Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım ama 2 ay kullandıktan sonrada test yaptırdık yine 0 çıkmıştı...önce azaltıp sonra yükseltir diye düşündük ama yine sonuç 0 çıktı hiçbirşey anlamadım ben bu işten...0 sayıyla tüp bebek olur mu acaba?

krisi yakaladınya hiç bırakma canım benim
tabi kirisin işi yoksaaaaaa
o işin ehli

canimmm iyiyim sen nasilsin bugun hicbise yapmadim sozde temizlik yapcaktim onuda biraktim esimle ciktik gezdik aksamda misafirim vardi onlarda yeni gitti sayilir ortaligi topladim sonraaa burdayimmm

iyiyim bende canım
umud bişi diycem
benim regl öncesi 10 gün öncesinde hep karnım ağrırdı hatta bu yüzden dr a bile gittim
ama bu ay yok
sora her ay 10 gün öncesinden göğsüm acaip ağrırdı uyuyamazdım ama bu ay oda ağrımıyor reglim 12 eylül
acaba diyorum ama sora çok korkuyorum regl olunca kafayı yiyorum çünkü
arada kasıklarımda batmada var ayyy yine umutlanıyorum yaaa : (((
paylaşmak istedim : ))

canimm kendinde belirti arama diyecem ama INSALLAH bitanem INSALLAH hamilesindir....

gunaydin kizlarrr tukani ben acayim dedimmm herkeze gunaydin tukani solee bir havalandiralimda iceriye bereket girsin huzur girsin...
hadiii uyanin diyecemde diyemiyorumki dengesizlik bende o kadar nobetten sonra simdide uyku problemi yasiyorum napcam bilmiyorum...

gunaydın guzeller
ben dun gece ıtıbarıyle regl oldum buna da sukur en azından regl olabılıyoruz degıl mı ama
kızlarrr ya berrin beni çok şaşırttı ne çabuk gitti o hakanla evlendi
birde bu bebek bence ahmet ten ne dersiniz
ana kız nerdeyse aynı zamanda doğurmuş
he ya banada o bebe ahmetten gıbı gelıyo ama ogrenırız bakalım
aylınde oldumu acaba

aynı fıkırdeyım boncugum
kız lorkeee lorkeee dıe bagırırsan delırdı heralde dogum korkusuyla bu kadın ne dıo boyle derler

canım Ronyam da aklımdan gecen gıbı yazmıs cok guzel
bız elımızden gelenın en ıyısını yaptıgımızı sansak bıle Rabbımın kudretı sonsuz
Ona dayan Ona guven tek koruyup gozetebılecek olan bebegını O

mrb hoşgeldin, Rabbim en kısa zamanda şifanızı versin inş.
Evli cisimleri gaza getirerek,evliliklerin buharlaşmasını sağlayan olaya, fizikte; ''kaynana noktası'' adı verilir

bunu beğendim:)

kızlar ne okuyacağımıza karar verildimmi
BİRDE BANA NE VE NE KADAR OKUYACAĞIMI ÖZELDEN YAZARMISINIZ BURAYI TAKİP EDEMİYORUMM

Günaydın kızlar ...
Kızlar ateşim düştü , yarın ani bir yüksaliş olursa yumurtam çatladı demektir , geçen ayda aynı günde çatlamıştı yani 18 . günde ..
Kızlar yumurta akı kıvamında değilde , yapışkan yine yumurta akına benzeyen ama nasıl anlatsam , daha kıvamsız bir akıntım oldu , onada yumurtlama akıntısı diyebiliriz sanırım ..
Ben artık bugün itibari ile 3 gün üst üste , sonra gün aşırı çalışıcam preseed ile...
Hayırlısı olsun inş..

Kızlar bu arada dün parmağımı kestim , dikiş attıracaktık korktum vazgeçtim , baya derindi ama cesaret edemedim , neyse pansuman yaptık , elimi suya sokmuyorum , gece ağrıdı ama şimdi daha iyi ..
Antibiyotik aldım sabah enfeksiyon olmasın diye içeceğim ...

368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, duada sanırım ihlas okunuyor..Esra için ben 100 tane okurum, bitirince yazarım.. Lorkem sen tutarsın çeteleyi :))

bilgem canım çok geçmiş olsun..Hadi bakalım maraton başlıyor, bu ay inşAllah güzel haber alırız bitanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…