Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayrıca dıger topıklerde dua okunuyor
sayıda yazılıor
lıstede tutuluor sayfalarda
burda neden yasak oldu onu anlamdım
burdan yazın okudgunuzu
hem daha belırgın olur......

kızlar slm sımdı evden cıkmam lazım gorebıldıgım kadarıyla sayı belırtıp yazanları ekledım lısteye

esraya 1000 ıhlas okuyoruz

dua okurum dıyenler var bıde sayı verenler
ben sayı verenlerın yanına yazdım
gerısını bıtıren esraya ozelden yazsın daha kolay olur snaırım
oda bıze bıttı yazar

Boncuk boncuk
ronya
gözyaşı
ekintos
lorke
yeter
aruna
melısela
cakır44 100
ekin79
umud
sevser
esra
karden
eeeesssx
bilgemm 100
nun 100

esracım ben regl oldugum ıcın ıhlas okuyamıcam sana ama yazdıgım sıfa duasından okuyacagım bende 100 veya 200 mıllet bıtırene kdr okurum yanı ok

esra sen sayıyı kesinleştirip yaz ona göre alalım

bugün çok keyifsizim başım ağrıyor biraz uzanıyım .
bi ton da ütüm var((

ha bu arada öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşıyım, bende gelecek aya başlicam bu yönteme

bizim buralarda bi teyze varr, kadın hastalıklarından iyi anlayan, ayrıca şifalı bitkiler satıyor, macunlar filan hazırlıyor, o dedii, kaynamış 1 adet yumurta hergün içine bol karabiber atılarak, çok acı olacak şekilde 40 gün yememiz gerekiyor muş, çünkü rahmin içinin temzlenip rahmin açık olmasını sağlıyormuş ve her ilişkiye girilmeden önce karnımıza sıcaksu torbası koymalıyımışızki rahim açılması için genişlemesi için, 10 dk kadar sıcaksu torbasıyla beklenmesi gerekiyormuşş, sonrasındada ilişki, valla bunuda deniycem kızlar eğer tutmazsa bu ayy, bu yöntemde olmazsa zaten tekrar tüpe başlamayı düşünüyorum, herşeyin hayılrısı olsun....

ayrıca şunuda söyliyim bu yöntemle benim çok yakın bi arkadaşımın gelini hamile kaldıı, onlarında 1 yıldır olmuyordu ve 1 yıldan sonra bu yöntemle oldu çocuğuuu, herşey allahtan, biz deneyelimdee hiç belli ol

tamam canım
nunda 100

BENIM ICIN DUA OKUYACAKLAR LISTESI

esssssx =100
cakır =100
bılgem =100
nun =100
melisam =100
karden

bu lısteyı kopyalayarak adınızı vede sayınızı yazarsanız daha basıt olur
rabbım dualrımızı karsılıksız bırakmasın ınsallh.......
(herkese 1000 ıhlas okunacak )

Son düzenleme:
peki tatlım.........
ama cıddı anlamda ıhtıyacı olan baska bırıde varsa
sölesın lutfen
hak yemek ıstemem.....
bnde bırıne verecegım.....

Esram sen adresi özelden yazarsın bana, dediğim gibi ya cumartesi yada pazartesiye çarşıya indiğimde yollayarım ancak..bu arada duanıda okundu yazabilirsin çok az kaldı tatlım..Rabbim kabul eder inşAllah..

BENIM ICIN DUA OKUYACAKLAR LISTESI

esssssx =100
cakır =100
bılgem =100
nun =100
melisam =100
karden =???????
merve_o =50

bu lısteyı kopyalayarak adınızı vede sayınızı yazarsanız daha basıt olur
rabbım dualrımızı karsılıksız bırakmasın ınsallh.......
(herkese 1000 ıhlas okunacak )

Esram sen adresi özelden yazarsın bana, dediğim gibi ya cumartesi yada pazartesiye çarşıya indiğimde yollayarım ancak..bu arada duanıda okundu yazabilirsin çok az kaldı tatlım..Rabbim kabul eder inşAllah..

senı sevıyorummmmmmmmmm
hepınızı cok sevıyorumm
ALLH RAZI OLSUN.....

selam kızlar....
nasılsınız?ben pek iyi değilim bundan 6 ay önce 3.deneme için tüp bebeğe karar verdik o arada gittiğimiz bir doktor proxeed plusı bize önerdi o tüp bebek için 1 ay kullanın en azından kalite artar daha sağlıklı spermle dölleme gerçekleşir dedi...iyi dedik bizde ben zaten netten çok okumuştum bu ilacı...neyse eşim kullanmaya başladı...biraz bekleyelim dedik belki sayı artar doğal yolla hamile kalırım diye 2.ayda test yaptırdı önceden 1milyonun üstünde olan sayı 0 olmuş şok olduk...işte belki önce azaltıp sonra artırıyordur diye düşündük kullanmaya devam ettik...şimdi 5 ay bitti eşim dün test sonuçlarını aldı ve yine koskocaman bir sıfırla karşılaştık ne yapacağımızı bilemedik...aslında şuan senelik izninde bende adetimin 2.günündeyim...tüp bebeğe başvuralım dedim eşimde ya sen o kadar ilacı yedikten sonra bende birşey bulamazlarsa diyor...kaan hocaya mail attık sabah o da önce varken şimdi yoksa bir tıkanıklık ya da varikosel ihtimali olabilir demiş hormon testlerinizi yaptırın gelin demiş ama biz istanbuldayız...yarın gidip tahlilleri yaptıracağız...

bu arada bu proxeed plus ı kullanıp sayısı artan var mı merak ediyorum....herkese talih bize kör salih mi oldu bu iş hiç anlamadım....

Onaylandı demek fikrim..
Bende 100 le başlıyım esram bitince alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…