Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yumurtlama 18-19 mu?kaç günde adet oluyorsun
eşinin değerlerini yazarsan iyi olur merak ettim

esımın degerlerı 30 mılyon hareketlı ve hızlı spem var doktor herseyı normal dedı bende polıkıstık var okuldayken gecmıstı yanı ıs hayatı ogrencıler bende polıkstık falan bırakmamıstı hepsı bıtmıs tı heray adet oluyordum ama okul bıttı ıs bıttı yanı hazıran dokuzda adet oldum 2 ay olmadım en son adet tarıhım 17 agustos yenı adet gunumu kestıremıom

İyi o zaman senin ilaçlarla yumurtlaman gerçekleştirilirse aşılamada ve hatta yumurta takibilye bile Allahın izniyle olabilir.

adetın 4 gunu doktora gıttım hormon tahlılı ve vajınal muayene yaptı hersey normal dedı klomen arısutu folık asıt verdı verdı

adetın 10. gunu gıttım yumurtalar buyumemıs ama buyume yolundaymıs 1 tane solda 1 tane sagda balık hapı ve b vıtamını verdı progesteron verdı su gunlerde bırlıkte olun dedı bayrama denk geldı tam ve bayramda bıraz tatsız gectı bazı gunlerde kus gectı tam calısamdık umarım o gunlerı kacırmamısızdır offfffffffya :84:

yok canım ya eşım bı sey kullanmıyo haaaaa bu arada benim mıgrenım var arada mınoset kullanıyorum başım zonkluyo zararı olurmu bu tedavılerle:97:

ekin canım peki eşin şu sıralar birşey kullanıyormu.

Canım biz daha 1,5 ay önce varikosel ameliyatı olduk ve 1 aydır klomen,proxed,evicap,larginine,omega3 kullanıyoruz.+keçiboynuzu tozu,arısütü balpolen üzümçekirdeği tozu var birde
henüz test vermedik3 . ayında bakacaz artık.
kendimde multıvitamin ve omega3 alıyorum.arısütü bal polendende arada otlanıyorum:)

yok canım ya eşım bı sey kullanmıyo haaaaa bu arada benim mıgrenım var arada mınoset kullanıyorum başım zonkluyo zararı olurmu bu tedavılerle:97:

canım minoset parol tarzı ağrı kesiciler gebelikde hatta emzirirken bile kullanılıyor...bir zararı olmaz abartmadan tabiki

faydasını görürsünüz inşallah ronya gibi kısa zamanda sonuç alırsınız.
eşini sayı kaçtı.birde morfoloji.
ameliyatı kime oldunuz canım

cok sevındım canım ya valla hem mınoset ıcıyorum hemde vıcdan azabı cekıyordum sımdı bız bazı gunler calısamadık ya o gunlerı kacırdıysak dıe cok korkuyorum

iyi geceler arkadaşlar benim bir sorum olacak 3 aydır mantarla uğraşıyorum ilaçları kullandım geçti sonra azar azar başladı şimdi yine arttı (eskisi kadar olmasada) doktor vajinal tablet verdi gyno lomenıx içinde 2 tane var birini şimdi diğerini 3 gün sonra kullancam. kullanırken 3 er gün korunma olcak ama bu tarihler tam yumurtlama zamanıma geliyor kullansam bir türlü kullanmasam bir. Her ay bişey çıkıyor ya bıktım. Acaba kullanmasammı yani mantar hamile kalmayı engellermi yani spermleri öldürürmü?

canım kullan bence ilaçları kullan korunmak gerek evet fakat kullanmak gerekli... mantar yılda 3-4 defa tekrarlarsa eşli tedavi uygulanır...

gecmıs olsun canım bendede vardı bı ara ama ben senın dedıgın o ılacı kullandım bırde bı krem var onu suruyorum hafıf kasıntıda bıle hemen gecırıo hamıle kalmadan herkeste olurmus mantar doktorlara kalsa mantarı ıyılestırmeden hamıle kalmayın dıyo haaaaaaaaaaa bırde senın o kullandıgın ılacın ıkıncısını gecmesse o zaman kullanıyosun yanı ıstersen kullanma tamammı progesteron al kullan tam zamanı doktor ilişkıden sonra cocugun tutunmasını saglar dedı ben hamıs kalmak daha onemlı dur su kremın adına bakayım onuda yazarım

canım cok gecmıs olsun doktor benım esımede varıkosel baslangıcı var dedı ama amelıyata gerek yok sımdılık dedı omega 3 balık hapımı

canım kullan bence ilaçları kullan korunmak gerek evet fakat kullanmak gerekli... mantar yılda 3-4 defa tekrarlarsa eşli tedavi uygulanır...

umud senin hemşire olduğunu bildiğim için yazdım beni bilgilendireceğini biliyordum teşekkürler.
Allaha güç gitmesinde 3 yıllık evliyim 1,5 yıldan fazla oldu çocuk için uğraşıyoz. temmuz sonunda arkadaşımız evlendi bugün eşinin hamile olduğu haberi geldi çok sevindim ama bi taraftanda allahım neden bizede bukadar kalay evlat sahibi olmayı nasip etmedin dedim. Arkaşımızın ve eşinin yaşları bizden fazla rabbim ol deyince oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…