Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kısmet Etmiş ise Mevla; El getirir, Yel Getirir, Sel Getirir. Kısmet Etmez ise Mevla;El Götürür, Yel Götürür, Sel Götürür. Mevlana/Rumi

kız sen bütün sağlık orduduna yetersin..
yok bitanem gerçekten bu vicdanla alakalı ama ben kimseye kötü davranmadım bu güne kadar...
evlenmeden önceki yıldı artık nöbetler gündüz çalışması uykusuzluk dayanacak gücüm kalmamıştı hastalarla ilgilenemediğimi düşünüyordum oysaki yaptığım bişe yok hastanın birine enjeksiyon yaptım hastanın canı acımamış sen iğne yapmadın çöpe attın dio sonrada şikayet etti tabi ilk şikayet edilişimdi :) işte o zamanlar işi bırakacam demiştim yeterince verimli olamıyorum sıkıldım dayanamıyorum die eee işten çıkamadım tabii 20 gün izin..
canım gece gelen yaşlı acil bir hastanın yerine anneni babanı koyarsan acaba onlardan birisi gece gelir ben müdahale etmek zorunda kalırmıyım die düşünürsen o bebeklerin yerinde benim evladım olsa dersen işte o zaman kimseye kötü davranamıyorsun.... tabii bunların hepsinde babamın hakkı sana hakkımı helal etmem demesi çok önemli bir faktör..

doysada gelse artık yaaa

eneslenaaaaaaaaaaa test sonuçlarını bildir yavv çokk merak ediyorum adam o kdr iğne yedi..

ALLAH herkesı senlen karsılastırsın

yok canım sıradan dertler var:)

ceylan galiba somalide erzak için sıraya girmiş haberlerde birini benzettim ona

ekin şu begen butonu kalktı birde ya esprileri patlatıyorsun yine.

muhteşem yüzyılda başlıyor bakalım.hürrem sultan yine doguracakmı acaba.
senin hürremle ilgili esprilerini de unutmadım yani.
hep böyle neşeli ol inşallah.

ekiin yavrum senin çalışmalar bitti anlaşılan...

sorma canım o kdr çalışma yaptık 11.gün yumurtluyorum diyee hala yumurtlamadım dün çalıştık bugün mola günümüz.
bu ay evliliğimin rekorunu kırıyorum yarın 15 gün ateşim yükselir inşallahh
eski spermleri temizliyorum inşallah yenileri daha hayırlıdırlar tabi
sende durumlar ne bugün

ben bu sezon hürremi izlemeyeceğim çok kızgınım hürreme biz bir doğuramadık o bir sezona 3 çocuk sığdırdı... protesto ediyorum hürremi

Sağol canım hürremi görmek istemiyorum yav.
yeni sezonda kimbilir kaç doğum daha yapacak.
Menapoza girsede kurtulsam:)))
sen pek bişi yazmıyorsun cnaım nasılsın vitamin falan devammı sizdede

bende çalış çalış nereye kadar dedim
kız nerdeyse izni yatak odasında geçirecektik dünde testdeki çizgilerin ikiside silik çıktı anlamadım ama boşada geçirmedim bugün artık yeter dedim zaten kocişe astım teşhisi koyuldu kendileri depresyonda evde çıplak gezsem oralı olmayacak durumda bari bugünde mola olsun

slm tatlım katılıyorum hurreme gıcık oluyorum 3.5 senedır ıstıyoz olmuyo kadın 6 ayda 3 tane dogurdu hemde o kadar carıyeye ragmen haaa bırde suluman ona ne dıyceksınız adam ceketını atsa hamıle bırakıyo nefret edıyom

Sülümanın sofrasında bıldırcın yumurtası gördüm onu bile yedirdim adama
hiç atalarına çekmemiş bizimki

Sağol canım hürremi görmek istemiyorum yav.
yeni sezonda kimbilir kaç doğum daha yapacak.
Menapoza girsede kurtulsam:)))
sen pek bişi yazmıyorsun cnaım nasılsın vitamin falan devammı sizdede

canım eşim vitaminleri üç ay kullandı sonrada aşılama yaptırmıştım.malum sonuç.
ben yaz boyu ara verdim.annem rahatsızdı.bu ay itibariyle tekrar başlamak istiyorum.
hatta bugün adetimin üçüncü günü ben de sogan suyuna başlıyayım dedim ama bir yaptım
içilcek gibi degil.midem bulandı.birde bu ay adet bittikten sonra sütle maydanoz karışımı yapayım diyorum.
yarından itibarende bal+tarçın+çörekotuna başlıycam inşallah.
eşimede keçi,boynuzu suyu yada tozunu vereyim diyorum.
seninde galiba yumurta rezervi azdı.benimde öyle
şimdi sen bana sorduguna pişmanda olmuşsundur ya bir araba dolusu laf işittin.beni affet artık :86::86::86::86:

Antalya aynen öyle rzevr az ama nedense bi damla umurum değil niye bilmiyorum..
Kabullenememekmi anlamadım gitti..
Takmıyorum sende takma
Allah büyük.
fsh düşürmek için hayıt hapı kullanıyorum sadece

canım ya onlarda tohumda saglam tarlada bızde ıksıde yok naapcaz bılmem benım doktor bu ay hamıs kalamazsam asılama olcakmıs yumurtlamayı kacırdıkmı yakaldıkmı bılmıyom calısmaları yaptık doktor yumurtlamayı 18 19 .gun bekliyom dedı progestan verdı kullandım noolcak bakem 12 eylulde randevum var dua edın nolur
bugun adetın 23. gunu agustos 17de adet oldum daha calısma yapmam gerekmı sızce

Antalya aynen öyle rzevr az ama nedense bi damla umurum değil niye bilmiyorum..
Kabullenememekmi anlamadım gitti..
Takmıyorum sende takma
Allah büyük.
fsh düşürmek için hayıt hapı kullanıyorum sadece

fsh yi ben uzun zamandır baktırmadım.adetin üçüncü günü mü bakılıyordu?
hayıt hapının faydasınıu gördünmü?
dogru söylüyorsun Allah büyük.

yumurtlama 18-19 mu?kaç günde adet oluyorsun
eşinin değerlerini yazarsan iyi olur merak ettim

fsh yi ben uzun zamandır baktırmadım.adetin üçüncü günü mü bakılıyordu?
hayıt hapının faydasınıu gördünmü?
dogru söylüyorsun Allah büyük.

canım ben bi ara dhea kullandım çok yan etki yaptı bende bıraktım o ay 8,5 çıktı fsh
2 ay öncesi 11,5 di.fsh düşürdü ama beni mahvetti hem tülenme hem sinir yaptı
sonra hayıta başladım ve daha baktırmadım ama çoğu kişide işe yaramış.
3,gün bakılıyor evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…