Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydinnn kizlarrr nasilsinizz
ben evdeyim temizlik yapmam lazim ama parmagimi kaldiracak halim yok bu izin beni tembellestirdi galiba.

kızlar nasılsınız....
benim pc hala tamirde anneme uğradım size bir selam vereyim dedim....
bir yaramazlık yoktur inşallah.....

muesim canım benim..sana ne zamandır teşekkür edeceğim unutuyorum bitanem.Allah razı olsun senden, ettiğin dua için..tekrar teşekkür etmek istedim sana..Çok saol o gün okuduğun fetih suresi için :)))

meliselaaa canım korkma için rahat olsun
ben ilk gebeliğimde turp gibiydim şaka gibiydi hiç belirtim yoktu
ama şimdi anam ağladı
her gebelik aynı olmuyor sen tadını çıkarmaya bak

çok tşk saol evet dediğin gibi gendi evimde daha rahat olacak yoksa ankarada otel küşelerinde mahvuluruz valla
dedğin gibi hayırlısı olsusn

selam kızlar
ben bugun doktorluk oldum
tedavı olman lazım duzenlı bırsekılde
destek alacaksın dedi
don basa olduk yanı
sımdı ALLAHtan bıraz daha ıyıyım
((

melısam hamılelıgınde belırtı arama
cnku herkesın bunyesı farklı
sen rahat ol....operım senı cok

bu arada MERİ nerde ????

canım cok gecmıs olsun
eger gercekten sıkıntın gıtgıde artıyorsa bencede tedavı olman en guzelı kafanı dagıtmanda lazım ama yoksa sadece tedavı yetmez kendın caba sarfedeceksın ınsallah ıyı olmak ıcın

merıyı bende merak edıyorum bu arada :26:

merhaba,ben de yazdıklarınızı evimde internet olmadığı için mümkün olduğunca iş yerinde takip etmeye çalışıyorum.aynı duyguları paylaşıyoruz,bazen sulu gözlerle yazdıklarınızı okuyorum,burada hamile kalanları görünce de seviniyor,umut buluyorum.hamilelerin bebeklerini sağlık sıhhatle kucaklarına almayı,bizlerin de en kısa zamanda hayalimize kavuşmamızı diliyorum.
kendimizden kısaca bahsedeyim.geçtiğimiz martta bir tüp bebek denememiz oldu sonuç negatif,mayısta da dondurulmuş bir embriyo transfer edildi,sonuç yine negatif.bir süre ara verelim dedik olmazsa yine başlayacağız mecburen.eşimin sperm sayısı az,morfoloji de kötü.varikosel ameliyatı oldu.duyduğum bütün kürleri vitaminleri yedirip içirmeye çalışıyorum.tabi burda iş bize düşüyor,herşeyi hazır bulmaya alışık oldukalrı için,napalımmm yapacak birşey yokkk...benimki de verdiğim herşeyi yiyip içiyor yazık sadece ilaçlardan özellikle de hormon ilaçlarından korkuyor,onlardan da zaten hiç içmedi henüz,gerek de kalmaz inşallah.
onlara da çok tepki göstermemek lazım aslında,onlar da baba olmak istemez mi,kendilerini suçlu hissediyorlar,kimseyle paylaşamıyorlar; gerçi ben de yakınlarımla dertleşemiyorum üzülmelerini istemediğim için,ama burası çok rahatlatıcı oluyor,iyiki varsınız,çok katılamasam da size fırsat buldukça okuduğumda iyi geliyor.
esracımm geçmiş olsun,kendine dikkat et,bizimki tamamen psikolojik rahatlamamız gerek,gerekirse destek alıcaz ama en önemlisi kendi kendimizi tedavi etmek zorundayız.
herkese sevgiler

Evli cisimleri gaza getirerek,evliliklerin buharlaşmasını sağlayan olaya, fizikte; ''kaynana noktası'' adı verilir

canım benim tedavi olman gerekiyor deniliyorsa ihmal etmeden ilaçlarını kullan....
kendin de çabala ama,güçlü olmaya çalış...
naptın sen kendine böyle esracım ya....kendine iyi bak bitanem....

rahat ol melisela herşey yolundadır.ne zaman gidiyorsun doktora?

kızlar topikte bir sıkıntı havası,moral bozukluğu ,umutsuzluk hakim...
artık birbirimizi motive edemiyoruz sanki...
kendi adıma üzülüyorum bu duruma...
hadi bakalım bir silkinelim...
vakti gelen testleri yaptıralım....
kürlerimize başlayalım....
herkes yazsın bakalım şu an eşler hangi ilaçları vitaminleri kullanıyor,hangi kürleri yapıyor
birbirimizi olumlu etkileriz belki biraz................

