Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hamileliğimin de etkisi var tabi ki,ama genel olarak yapar.....

Senin eşine bir mavi boncuk takmak lazım. Hamile kalmadan önce ütüyü hep ben yapardım, kaldıktan sonrada eşim nasıl becerdiyse aylarca biriktirdi ütüleri yine ben yapmak zorunda kaldım...Allah'tan kıyafetleri fazlaymış yoksa benikinin yanına kimse yaklaşamazdı herhalde:)

Son düzenleme:
Lorkem bilgeme 100 daha yaz bana, kızlar bi kişi daha 100 alırsa bi sonraki arkadaşa geçmiş oluruz.

bılgemm ıcın

ekin79 :150
Boncukboncuk:150
sevser:100
gozyası:200
umud :100
yagmurum:150
cakır44: 50
karden :100

bıttı kızlar bılgenın kı cakır a gecebılırız

Son düzenleme:
enver bey pek çok muayenesinde gebeliğimde para almadı
bebeğimin öldüğünü öğrendiğimde gene alamadı
arkadaşının hastanesini ayarladı kürtaj için,onun has bi kürtaj için 200o tl istemişti
sabah benı aradı nasılım diye,akşam 9 da yanıma geldi muayene etti(bebğin doğmasını bekliyorum bu arada),adamın evi karşıda
12 bebeğim doğdu ,hemen geldi yarın saat sonra kürtajımı yaptı ,5 kuruş para almadı
Şimdi bu adamın eli ayağı öpülmezmi
has 400 tl çıktım oda hast istediği ücret
dok üçreti içinde değil
şimdi siz söyleyim varmı ,gördünüzmü hiç böyle birini:))???

kızlar bu ihlas suresini okurken her birine besmele çekmek lazımmı ben öyle yapıyorum bide başımızı felan örtücekmiyiz

bizim heralde yaparim der en sonunda hepsini kuru temizlemeye verir bekarkende oyle yaparmis

işte elinden geleni yapıyor,napsın baba olmak onun da en büyük hayali....

gözyaşı boşver yapmasın onun da yaptığı birşey vardır mutlaka:)

boncuk senin eşinin benimkinden eksik kalacağını sanmam....:)))

kızlar bu ihlas suresini okurken her birine besmele çekmek lazımmı ben öyle yapıyorum bide başımızı felan örtücekmiyiz

canim basta besmele cek ama arada dunyalik bisey konusursan tekrar cek arka arkaya okurken cekmene gerek yok basini ortsen iyi olur cunku Kurandan bir bolum okuyorsun

kapanma tatlımnamazın şartlarındandır ,ama kurana sayğı çerçevesinde kapanmak güzeldir:)))
ihlas kurandan bir sure olduğu içinde başında besmele çekmel lazım gelir:))
aferın ona da
ya becerebılıyolarsa keısnlıkle yapmaları lazım
ama beceremıyolarsa da bısey dıyemıyoruz tabı
bazı ınsanın elınden gelmez cunku
bayanlardan bıle yapamayanlar var

bencede aferim kocişime:))))

canim basta besmele cek ama arada dunyalik bisey konusursan tekrar cek arka arkaya okurken cekmene gerek yok basini ortsen iyi olur cunku Kurandan bir bolum okuyorsun

teşekkürler canım aydınlattığın için ama ben öyle alışmışım besmelesiz okuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…