- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.141
ekintos sanslisin esin hamile oldugun icinmi utu yapiyor yoksa her zaman yaparmi bizimki elini surmez
hamileliğimin de etkisi var tabi ki,ama genel olarak yapar.....
Lorkem bilgeme 100 daha yaz bana, kızlar bi kişi daha 100 alırsa bi sonraki arkadaşa geçmiş oluruz.
hamileliğimin de etkisi var tabi ki,ama genel olarak yapar.....
bılgemm ıcın
ekin79 :150
Boncukboncuk:150
sevser:100
gozyası:100
umud :100
yagmurum:150
cakır44: 50
karden :100
heh sımdı 900 olmus
az once nası hesapladıysam
100 daha okununca bıter
cakır a gecerız
ben aldim 100 tane daha otomatige bagladim zaten
ben hamileykende eşim yapıyordu ütülerini:))))
Senin eşine bir mavi boncuk takmak lazım. Hamile kalmadan önce ütüyü hep ben yapardım, kaldıktan sonrada eşim nasıl becerdiyse aylarca biriktirdi ütüleri yine ben yapmak zorunda kaldım...Allah'tan kıyafetleri fazlaymış yoksa benikinin yanına kimse yaklaşamazdı herhalde:)
bizim heralde yaparim der en sonunda hepsini kuru temizlemeye verir bekarkende oyle yaparmis
kardenim
nasılsın canımmmm
kızlar bu ihlas suresini okurken her birine besmele çekmek lazımmı ben öyle yapıyorum bide başımızı felan örtücekmiyiz
kapanma tatlımnamazın şartlarındandır ,ama kurana sayğı çerçevesinde kapanmak güzeldir:)))kızlar bu ihlas suresini okurken her birine besmele çekmek lazımmı ben öyle yapıyorum bide başımızı felan örtücekmiyiz
aferın ona da
ya becerebılıyolarsa keısnlıkle yapmaları lazım
ama beceremıyolarsa da bısey dıyemıyoruz tabı
bazı ınsanın elınden gelmez cunku
bayanlardan bıle yapamayanlar var
canim basta besmele cek ama arada dunyalik bisey konusursan tekrar cek arka arkaya okurken cekmene gerek yok basini ortsen iyi olur cunku Kurandan bir bolum okuyorsun
ınsallah hersey guzel olur eskısındende guzel olur hatta senın ıcıniyiyim bitanem yarın evime dönüyorum çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?