- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.001
okuyacagımız ısme ozelden mesaj atarızben de okumak isterim kızlar, nasıl yapcaz yine özelden msjla mı ?
oda bıze sayı tamam vs der
hem topıkte cok konusulmamıs olur
gunaydın sana daaagünaydın kızlarrrrrrrrrrr
Günaydın kızlar ...
Kızlar ateşim düştü , yarın ani bir yüksaliş olursa yumurtam çatladı demektir , geçen ayda aynı günde çatlamıştı yani 18 . günde ..
Kızlar yumurta akı kıvamında değilde , yapışkan yine yumurta akına benzeyen ama nasıl anlatsam , daha kıvamsız bir akıntım oldu , onada yumurtlama akıntısı diyebiliriz sanırım ..
Ben artık bugün itibari ile 3 gün üst üste , sonra gün aşırı çalışıcam preseed ile...
Hayırlısı olsun inş..
Kızlar bu arada dün parmağımı kestim , dikiş attıracaktık korktum vazgeçtim , baya derindi ama cesaret edemedim , neyse pansuman yaptık , elimi suya sokmuyorum , gece ağrıdı ama şimdi daha iyi ..
Antibiyotik aldım sabah enfeksiyon olmasın diye içeceğim ...
368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet bılgemm atesın yumurtlama oncesı dususe gecmıs ya yarın ya dıer gun catlar buyyuk ıhtımal
calısma planlaman da gayet guzel
hadı hayırlısı olsun bakalım
bu arada gecmıs olsun ya dıkkat et canım ıs yaparken aman
evet varikosel varsa mutlakahalledin deniyor ama bilmiyorum...
ya biz nerdeyse 1 buçuk yıl proxsed kullandık ve sayıyı gerçekten yükseltti bunu hiç bırakmadık yanında vitaminleri kullandık....
incir kürü yapsana eşine hoş şimdi tazeside var lazım olan bütün vitaminler var içinde...
ayrıca kötüye gittiysede bilin ne olduğunu 6 ay olmuş nerdeyse....
merhaba,ben de yazdıklarınızı evimde internet olmadığı için mümkün olduğunca iş yerinde takip etmeye çalışıyorum.aynı duyguları paylaşıyoruz,bazen sulu gözlerle yazdıklarınızı okuyorum,burada hamile kalanları görünce de seviniyor,umut buluyorum.hamilelerin bebeklerini sağlık sıhhatle kucaklarına almayı,bizlerin de en kısa zamanda hayalimize kavuşmamızı diliyorum.
kendimizden kısaca bahsedeyim.geçtiğimiz martta bir tüp bebek denememiz oldu sonuç negatif,mayısta da dondurulmuş bir embriyo transfer edildi,sonuç yine negatif.bir süre ara verelim dedik olmazsa yine başlayacağız mecburen.eşimin sperm sayısı az,morfoloji de kötü.varikosel ameliyatı oldu.duyduğum bütün kürleri vitaminleri yedirip içirmeye çalışıyorum.tabi burda iş bize düşüyor,herşeyi hazır bulmaya alışık oldukalrı için,napalımmm yapacak birşey yokkk...benimki de verdiğim herşeyi yiyip içiyor yazık sadece ilaçlardan özellikle de hormon ilaçlarından korkuyor,onlardan da zaten hiç içmedi henüz,gerek de kalmaz inşallah.
onlara da çok tepki göstermemek lazım aslında,onlar da baba olmak istemez mi,kendilerini suçlu hissediyorlar,kimseyle paylaşamıyorlar; gerçi ben de yakınlarımla dertleşemiyorum üzülmelerini istemediğim için,ama burası çok rahatlatıcı oluyor,iyiki varsınız,çok katılamasam da size fırsat buldukça okuduğumda iyi geliyor.
esracımm geçmiş olsun,kendine dikkat et,bizimki tamamen psikolojik rahatlamamız gerek,gerekirse destek alıcaz ama en önemlisi kendi kendimizi tedavi etmek zorundayız.
herkese sevgiler
Günaydın kızlar ...
Kızlar ateşim düştü , yarın ani bir yüksaliş olursa yumurtam çatladı demektir , geçen ayda aynı günde çatlamıştı yani 18 . günde ..
Kızlar yumurta akı kıvamında değilde , yapışkan yine yumurta akına benzeyen ama nasıl anlatsam , daha kıvamsız bir akıntım oldu , onada yumurtlama akıntısı diyebiliriz sanırım ..
Ben artık bugün itibari ile 3 gün üst üste , sonra gün aşırı çalışıcam preseed ile...
Hayırlısı olsun inş..
Kızlar bu arada dün parmağımı kestim , dikiş attıracaktık korktum vazgeçtim , baya derindi ama cesaret edemedim , neyse pansuman yaptık , elimi suya sokmuyorum , gece ağrıdı ama şimdi daha iyi ..
bilgem canım çok geçmiş olsun..Hadi bakalım maraton başlıyor, bu ay inşAllah güzel haber alırız bitanem..
