- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.981
kizlarrrr nasilsinizzzz
meraba
canım burdaki kızların neredeyse hepsinin eşi oroxeed kullanıyor
ve çok faydasını gören oldu
hemen üzülmeyin belki önce düşürüp sora yükseltiyodur eşim kullanmadığı için bişey diyemem ama
yarında uğra mutlaka kızlar sana ayrıntılı olarak yazacaklardır
fakat ben çok iyi bi vitamin oldığunu biliyorum
evet canım ama 2 ay kullandıktan sonrada test yaptırdık yine 0 çıkmıştı...önce azaltıp sonra yükseltir diye düşündük ama yine sonuç 0 çıktı hiçbirşey anlamadım ben bu işten...0 sayıyla tüp bebek olur mu acaba?
iyi geceler umudddd
nasılsın ne yaptın bugün
canimmm iyiyim sen nasilsin bugun hicbise yapmadim sozde temizlik yapcaktim onuda biraktim esimle ciktik gezdik aksamda misafirim vardi onlarda yeni gitti sayilir ortaligi topladim sonraaa burdayimmm
iyiyim bende canım
umud bişi diycem
benim regl öncesi 10 gün öncesinde hep karnım ağrırdı hatta bu yüzden dr a bile gittim
ama bu ay yok
sora her ay 10 gün öncesinden göğsüm acaip ağrırdı uyuyamazdım ama bu ay oda ağrımıyor reglim 12 eylül
acaba diyorum ama sora çok korkuyorum regl olunca kafayı yiyorum çünkü
arada kasıklarımda batmada var ayyy yine umutlanıyorum yaaa : (((
paylaşmak istedim : ))
canimm kendinde belirti arama diyecem ama INSALLAH bitanem INSALLAH hamilesindir....
umudum ben yatıyorum çok öpüyorum seni
he ya banada o bebe ahmetten gıbı gelıyo ama ogrenırız bakalımkızlarrr ya berrin beni çok şaşırttı ne çabuk gitti o hakanla evlendi
birde bu bebek bence ahmet ten ne dersiniz
ana kız nerdeyse aynı zamanda doğurmuş
İyi akşamlar kızlar....
Ronyam , Krisimmmm, Ekintosum öperim sizleri. Nasılsınız bakalım?
Ekintos dua işini lorkemle iyi düşünmüşsünüz, bende elimden geldiğince katılmaya çalışırım, ama topiği sürekli takip etmeyip arada uğrayanlar içinde okunmasına açıkca karşıyım.
kız lorkeee lorkeeeİnsanın sevdiğiyle kalp kalbe karşıymış derler yaaaa. Sende benim canımsın...(Krisimmm sende benim canımsın)
Dileklerin içinde kocaman bi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum. Doğuma gitmeden önce zaten nasip olursa kızların bağıra bağıra adını söyliycem İnşallahhhhh....
Korkak ben, doktorda uygun görürse sezeryana karar verdim.
canım Ronyam da aklımdan gecen gıbı yazmıs cok guzelbende hiçbir şeye bakılmadı canım yaaa..ben tam panik atak oldum yemin ederim..bu gidişle endişe ve panikten Rabbim korusun bişey olacak banasakinleşmeye çalışıyorum ama her seferinde aklıma bişey takılıyor, nasıl aşacağım bunu kızlar yaa..elim ayağım dolanıyor bazen panik ve endişeden..
tamam canım bende senı sevıyorumlorkecim listeyi sana devrediyorum,okumak isteyenleri ben yazdım.
sabah benden erken uyanıyorsun görürsün bu msjımı:)
genel olarak çoğumuz topiğe devamlı,hergün gelenlere okumak istiyoruz...
seni seviyorum lorkemmmm:)))
herkese iyi geceler:79:
aldım lısteyı kopyalıyorum herkesı bılgısayarıma
bugunden baslayalım o zaman
eklenmek ısteyen okunurken eklenır
cnaım gozunuz aydın ınsallah tekrara baslamaz ve 3 aya kalmaz mujdenızı alırısnızcanım arkadaşım seni çok özledim.
biraz geçmişe bakayım dedim de.okumakla bitmiyor tabiki.
sana bebişinle tatlı uykular.
kızlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum eşim en sonunda sigarayı bıraktıııııı.tekrar başlamassa.
darısı eşleri içenlerin başına.ben 3 ay sonraki sperm sayısını merak ediyorum artıcakmı bakalım.
