Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
MAİL OLARAk DEĞİLDE SORU SORABİLECEĞİN BİR SİTE VAR
Doktorsitesi.com Üyelik
BURAYA ÜYE OL SOR CANIM
stres en büyük etkenlerden sen bundan kurtul önce lütfen canım

inan bu ay sitres yapamadım çok yoğundum arada derede ilişki oldu kaçamak falan sitres yapamadım
ama yine olmadı sanırım o siteye üyeliğim var ama onlar kaan hoca kadar ilgilenemiyorlar sanırım olsun yinede yazıyım bari bi

Enfeksiyon için eşinle beraber antibiyotik kullanman gerek .
birinizden birine bulaşırsa tek taraflı tedavi olmuyor.
biliyorsun dimi.
bize 1 er haftalık 2 kutu monodoks vermişlerid
sabah akşam 7 gün içtik

canım sebebi bilinmeyen infertilite denilen bir durum var.. nedeni bilinmiyor ama bana sorarsan senin en büyük problemin stresss stress yokkk

umud nedense inan çevremdeki herkes hamileyim diyor teker teker
iyice daralıyorum bi arkadaşım vardı onunla dertleşitrdik aradı hamileyim dedi bidahada aramadı mahvoldum iyice
onunla hamilelere imrenirdik şimdi tek kaldım bunaldım anlıycan azda olsa hak verdin dimi

senin bugün çalışma yokmu?
silik çizgi falan diyorsun sabah.
çalışmadınızmı en azından dün.

eeee oldu tabi olmazmı dünde silik çizgiydi bugunde bizde habire çalışıyoruz kendimi yumurta takibi yapmaktan tavuk gibi hissediyorum bugünde silik çizgiydi ben hala yumurtlamadım galiba

Enfeksiyon için eşinle beraber antibiyotik kullanman gerek .
birinizden birine bulaşırsa tek taraflı tedavi olmuyor.
biliyorsun dimi.
bize 1 er haftalık 2 kutu monodoks vermişlerid
sabah akşam 7 gün içtik

ben bunu bilmiyordum ekin neden dr lar söylemedi bize acaba
benim idrarımda çıktı enfeksiyor dr bana
munurel di galiba bi toz verdi 2 kullanımlı içti olmazsa yine bi idrar veriyim yakın bi zamanda bari

eeee oldu tabi olmazmı dünde silik çizgiydi bugunde bizde habire çalışıyoruz kendimi yumurta takibi yapmaktan tavuk gibi hissediyorum bugünde silik çizgiydi ben hala yumurtlamadım galiba

umudcum ben o testi kullandığımda 13.günden sora regl günüme kadar kıpkırmızı çift çizgi çıkmıştı tabi ben yine umutlandım kesin hamileyim dedim
çünkü netten araştırdım gebeliğide gösteriyormuş o testler

Olsun çalış sen ateş ölçecekti yaptınmı ordanda takip edelim

ben bunu bilmiyordum ekin neden dr lar söylemedi bize acaba
benim idrarımda çıktı enfeksiyor dr bana
munurel di galiba bi toz verdi 2 kullanımlı içti olmazsa yine bi idrar veriyim yakın bi zamanda bari

sen yine baktır ve doktoruna sor eşimde kullansınmı diye.

canım bu durumu ben o kadar yogun yaşıyorum ki sana anlatamam benim çalıştığım hastanede çevrem hamile dolu hatta çok yakın bir arkadaşım var onlarla bekarken evlendik hep görüşürüz kızı 16. aylık kendisi korunuyordu spirali kaymış kadın doğumcu çıkardı 1. ay oldu daha bu ay takılacaktı ve tekrar hamile 2. hamile....
canımm bunları hep duyacağız hep etkileneceğiz ben 4 yıllık evliyim ilk başlarda korunduk sonra tüp bebek yaptırmamız gerektiği sölendi yaptırdık ne hayallerle ne umutlarla ve olmadı negatifle sonuçlandı...umudumuz hayaylimiz yıkıldı...
bu topicte birbirine benzer o kadar çok hikaye varki herkezinki hemen hemen aynı birbirimizi bu yüzden anlıyoruz...ama ne olur stres yapma bitanem akışına bırak demesi kolay biliyorum ama hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruzda ...

Olsun çalış sen ateş ölçecekti yaptınmı ordanda takip edelim

sen yine baktır ve doktoruna sor eşimde kullansınmı diye.

ekinim canım ateş ölçmedim ölçsemde sağlıklı olacağına inanmadım uyku problemi yaşıyorum doğru dürüst uyuduğum sölenemez... nöbette olsam uykum varr die sölenirdim ama şimdi baykuş gibi yaşıyorum...
sadece preseedle gelen ovulasyon testlerini kullanıyorum zaten bu aralar yumurtluyor olmam lazım...

saol canım benim allah razı olsun dayanacaz mecburen mevlana misali sabredeceğiz
inşallah senin bu ay tutar
olmazsa bende takip yaptıracam

saol canım benim allah razı olsun dayanacaz mecburen mevlana misali sabredeceğiz
inşallah senin bu ay tutar
olmazsa bende takip yaptıracam

İNŞALLAH bitanem İNŞALLAH..... RABBİM hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin İNŞALLAH....
bizde perşembe günü tüp bebek yaptırdığımız dr. gideceğiz neden olmadğına dair görüşmeye çağırmıştı vakit bulup gidemedik... tüp bebekden negatifi aldıktan 1 hafa sonra eşim bel fıtıgından ameliyat oldu sonra iş yogunluğu vakit bulamadık
gidelim bakalım ne olacaksa tüp yaptırmamda en zından bir süre daha....

bu arada kaan hocaya az önce mail attım cevapladı hemen bişey sormak isterseniz sorun canlarım

ayetel kürsi oku git umudum allah yardımcın olacaktır ve meleklerinde seninle gidecektir inan

ayetel kürsi oku git umudum allah yardımcın olacaktır ve meleklerinde seninle gidecektir inan

sağol bitanem... okuyarak gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..RABBİM bizim için hayırlı olanı biliyor...bizde bizim için hayırlı olanı hayırlı zamanda olması için dua edeceğiz....

Günaydın kızlar ...
Bugün ateşim biraz daha yükseldi , ani bir düşüş olursa yumurtladım derim artık ..
Ovl testlerinde 2. çizgi hala gereken koyulukta değil ama henüz erken , 18. yada 19. gün koyulaşmasını bekleyeceğim ..
Hayırlısı olsun kızlar ..

http://www.fertilityfriend.com/home/368116

Aamin kadser inşş Rabbim emeklerimizin karşılığını verir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…