Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim kocişte uyudu bugün astım teşhisi koyulduya depresyona girdi
evet canım ya okudum unuttum yazmayı gecmıs olsun
astım ılaclarının spermlerı etkıledıgını bılmıyodum ama olacago vrasa Rabbım nasıb eder ılaca falan takılmayın
canım asıl eşimin gelmesi lazım çoğunu o yaptı:))

lorke sen kimya mühendisliği mi okudun?

ay valla saolsun benım eısmde yapıyo yaa ben bıkac utuluyom yoruldum ara vereyım deyınce o kalkıo hemen ben devam edeyım dıe sonrada gerı vermıyo saolsun

evet canım kımya muh bıttı :102:

o zaman sen her teldensin:))))

Esranınki tammalanmıştı fazla olsun önemli değil.Şuan arunaya geçtik senin alıntı yaptığın liste arunanınkiydi:)
dikkatli takip edelim kızlar

Karden sen sorunlarını hallettinmi canım.

bu kadar hızlı ilerleyeceğini tahmin etmedim canım bilgemede 100 tane okuyorum ve ben yarın evime dönüyorum canım hakkımda hayırlısı eşimin bi suçu yok

canım nasılsın minik şehsade nasıl hazırlıkları bittimi meleğin

Sağol canım iyiyim, hazırlıklar tamam sayılır. Kıyafet falan çok almadım çünkü bebişler çok çabuk büyüyorlarmış, zamanla tamamlıycam eksikleri. Sağlıkla doğsunda gerisi hallolur.

Sen nasıl keyifler nasıl?

zaten utu yapmayi seviyorum diyen kadin gormedim turk kadinlari ve erkekleri bu konuda biraz titiz ben simdiye kadar jilet gibi gomlek giymis bir amerikali gormedim
hee yaa ne kasıyoruz kı bu kadar anlamadım
ama yok ya valla sole jılet gıbı gıyıyıncede ayrı yakısıyo

bu kadar hızlı ilerleyeceğini tahmin etmedim canım bilgemede 100 tane okuyorum ve ben yarın evime dönüyorum canım hakkımda hayırlısı eşimin bi suçu yok

kızlarrrrr okudummm
ben 100 tne ,eşimde 50 tane okudu
toplam 150 okudum bilgem için:))

bılgemm ıcın

ekin79 :150
Boncukboncuk:50
sevser:100
gozyası:100
umud :100
yagmurum:150
cakır44: 50
karden :100

becerikli hatunsun ne diyim sana,takipteyim:)
yok canım est kendı halımde ıste

kızlar 900 olmus ona gore

Bana iyi geldi nedense, tam zıt karakterler ilgimi çekti:))))

yok bende sevdım de malum hamılesın germesın bostan yere

Lorkem bilgeme 100 daha yaz bana, kızlar bi kişi daha 100 alırsa bi sonraki arkadaşa geçmiş oluruz.

yağmur nasılsın bişi soryım sana
yen tüp bebeyini nerde yaptırdın
dr kimdi ve ne kadara maal olmuştu

ilkini memorial de yaptım doktora 2000 euro verdim,ilaçlarımda nerdeyse 3000 tl tuttu
ikincisini umut tipde yaptım oda herşey dahil 4000 tl tuttu
birdaha denersemde gene umutta yaparım
doktorum enver kurttu mükemmel bir doktor,adamda vicdan var,hiç bir işini para için yapmadı Allah ondan razı olsun
ama şu an doktorum kadıköy şifada
ama benim kontrullerime ulun uluda giriyordu bazen ,transferimide o yaptı ondanda çok memnun kaldım ,tavsiye ederim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…