Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dogru soyluyorsun tatlim guzel yonlerini gormek lazim

tamam tatlım öyle yaparım
ınsallah hersey guzel olur eskısındende guzel olur hatta senın ıcın

çok sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur günlerdir ilk defa bugün biraz yüzüm güldü allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ne kadar hızlısınız maşallah
he valla masallah bız bu gıdısle bı haftada tum lısteyı okur bıtırırız Allah ın ıznıyle
tamam tatlım öyle yaparım

çok sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur günlerdir ilk defa bugün biraz yüzüm güldü allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın

Allah yard olsun keısnlıkle haklısın seven ınsan ıcın ayrılık 2 gun bıle olsa cekılmez oluyo
hele sızınkı gıbı olunca daha zor olmustur ama ınsallah bundan sonra hıc yasamazsıznı bole tatsız seyler

Esrakundu
arunakundu
bilgemkundu
ceylan:
çakırkunuyor!!!!!!
Ekin:
Essssx:
Eneslena:
Gözyaşı:
Lorke:
Sevser:
Merve:
Umud:
Yağmurum:
Yeter:
Xeda:

Son düzenleme:
he o derenin metini duymuştum canım
ama o bana çok uzak anadolu yakasında oraya gidemem
gerçektende sana yardımı çok dukunmuş allah razı olsun böyle drlerden

Yağmurum:100
sevser:100
ekin79:100
valla çok hızlısınız maşallah

o zaman senin okudugun daha makbul olur insallah hic bisey bosa gitmez
aminnn canım allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah
canımmmm için
inan çok sevindim
eeee anlat eşinle konuştunmu kayınvalden

çok sağol bitanem eşimle ilk defa bugün oturduk konuştuk çok yıpranmış canım ya benim niyetim ona çektirmek değildi neyse işte bu anlattı ben dinledim benim için senden başka herkes ve herşey boş dedi asla seni ezdirmem dedi bende sen ezdirmiyosun ama ezen eziyo dedim eşimde bundan sonra görelim sana kim laf söyleyebilecek o biraz zor dedi bende nolursa olsun o senin annen günaha girme benim yüzümden saygısızlık yapma yine sen git gel ama beni karşılaştırma dedim söz verdi önce söyleseydin yine mesafeyi koyardım bunun için bırakıp gitmene gerek yoktu cadı dedi sarıldık felan işte ayy çok utandım yarın inşallah evdeyim bu arad sen nasılsın canım

kardencim canim gecmis olsun ben gecmisi okuyamadigim icin bilmiyordum rabbim bi daha yasatmasin esinin sana destek olmasi cok guzel

canım bir daha yaşatmasın Rabbim....

kardenim çok sevindim rabbim güzel hayırlı günler göstersin cnm

masallah canım cok ıyı olmus konusmanız

cakır ıcın
Yağmurum:100
sevser:100
ekin79:100
aruna:100
gozyası :100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…