- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.161
işte elinden geleni yapıyor,napsın baba olmak onun da en büyük hayali....
gözyaşı boşver yapmasın onun da yaptığı birşey vardır mutlaka:)
boncuk senin eşinin benimkinden eksik kalacağını sanmam....:)))
Yağmurum:100
sevser:100
ekin79:100
tamam tatlım öyle yaparımkapanma tatlımnamazın şartlarındandır ,ama kurana sayğı çerçevesinde kapanmak güzeldir:)))
ihlas kurandan bir sure olduğu içinde başında besmele çekmel lazım gelir:))
bencede aferim kocişime:))))
ınsallah hersey guzel olur eskısındende guzel olur hatta senın ıcın
iyiyim bitanem yarın evime dönüyorum çok heyecanlıyım
teşekkürler canım aydınlattığın için ama ben öyle alışmışım besmelesiz okuyamıyorum
he valla masallah bız bu gıdısle bı haftada tum lısteyı okur bıtırırız Allah ın ıznıyleya ne kadar hızlısınız maşallah
tamam tatlım öyle yaparım
çok sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur günlerdir ilk defa bugün biraz yüzüm güldü allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın
he o derenin metini duymuştum canımenver bey pek çok muayenesinde gebeliğimde para almadı
bebeğimin öldüğünü öğrendiğimde gene alamadı
arkadaşının hastanesini ayarladı kürtaj için,onun has bi kürtaj için 200o tl istemişti
sabah benı aradı nasılım diye,akşam 9 da yanıma geldi muayene etti(bebğin doğmasını bekliyorum bu arada),adamın evi karşıda
12 bebeğim doğdu ,hemen geldi yarın saat sonra kürtajımı yaptı ,5 kuruş para almadı
Şimdi bu adamın eli ayağı öpülmezmi
has 400 tl çıktım oda hast istediği ücret
dok üçreti içinde değil
şimdi siz söyleyim varmı ,gördünüzmü hiç böyle birini:))???
kardencim nasılsın canim umarım daha iyisindir eşinle baruştınızmı evine dondünmutamam tatlım öyle yaparım
çok sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur günlerdir ilk defa bugün biraz yüzüm güldü allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın
aminnn canım allah hepimizin duasını kabul etsin inşallaho zaman senin okudugun daha makbul olur insallah hic bisey bosa gitmez
canımmmm için
inan çok sevindim
eeee anlat eşinle konuştunmu kayınvalden
ARUNA için
Ekintos:100
Ekin79:150
Esilanur:100
Umud:50
karden:250
gozyası:100
cakır:50
900 olmus
bu mesajı alıntı yapıp ıcerıgıne yazarsanız adınız ve okudugunuzu daha ıyı olur
canlarım hepinizden allah razı olsun şimdi benimki bitti değil mi eve yeni gelebildimde sırada kim var ben 100 tane okurum sabah namazında
aminnn canım allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah
çok sağol bitanem eşimle ilk defa bugün oturduk konuştuk çok yıpranmış canım ya benim niyetim ona çektirmek değildi neyse işte bu anlattı ben dinledim benim için senden başka herkes ve herşey boş dedi asla seni ezdirmem dedi bende sen ezdirmiyosun ama ezen eziyo dedim eşimde bundan sonra görelim sana kim laf söyleyebilecek o biraz zor dedi bende nolursa olsun o senin annen günaha girme benim yüzümden saygısızlık yapma yine sen git gel ama beni karşılaştırma dedim söz verdi önce söyleseydin yine mesafeyi koyardım bunun için bırakıp gitmene gerek yoktu cadı dedi sarıldık felan işteayy çok utandım yarın inşallah evdeyim bu arad sen nasılsın canım
çok sağol bitanem eşimle ilk defa bugün oturduk konuştuk çok yıpranmış canım ya benim niyetim ona çektirmek değildi neyse işte bu anlattı ben dinledim benim için senden başka herkes ve herşey boş dedi asla seni ezdirmem dedi bende sen ezdirmiyosun ama ezen eziyo dedim eşimde bundan sonra görelim sana kim laf söyleyebilecek o biraz zor dedi bende nolursa olsun o senin annen günaha girme benim yüzümden saygısızlık yapma yine sen git gel ama beni karşılaştırma dedim söz verdi önce söyleseydin yine mesafeyi koyardım bunun için bırakıp gitmene gerek yoktu cadı dedi sarıldık felan işteayy çok utandım yarın inşallah evdeyim bu arad sen nasılsın canım
masallah canım cok ıyı olmus konusmanızaminnn canım allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah
ARUNA için
Ekintos:100
Ekin79:150
Esilanur:100
Umud:50
karden:250
gozyası:100
cakır:50
900 olmus
bu mesajı alıntı yapıp ıcerıgıne yazarsanız adınız ve okudugunuzu daha ıyı olur
canlarım hepinizden allah razı olsun şimdi benimki bitti değil mi eve yeni gelebildimde sırada kim var ben 100 tane okurum sabah namazında
arunacim ben okudum 100 tane daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?