Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
faydasını görürsünüz inşallah ronya gibi kısa zamanda sonuç alırsınız.
eşini sayı kaçtı.birde morfoloji.
ameliyatı kime oldunuz canım

umud vitaminler ocağımıza incir ağacı dikiyor sormaaa ne zmn bebişimize bişiler alacaz yaaa

toplam sayı 50 milyon
ileri sıfır
morfoloji %2 canım
ameliyatı ankarada devlette olduk:)
kaan hocanın kontrolünde ama o yapmadı tabi

Ekin iyi geceler nasılsın? senin gerçek adın ekinmi ? allah nasip ederde bir evlat sahibi olursam kız yada erkek ekin koycam ismini. Eşim ve ben Ziraat Mühendisiyiz o yüzden ekin koycaz aşkımızın sevgimizin ekini hasatı :)

canım biz 4. yılımıza girdik çevremde o kadar çok hamile varki evet onlar adına seviniyorum fakat üzülmüyorum aslında ama garip bir kıskançlık oluyor galiba adını benim bile henüz koymayı başaramadığım...seni o kadar iyi anlıyorumki

yok değil canım güzel bi sebep sizinki
iyiyim canım sen nasılsın
inşallah hepimiz birgün nasip olacak

ahhh canım sorma preseed al para vitamin al para yetişmiyorki...2 kişi vitaminlere çalışacağız nerdeyse ev kira daha sayayımmı marttaki tüp bebeği kredi çekerek yaptırdık buna benzer bir sürü şey tam düğün borcu bitti dedik sonrada bebek tedavisi offf RABBİM hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH ama ben meleğimi sevmek onu koklamak ona vitamin yerine bişeyler almak istiyorum..
bebeğimiz olurda bize anne ben nasıl oldum derse eskisi gibi seni leylekler getirdide diyemeyeceğiz anne baba vitamin içti sen oldunnn

72 saat oldugundan emınmısın canım ben 24 saat sanıyordum bırde progesteronu doktor sabah 8 oglen 4 gece 12de al dedı ben bu saatlere uygun alamdım 8 saat arayla ama ben 12, 1 gıbı uyanıyorum geceye sarktı saatler sakıncası olurmu yada yararı olacaksa bunu kacırmısmıyımdır offfya zaten moralım cok bozuk bu gun cok agladım cok uzuldum ben gecen sene ucretlı ogretmenlık yaptım bu senede kendımı yıne yapacagım dıe ole bı alıstırmısım kı bu gun olmadıgını ogrendım cıldırdım ev hayatına tahammul edemıyorum ılcede oturuyorum tek benı kabuledecek yerde kabul etmedı aksama kadar agladım basım zonkluyo guya hamıs olmak ısteyenlerın uzulmemesı gerek ama hayat bu 2 haftadır canımı acıtıyo ne hamıs kalabılıyorum ne ogretmenlık yapabılıyorum hıc bı ıse yaramıyorum yanı :84::84:

yok değil canım güzel bi sebep sizinki
iyiyim canım sen nasılsın
inşallah hepimiz birgün nasip olacak

iyim canım ne olsun geçen ay aşılama yaptırdım 12. gün 20,5 mm yumurtam oluştu sadece klomen hapla herşey güzeldi eşimin değerleride düzelmişti ama yine elimde koca bir hiççççççç. Bu aşılamaya hiç inancım kalmadı neden yapılıyor anlamıyorum. bu ayda mantar ile uğraşcam yine elim boş anlayacağın :)

hayır canım sen işe yarıyorsun neden böle düşünüyorsunki yapma böle sadece zor bir sınavdan geçiyoruz sabretmekden şükretmekden başka yapacak hiç birşeyimiz yok... bol bol dua edeceğiz

Haklısın aynen bende garip bir his kıskançlık desem değil isyan desem değil garip bir his. Benim gibi çok bekleyip hamile kalanlara acayip seviniyorum ben hamile kalmış kadar ama 1-2 aya hamile kalanlara o kadar değil :)

Herşeyde bi hayır vardır bizim göremediğimiz, çok fazla pimpiriklenme tedavi içinde ne kdr üstüne titrersek o kadar kötü gidiyor.
sakince elimizden geleni yapıp Allaha tevekkül edeceğiz.
8 saat normal bir süre ara için.

Aşılama tamamen hikaye bikaç yıla kesin kaldırılır o kdr gereksizki ona göre yumurta takibi daha mantıklı
Mantarı bu ay hallet canım gelecek aya bırakma eninde sonunda bi ayı buna ayırman gerekecek zaten

herkez için sevinmek lazım aslında ben hepis için seviniyorum aslında kendim için üzülüyorum olmuyor hayırlı değilmiş hayırlı zaman değilmiş die kendimi teselli etmeye çalışıyorum...ama hamile haberlerinde kıskanıyormuyum hüzünleniyormuyum işte bunu bende çözemedim

Haklısın herkeze sevinmek lazım seviniyorum tabikide ama dediğim gibi garip bir his oluyor bend kendime üzülmek galiba senin dediğin gibi en doğru cevap bu kendime üzülüyorummmmmmm

ya hamıs kalmak ıcın doktora gıttık tedavıye basladı bırlıkte olma gunlerı bayrama denk geldı bayramdada 1 gun eltım ve kaynımla cok kotu tartıstık kaynımla esım konusmuyo artık kaynım3.gun bayramda onun evıne gıttıgımız halde bızı evıne almadı hep uzuntu hep agladım mıgren tabı calısmalara ara verdık esımle tartıstık duzeldı ama sımdıde bu ofya rabbım bana sabır versın benı sınıyor galba benden hamıs falan olmıycek galba hıc bı sey olcagıda yok yıne zırlıyom neden ya 1 senedır tedavıye ara verdık sımdı yenı basldık bu olaylar oldu offf yaaaaaaa :85::85::85:

ekin bazen içimden bir ses diyorki yok herkez hamile kalacak ben hala vitaminlere bakıyor olacağım..
bide yeni çıkan vitaminleri takip edeceğim neyse belki bu vitaminler sayesinde cildim güzel olur bişe yarayacağı kesinde vitamin kullanan ben değil eşim işte onu nasıl çözecem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…