- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.821
Yaklaşık 1,5 yıldır bu mücadele içindeyim.Ve 1kez kendiliğinden ilaçlarını almıştır.Hiç unutmam o günü:)
Hep dürtmek lazım heppp.Allahtan henüz isyan edip Tedaviyi reddetme olayını yaşamadık.
Bunada razıyım.
Beynen ve ruhen bizler daha çok yıpranıyoruz.
Günaydın arkadaşlar, bugün işe başladımo kadar tatilden sonra zor oldu ama ne yapalım :)
KARDEN canım Allah sabır versin..İnşAllah tez zamanda tekrar bebeğine kavuşursun..
ESRAM bitanem sıkma canını, herşey çok güzel olacak göreceksin..
Kızlar artık aranıza döndüm..Artık hiç bir sayfayı kaçırmayacam inşAllah..
Bu arada birşey sormak istiyorum doktor bana coraspini bıraktırdı sizce kullanayım mı ara sıra?
gunyadın ekın
Lorke ben ateş birden yükselir diye biliyordum.benimki kademe kadememi yükseliyor.
normalmi bu
lorkem hiç sorma nasıl zor geliyor :) tekrar rapor almayı düşünür oldum birden :)) en azından dönem başlayana kadar :) bu arada sanırım seninde ateş düşmüşhakkında hayırlısı olsun bitanem, gelecek aya fırlar inşAllah..
EKİN fıstıkım sen nasılsın?
ekinnn herkez gittiii senle ben birbaşımıza kaldık... gecenin haydar dümeni ekintosta bizi bilgilendirdi ve uyumaya kaçtı.... eee nolcak şimdi
Bu sabah pek keyifisizm midem kötü canım.
sen nasılsın bebiş nasıl?
melisela sen tüp bebeyini ankarada kaan hocanın hastanesindemi yoksa kaan hocanın tavsiye ettiği başka bir hastanedemi yaptınızgeçmiş olsun canım, bende iyi sayılırım, işe başladımya uykum var :) bebişte iyidir inşAllah..ya hiç belirti yokya bende korkuyorum valla, bazen hamile olduğum bile aklıma gelmiyor :) daha hissedemiyorum yani bebişi..görsem ve kalp atışını duysam rahatlardım..şimdilik diken üstündeyim yani..bugün 5+5 olduk..Sizce daha erken mi belirti için?
canım zaten yumurtlama oncesı de genelde duser vucut ısısı demekkı nsenın yumurtlaman yakın suanAdet olmadan önce vücudum buz gibi olur şuandada öyle bakalım yarın ne olacak ateşim.sağol lorkem.
evet canım ya bu ay heyecan yaptrdı ates bana ama nasıb bakalımlorkem hiç sorma nasıl zor geliyor :) tekrar rapor almayı düşünür oldum birden :)) en azından dönem başlayana kadar :) bu arada sanırım seninde ateş düşmüşhakkında hayırlısı olsun bitanem, gelecek aya fırlar inşAllah..
EKİN fıstıkım sen nasılsın?
günaudın melisela seni tebrik edemedim canım hayırlı bebeğin çok sevindim kaan aydosmu yaptı tüp bebeği ne kadara maal oldu transfer sonrası neler yaptın anlatırmısın rica etsem bizde tüpe başlıyoruzda
melisela sen tüp bebeyini ankarada kaan hocanın hastanesindemi yoksa kaan hocanın tavsiye ettiği başka bir hastanedemi yaptınız
bizimde tedavimiz sona yaklaşıyo ve kaan hoca buraya gelin burda özel bir hastanede tüp bebek yapalım diyo
çok kararsızım bu konuda
sizin srun ne idi daha önce tüp demnedinmi kaç yılldır bu sorunla oğraşıyorsunuz kaç yaşında sın kusura bakma çok soru sordum
bide sen ankaradamı uturuyosun yoksa başka bir şehirdemi
Yaklaşık 1,5 yıldır bu mücadele içindeyim.Ve 1kez kendiliğinden ilaçlarını almıştır.Hiç unutmam o günü:)
Hep dürtmek lazım heppp.Allahtan henüz isyan edip Tedaviyi reddetme olayını yaşamadık.
Bunada razıyım.
Beynen ve ruhen bizler daha çok yıpranıyoruz.
cevabın için çok teşekkürler allah razı olsuncanlarım ben kaan hocanın orda yaptırdım..Cebeci kısırlık merkezinde yani..Rapor çıktı ve bize toplam 2660'a mal oldu, 500 ilaçlar, 1750 doktor (özel istediğim için) ve 410da hastaneye rapor için..bu benim ilk denememdi, eşimde sperm hareketsizliği vardı %95 hareketsizdi yani..1 yıldır kaan hocada tedavi gördük, en son eşim menogon iğne kullandı ama fazla değişmedi sonuçlar ve başladık..benden 10 yumurta toplandı bunun 7si döllendi ve 5. güne kadar 3 tane kaldı..blast embriyo olarak 1 tane koydular sanırım, ben 2 sanıyordum ve ultrasonda tek kese göründü..İlk doktor ikiz olabilir demişti..transferden sonra ilk 3 gün dikkat ettim, tuvalet ve yemek dışında kalkmadım, 4. gün banyo yaptım ve namaza başladım tekrar, rahat geçirdim yani, bol bol dua ediyordum ama, Rabbime teslim olmuştum o neyi verecekse kabullenecektim, şartlandım yani her iki sonucada, olumsuzda olsa şükredecektim, çünkü o aşamaları görmek bile bana yetmişti :) bebeğimi rahmime koyduklarını görmek ayrı bişeydi yani..Birde ilk eşime azosperm teşhisi koymuşlardı ve herşey kocaman sıfırdı, o günlerden bu günleri görünce insan gerçekten şükrediyor..sonra hep evde dolandım, fazla yatmadım, 6.gün dışarı çıktım..çok yavaş adımlarla yürüdüm..bu arada ananas ve kabak çekirdeği yedim ilk 3 gün..başka da bişey yapmadım sanırım..bu arada ben il dışında oturuyorum ama ailem ankda yaşıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?