Dua okumak isteyenler:
Boncuk boncuk
ronya
gözyaşı
ekintos
lorke
yeter
aruna
Sağol nun , inşşş bereketli olur..geçmiş olsun bilgem, yeni sezonda hayırlı ve bereketli olsun inşalah:))
gunaydın kızlar gecmısı pek okumadım hıc halım yok
dun gece delıksız uyumusum
2 gundur uykusuzdum
acıle gıttık ...korkudan gıremedım
dua bnde seve seve okurum
ayrıca ılk sıraya benı aldınız galıba
bana mı okunuyor
benmı yanlıs anladım ?
ayrıca yegenım kızmıs sımdı onu ogrendık
ona cok sevndım sımdı :)
bızım gelınde erkek ıstıyordu
sankı cok farkederde :)
gunaydın kızlar gecmısı pek okumadım hıc halım yok
dun gece delıksız uyumusum
2 gundur uykusuzdum
acıle gıttık ...korkudan gıremedım
dua bnde seve seve okurum
ayrıca ılk sıraya benı aldınız galıba
bana mı okunuyor
benmı yanlıs anladım ?
ayrıca yegenım kızmıs sımdı onu ogrendık
ona cok sevndım sımdı :)
bızım gelınde erkek ıstıyordu
sankı cok farkederde :)
gunaydın guzeller
ben dun gece ıtıbarıyle regl oldum buna da sukur en azından regl olabılıyoruz degıl mı ama
he ya banada o bebe ahmetten gıbı gelıyo ama ogrenırız bakalım
aylınde oldumu acaba
aynı fıkırdeyım boncugum
kız lorkeee lorkeeedıe bagırırsan delırdı heralde dogum korkusuyla bu kadın ne dıo boyle derler
canım Ronyam da aklımdan gecen gıbı yazmıs cok guzel
bız elımızden gelenın en ıyısını yaptıgımızı sansak bıle Rabbımın kudretı sonsuz
Ona dayan Ona guven tek koruyup gozetebılecek olan bebegını O
lorke bende başlıyorum esra için 100 ihlas aldımtamam canım bende senı sevıyorum
aldım lısteyı kopyalıyorum herkesı bılgısayarıma
bugunden baslayalım o zaman
eklenmek ısteyen okunurken eklenır
cnaım gozunuz aydın ınsallah tekrara baslamaz ve 3 aya kalmaz mujdenızı alırısnız
bence de ıhlas olabılrı ekınım
hem okunması kolay vs
lısteyı daha cabuk tamamlayıp daha cok duaederız herbırımız ıcın
10 kısı bıle okusak 100 tane alsak bı gunde bı kısının duası bıter yanı
sadece regl olanlar ıhlası okuyamaz
onlarda ılaveten dua ederler
mesela sıfa ıcın (allahumme sallı ala muhammedın tıbbın kulubun ve devaıha ve afıyetıl ebdan ve şifaiha ve nurul ebsar ve diyaiha ve ala alihi ve sahbıhı ve sellim ) okunabılır ...
okumak ısteyenler
Boncuk boncuk
ronya
gözyaşı
ekintos
lorke
yeter
aruna
melısela
cakır44
ekin79
umud
sevser
esram bitince sana özelden yazarım
gunaydın guzeller
ben dun gece ıtıbarıyle regl oldum buna da sukur en azından regl olabılıyoruz degıl mı ama
he ya banada o bebe ahmetten gıbı gelıyo ama ogrenırız bakalım
aylınde oldumu acaba
aynı fıkırdeyım boncugum
kız lorkeee lorkeeedıe bagırırsan delırdı heralde dogum korkusuyla bu kadın ne dıo boyle derler
canım Ronyam da aklımdan gecen gıbı yazmıs cok guzel
bız elımızden gelenın en ıyısını yaptıgımızı sansak bıle Rabbımın kudretı sonsuz
Ona dayan Ona guven tek koruyup gozetebılecek olan bebegını O
lorke bende 100 ihlas aldım esra için bu gün başlıyorumtamam canım bende senı sevıyorum
aldım lısteyı kopyalıyorum herkesı bılgısayarıma
bugunden baslayalım o zaman
eklenmek ısteyen okunurken eklenır
cnaım gozunuz aydın ınsallah tekrara baslamaz ve 3 aya kalmaz mujdenızı alırısnız
bence de ıhlas olabılrı ekınım
hem okunması kolay vs
lısteyı daha cabuk tamamlayıp daha cok duaederız herbırımız ıcın
10 kısı bıle okusak 100 tane alsak bı gunde bı kısının duası bıter yanı
sadece regl olanlar ıhlası okuyamaz
onlarda ılaveten dua ederler
mesela sıfa ıcın (allahumme sallı ala muhammedın tıbbın kulubun ve devaıha ve afıyetıl ebdan ve şifaiha ve nurul ebsar ve diyaiha ve ala alihi ve sahbıhı ve sellim ) okunabılır ...
okumak ısteyenler
Boncuk boncuk
ronya
gözyaşı
ekintos
lorke
yeter
aruna
melısela
cakır44
ekin79
umud
sevser
esram dua bitince sana özelden yazarım
melısa ıgneler ıcın sana ozelden msj attım bır arkadasa lazımdı ona vermek ıcın
cok acılıyetı olan varsa hakkını yemek ıstemem
ama onunda cok ıhtıyacı var
melısa ıgneler ıcın sana ozelden msj attım bır arkadasa lazımdı ona vermek ıcın
cok acılıyetı olan varsa hakkını yemek ıstemem
ama onunda cok ıhtıyacı var
tamam canım yollarım ama bu hafta veremem kargoya, ancak ya haftasonu yada haftaya pazartesi olabilir..sen yazarsın bana adresi..Bu arada gerçekten ihtiyacı olan birine gitsin..
Esra arkadaş ne zaman kullanıcak ..
Tüp bebekte benim puregon kullanacağım kesinleşirse , elimdeki 1 kutu menegonu yollarım ..
Hemen mi lazım arkadaşa ..
Günaydın kızlar ...
Hayırlısı olsun inş..
mrb hoşgeldin, Rabbim en kısa zamanda şifanızı versin inş.
bunu beğendim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?