- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.281
faydasını görürsünüz inşallah ronya gibi kısa zamanda sonuç alırsınız.
eşini sayı kaçtı.birde morfoloji.
ameliyatı kime oldunuz canım
canım cok gecmıs olsun doktor benım esımede varıkosel baslangıcı var dedı ama amelıyata gerek yok sımdılık dedı omega 3 balık hapımı
umud senin hemşire olduğunu bildiğim için yazdım beni bilgilendireceğini biliyordum teşekkürler.
Allaha güç gitmesinde 3 yıllık evliyim 1,5 yıldan fazla oldu çocuk için uğraşıyoz. temmuz sonunda arkadaşımız evlendi bugün eşinin hamile olduğu haberi geldi çok sevindim ama bi taraftanda allahım neden bizede bukadar kalay evlat sahibi olmayı nasip etmedin dedim. Arkaşımızın ve eşinin yaşları bizden fazla rabbim ol deyince oluyor
Ekin iyi geceler nasılsın? senin gerçek adın ekinmi ? allah nasip ederde bir evlat sahibi olursam kız yada erkek ekin koycam ismini. Eşim ve ben Ziraat Mühendisiyiz o yüzden ekin koycaz aşkımızın sevgimizin ekini hasatı :)
umud vitaminler ocağımıza incir ağacı dikiyor sormaaa ne zmn bebişimize bişiler alacaz yaaa
toplam sayı 50 milyon
ileri sıfır
morfoloji %2 canım
ameliyatı ankarada devlette olduk:)
kaan hocanın kontrolünde ama o yapmadı tabi
yok değil canım güzel bi sebep sizinki
iyiyim canım sen nasılsın
inşallah hepimiz birgün nasip olacak
kızlar bu gun cok uzuldum cok agladım moralım cok bozuk
72 saat oldugundan emınmısın canım ben 24 saat sanıyordum bırde progesteronu doktor sabah 8 oglen 4 gece 12de al dedı ben bu saatlere uygun alamdım 8 saat arayla ama ben 12, 1 gıbı uyanıyorum geceye sarktı saatler sakıncası olurmu yada yararı olacaksa bunu kacırmısmıyımdır offfya zaten moralım cok bozuk bu gun cok agladım cok uzuldum ben gecen sene ucretlı ogretmenlık yaptım bu senede kendımı yıne yapacagım dıe ole bı alıstırmısım kı bu gun olmadıgını ogrendım cıldırdım ev hayatına tahammul edemıyorum ılcede oturuyorum tek benı kabuledecek yerde kabul etmedı aksama kadar agladım basım zonkluyo guya hamıs olmak ısteyenlerın uzulmemesı gerek ama hayat bu 2 haftadır canımı acıtıyo ne hamıs kalabılıyorum ne ogretmenlık yapabılıyorum hıc bı ıse yaramıyorum yanı :84::84:
canım biz 4. yılımıza girdik çevremde o kadar çok hamile varki evet onlar adına seviniyorum fakat üzülmüyorum aslında ama garip bir kıskançlık oluyor galiba adını benim bile henüz koymayı başaramadığım...seni o kadar iyi anlıyorumki
72 saat oldugundan emınmısın canım ben 24 saat sanıyordum bırde progesteronu doktor sabah 8 oglen 4 gece 12de al dedı ben bu saatlere uygun alamdım 8 saat arayla ama ben 12, 1 gıbı uyanıyorum geceye sarktı saatler sakıncası olurmu yada yararı olacaksa bunu kacırmısmıyımdır offfya zaten moralım cok bozuk bu gun cok agladım cok uzuldum ben gecen sene ucretlı ogretmenlık yaptım bu senede kendımı yıne yapacagım dıe ole bı alıstırmısım kı bu gun olmadıgını ogrendım cıldırdım ev hayatına tahammul edemıyorum ılcede oturuyorum tek benı kabuledecek yerde kabul etmedı aksama kadar agladım basım zonkluyo guya hamıs olmak ısteyenlerın uzulmemesı gerek ama hayat bu 2 haftadır canımı acıtıyo ne hamıs kalabılıyorum ne ogretmenlık yapabılıyorum hıc bı ıse yaramıyorum yanı :84::84:
iyim canım ne olsun geçen ay aşılama yaptırdım 12. gün 20,5 mm yumurtam oluştu sadece klomen hapla herşey güzeldi eşimin değerleride düzelmişti ama yine elimde koca bir hiççççççç. Bu aşılamaya hiç inancım kalmadı neden yapılıyor anlamıyorum. bu ayda mantar ile uğraşcam yine elim boş anlayacağın :)
Haklısın aynen bende garip bir his kıskançlık desem değil isyan desem değil garip bir his. Benim gibi çok bekleyip hamile kalanlara acayip seviniyorum ben hamile kalmış kadar ama 1-2 aya hamile kalanlara o kadar değil :)
herkez için sevinmek lazım aslında ben hepis için seviniyorum aslında kendim için üzülüyorum olmuyor hayırlı değilmiş hayırlı zaman değilmiş die kendimi teselli etmeye çalışıyorum...ama hamile haberlerinde kıskanıyormuyum hüzünleniyormuyum işte bunu bende çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?