
ayrıca doğal yolla veya tüple ,inancını hiç kaybetme,moralini de hiç bozma:)Rabbim büyük....

odası hazır hazır ,ufak tefek esyaaları kaldı bakalım .

ben ınanaıyorum kı en kısa zamanda geelecek bebegın bılgem ,,ınancını ,umidini kaybetme hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…