Selam kızlar çok kalamıcam dua hakkında fikrimi söyliyim:)
1000 İhlas okuyalım
topikte aktif üyelere okuyalım
ve esrayla başlayalım
bence de ıhlas olabılrı ekınım
hem okunması kolay vs
lısteyı daha cabuk tamamlayıp daha cok duaederız herbırımız ıcın
10 kısı bıle okusak 100 tane alsak bı gunde bı kısının duası bıter yanı
sadece regl olanlar ıhlası okuyamaz
onlarda ılaveten dua ederler
mesela sıfa ıcın (allahumme sallı ala muhammedın tıbbın kulubun ve devaıha ve afıyetıl ebdan ve şifaiha ve nurul ebsar ve diyaiha ve ala alihi ve sahbıhı ve sellim ) okunabılır ...
okumak ısteyenler
Boncuk boncuk
ronya
gözyaşı
ekintos
lorke
yeter
aruna
melısela
cakır44
ekin79
umud
sevser
Dua okumak isteyenler:
Boncuk boncuk
ronya
gözyaşı
ekintos
lorke
yeter
aruna
melisela
ben de okumak isterim kızlar, nasıl yapcaz yine özelden msjla mı ?
Heeeeeee, krisim sana bravo valla. Bak ne ben ne pamuk ne Ronya sanmam ki normal doğuralım, ki Ronyam zaten 1.yi sezeryanla doğurmuş
yaaa boncuğum napıyosunuz ya, dünyanın en tırsak en canı tatlı insanı olduğumu düşünürüm ama Rabbim nasip ederse normal istiyorum şimdi siz böyle deyince korktum
bari bana numara yapın da gaza getirin beni
merhaba,ben de yazdıklarınızı evimde internet olmadığı için mümkün olduğunca iş yerinde takip etmeye çalışıyorum.aynı duyguları paylaşıyoruz,bazen sulu gözlerle yazdıklarınızı okuyorum,burada hamile kalanları görünce de seviniyor,umut buluyorum.hamilelerin bebeklerini sağlık sıhhatle kucaklarına almayı,bizlerin de en kısa zamanda hayalimize kavuşmamızı diliyorum.
kendimizden kısaca bahsedeyim.geçtiğimiz martta bir tüp bebek denememiz oldu sonuç negatif,mayısta da dondurulmuş bir embriyo transfer edildi,sonuç yine negatif.bir süre ara verelim dedik olmazsa yine başlayacağız mecburen.eşimin sperm sayısı az,morfoloji de kötü.varikosel ameliyatı oldu.duyduğum bütün kürleri vitaminleri yedirip içirmeye çalışıyorum.tabi burda iş bize düşüyor,herşeyi hazır bulmaya alışık oldukalrı için,napalımmm yapacak birşey yokkk...benimki de verdiğim herşeyi yiyip içiyor yazık sadece ilaçlardan özellikle de hormon ilaçlarından korkuyor,onlardan da zaten hiç içmedi henüz,gerek de kalmaz inşallah.
onlara da çok tepki göstermemek lazım aslında,onlar da baba olmak istemez mi,kendilerini suçlu hissediyorlar,kimseyle paylaşamıyorlar; gerçi ben de yakınlarımla dertleşemiyorum üzülmelerini istemediğim için,ama burası çok rahatlatıcı oluyor,iyiki varsınız,çok katılamasam da size fırsat buldukça okuduğumda iyi geliyor.
esracımm geçmiş olsun,kendine dikkat et,bizimki tamamen psikolojik rahatlamamız gerek,gerekirse destek alıcaz ama en önemlisi kendi kendimizi tedavi etmek zorundayız.
herkese sevgiler
Evli cisimleri gaza getirerek,evliliklerin buharlaşmasını sağlayan olaya, fizikte; ''kaynana noktası'' adı verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?