lorke alemsin be fıstık...
nasılsın bu arada,bayram tatilinden beri konuşamadık hiç...
endoskopinin sonucu nasıldı?

evet canım cok gıremedım ben bayram zamanı
cuma gunu patolojı sonucumla bırlıkte bakacak doktor raporlara ona gore de ılac tedavısı ve dıyet verecek sanırım
regl olunca bıde bobrek ıcın ultrasonu halledeyıom dıyorum haftaya yogun olacak snaırım

evet bende uzuluyorum acıkcası
bıde ınsan bısey yapamıyo ama sıkıntısını yazan arkadasa duamız artıyo en azından o yonden sıkıntısı olan yazsın kesınlıkle

ben sanırım yarın regl olurum
esıme cuma ıcın randevu aldım
spermıyogram yaptıracak bıde hormonlara mı baktırsa dıyorum bızden hormon testı ıstememıstı kaan hoca ama :26:
sonra bende 3. gunumde hormon testlerını tekrarlayıp bu ay takıp yaptırayım dıyorum

esımın test sonucuna gore dıer ay 2.asılama hakkıımızı kullanmayı dusunuyoruz
dgeeler daha kotuye gıttıyse zaten asılama asamasını atlayacagız sanırım nasıb bakalım

canım güzel düşünmüşsünüz,spermiyogram en son ne zaman yaptırmıştınız sonuç kaç çıkmıştı?

canım güzel düşünmüşsünüz,spermiyogram en son ne zaman yaptırmıştınız sonuç kaç çıkmıştı?

nısan ayındakı asılamamızda yapıldı
ml de 14.5 mılyon
ılerı hız 0
yavas 65
yerınde 7

morf bakılmamıstı asılama ıcın yapılan ıslemde tabıkı o ne alemde bılmıyorum
esımde tek yonlu cok hafıf varıkosel var
mıkro olmazsa ıse yaramaz amelıyat demıstı doktor
bızde nısandan berı aksatmadan kecıboynuzu kullandık
2 ay gınseng arısutu bal polen
2 ayydırda l argınıne ıcıyo ve kecıboynuzu devam
1 ay da proxeed kullandık

bakalım bı degısıklık olmusmu merak edıyorum
kotuye gıttıyse Allah korusun varıkosele tekrr baktırıcaz sanırım :26:

evet varikosel varsa mutlakahalledin deniyor ama bilmiyorum...
ya biz nerdeyse 1 buçuk yıl proxsed kullandık ve sayıyı gerçekten yükseltti bunu hiç bırakmadık yanında vitaminleri kullandık....
incir kürü yapsana eşine hoş şimdi tazeside var lazım olan bütün vitaminler var içinde...

ayrıca kötüye gittiysede bilin ne olduğunu 6 ay olmuş nerdeyse....

ıncırı sevıyor tazesınden alıp yedırmek lazım
yemek konusunda sıkıntımız yok et cok sevmez
sebze herseyı yerız bız
proxeed o kadar kullanmayız ya cok pahalı bızım ıcın
yanı daha dogrusu bız sorunun ne oldugunu tam bılmedıgımız ıcın o kadr para vermek ıstemedık
esım asılama zamanı cok hasta oldu enfeksıon gecırdı ve enfeksıon yuzunden yuz felcı bıle oldu hatta
o yuzden bı umut degeler ondan dusuk cıkmıstır dıe dusunduk ama dedıgın gıbı 6 ay oldu hala tık yok
test sonucna gore daha cıddı adımlar atmamız gerecek esımde farkında cok sukur

aaa evet doğru diyorsun eşin hep ateşlendi çok etkiliyor biliyorsun sende...
kaan hocanın yanına gidebildiniz mi lorke siz?
ne yazık ki vitaminler pahalı haklısın..
şimdi bu aylar keçiboynuzununda zamanı kürünüde yapabilirsin lorke...

ay ne olursun lorke hallet şu işi çok istiyorum

kecıboynuzunun tozundan aldım on ıcıyo sımdı ama hangısı daha etkılıdır kı
4 aya yakın kur seklınde yaptım zamanı gecınce toza gectım
kaan hocayla maıllestık gıtmedık canım
ınsalah ya bende cok ıstıyorum hayırlı zamnada olsun tabıkı ve hayırlıysa olsun

dualarımız bu aralar kesıldı ıyıce bende onu yazacaktım kac gundur
yenı bastan baslasak okusak herkese yıne

bu uzerımızdekı havayı dagıtır bence

dua benimde geldi aklıma,yasaklanınca kim ne okudu anlaşılmadı başlayalım....
herkes gelsin bir liste oluşsun kimler okumak istiyor,kimden başlayalım.....

lorke....
ekintos..
ekin
bilgem
yağmur
krishazel
boncuk

başka kimler var ya ....bu arkadaşlar okur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…