- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.801
MAİL OLARAk DEĞİLDE SORU SORABİLECEĞİN BİR SİTE VAR
Doktorsitesi.com Üyelik
BURAYA ÜYE OL SOR CANIM
stres en büyük etkenlerden sen bundan kurtul önce lütfen canım
canım sebebi bilinmeyen infertilite denilen bir durum var.. nedeni bilinmiyor ama bana sorarsan senin en büyük problemin stresss stress yokkk
senin bugün çalışma yokmu?
silik çizgi falan diyorsun sabah.
çalışmadınızmı en azından dün.
Enfeksiyon için eşinle beraber antibiyotik kullanman gerek .
birinizden birine bulaşırsa tek taraflı tedavi olmuyor.
biliyorsun dimi.
bize 1 er haftalık 2 kutu monodoks vermişlerid
sabah akşam 7 gün içtik
eeee oldu tabi olmazmı dünde silik çizgiydi bugunde bizde habire çalışıyoruzkendimi yumurta takibi yapmaktan tavuk gibi hissediyorum bugünde silik çizgiydi ben hala yumurtlamadım galiba
eeee oldu tabi olmazmı dünde silik çizgiydi bugunde bizde habire çalışıyoruzkendimi yumurta takibi yapmaktan tavuk gibi hissediyorum bugünde silik çizgiydi ben hala yumurtlamadım galiba
ben bunu bilmiyordum ekin neden dr lar söylemedi bize acaba
benim idrarımda çıktı enfeksiyor dr bana
munurel di galiba bi toz verdi 2 kullanımlı içti olmazsa yine bi idrar veriyim yakın bi zamanda bari
umud nedense inan çevremdeki herkes hamileyim diyor teker teker
iyice daralıyorum bi arkadaşım vardı onunla dertleşitrdik aradı hamileyim dedi bidahada aramadı mahvoldum iyice
onunla hamilelere imrenirdik şimdi tek kaldım bunaldım anlıycan azda olsa hak verdin dimi
Olsun çalış sen ateş ölçecekti yaptınmı ordanda takip edelim
sen yine baktır ve doktoruna sor eşimde kullansınmı diye.
canım bu durumu ben o kadar yogun yaşıyorum ki sana anlatamam benim çalıştığım hastanede çevrem hamile dolu hatta çok yakın bir arkadaşım var onlarla bekarken evlendik hep görüşürüz kızı 16. aylık kendisi korunuyordu spirali kaymış kadın doğumcu çıkardı 1. ay oldu daha bu ay takılacaktı ve tekrar hamile 2. hamile....
canımm bunları hep duyacağız hep etkileneceğiz ben 4 yıllık evliyim ilk başlarda korunduk sonra tüp bebek yaptırmamız gerektiği sölendi yaptırdık ne hayallerle ne umutlarla ve olmadı negatifle sonuçlandı...umudumuz hayaylimiz yıkıldı...
bu topicte birbirine benzer o kadar çok hikaye varki herkezinki hemen hemen aynı birbirimizi bu yüzden anlıyoruz...ama ne olur stres yapma bitanem akışına bırak demesi kolay biliyorum ama hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruzda ...
saol canım benim allah razı olsun dayanacaz mecburen mevlana misali sabredeceğiz
inşallah senin bu ay tutar
olmazsa bende takip yaptıracam
İNŞALLAH bitanem İNŞALLAH..... RABBİM hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin İNŞALLAH....
bizde perşembe günü tüp bebek yaptırdığımız dr. gideceğiz neden olmadğına dair görüşmeye çağırmıştı vakit bulup gidemedik... tüp bebekden negatifi aldıktan 1 hafa sonra eşim bel fıtıgından ameliyat oldu sonra iş yogunluğu vakit bulamadık
gidelim bakalım ne olacaksa tüp yaptırmamda en zından bir süre daha....
ayetel kürsi oku git umudum allah yardımcın olacaktır ve meleklerinde seninle gidecektir inan
evet biliyorum canım o balkon mevzusunu falan hep okudum zaten aynı zaman dilimiydi yaşadıklarımız haklısın haklıyızzz bazen d,yorum acaba tam tersi olsaydı durum onlar bikere bile bizim için araştırmaya yaparlarmıydı ilaçlarımızı vitaminlerimizi binbir çeşit kürleri takip etmek önümüze getirmek şöyle dursun içtinmi diye sormak akıllarının uçlarına gelirmiydi acaba daha birsürü şey iştee aile konusnua gelince vet bnm ailemde aynı şekilde bi kere açmadılar bu mevzuyu hatta babam ankaraya hiç soru sormadan ağzını açmadan tek kuruş allmadan götürdü getirdi kaan aydos a ama onun annesi
herneyse dediğim elbette rabbimin katında bunların çok güzel mükafatları var tesellimiz o ona sığındık ondan ne gelirse başımızla beraber bizi muhattab alıp dert vermesi büyük lutuf aslında inşaallah tez zamanda gelir evlatlarımızda bizimde yalnızlığımız son bulur :97:
günaydın canım:))
regl oldun mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?