- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.261
yumurtlama 18-19 mu?kaç günde adet oluyorsun
eşinin değerlerini yazarsan iyi olur merak ettim
esımın degerlerı 30 mılyon hareketlı ve hızlı spem var doktor herseyı normal dedı bende polıkıstık var okuldayken gecmıstı yanı ıs hayatı ogrencıler bende polıkstık falan bırakmamıstı hepsı bıtmıs tı heray adet oluyordum ama okul bıttı ıs bıttı yanı hazıran dokuzda adet oldum 2 ay olmadım en son adet tarıhım 17 agustos yenı adet gunumu kestıremıom
adetın 4 gunu doktora gıttım hormon tahlılı ve vajınal muayene yaptı hersey normal dedı klomen arısutu folık asıt verdı verdı
yok canım ya eşım bı sey kullanmıyo haaaaa bu arada benim mıgrenım var arada mınoset kullanıyorum başım zonkluyo zararı olurmu bu tedavılerle:97:
ekin canım peki eşin şu sıralar birşey kullanıyormu.
yok canım ya eşım bı sey kullanmıyo haaaaa bu arada benim mıgrenım var arada mınoset kullanıyorum başım zonkluyo zararı olurmu bu tedavılerle:97:
Canım biz daha 1,5 ay önce varikosel ameliyatı olduk ve 1 aydır klomen,proxed,evicap,larginine,omega3 kullanıyoruz.+keçiboynuzu tozu,arısütü balpolen üzümçekirdeği tozu var birde
henüz test vermedik3 . ayında bakacaz artık.
kendimde multıvitamin ve omega3 alıyorum.arısütü bal polendende arada otlanıyorum:)
iyi geceler arkadaşlar benim bir sorum olacak 3 aydır mantarla uğraşıyorum ilaçları kullandım geçti sonra azar azar başladı şimdi yine arttı (eskisi kadar olmasada) doktor vajinal tablet verdi gyno lomenıx içinde 2 tane var birini şimdi diğerini 3 gün sonra kullancam. kullanırken 3 er gün korunma olcak ama bu tarihler tam yumurtlama zamanıma geliyor kullansam bir türlü kullanmasam bir. Her ay bişey çıkıyor ya bıktım. Acaba kullanmasammı yani mantar hamile kalmayı engellermi yani spermleri öldürürmü?
Canım biz daha 1,5 ay önce varikosel ameliyatı olduk ve 1 aydır klomen,proxed,evicap,larginine,omega3 kullanıyoruz.+keçiboynuzu tozu,arısütü balpolen üzümçekirdeği tozu var birde
henüz test vermedik3 . ayında bakacaz artık.
kendimde multıvitamin ve omega3 alıyorum.arısütü bal polendende arada otlanıyorum:)
canım kullan bence ilaçları kullan korunmak gerek evet fakat kullanmak gerekli... mantar yılda 3-4 defa tekrarlarsa eşli tedavi uygulanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?