- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.361
kizlarrrr nasilsinizzz tupcu dr. gittim simdi donuyoruz yoldaayizzz galiba bize yine tup gozukuyor canlarim tlf giriyorum cakirin 100 ihlasi okudum ceylanimada 100 aliyorum RABBIM kabul etsin INSALLAH...
kız lorkem bu ff sitesi beni 5gün boyunca almadı siteye
şifremi bile değiştirdim ama kabul etmedi dün ancak girebildim
birde 3 günüm kalmış üyeliğim bitiyormuş galiba nasıl oluyor bu
ben anlayamadım
Günaydın kızlaaaar , topiği ben açıyorum ..
Kızlar ateşim bugünde düşük , büyük ihtimalle yarın sabah yükselmiş olur ..
Ben çalışmalarımı yapıyorum artık gerisi takdiri ilahi..
368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım sıtede sorun olmsutur belkı bılemıyorum ama
o uyelık bıtıyo dedıgı vıp uyelık bıtıyo ama sonra normal uyelık devam edıyo aynen
sadece bazı ozellıklerı kullanamıyorsun ama yıne tablo vs yapıp cızgını goruyosun yetıyo yanı bıze
canım sıtede sorun olmsutur belkı bılemıyorum ama
o uyelık bıtıyo dedıgı vıp uyelık bıtıyo ama sonra normal uyelık devam edıyo aynen
sadece bazı ozellıklerı kullanamıyorsun ama yıne tablo vs yapıp cızgını goruyosun yetıyo yanı bıze
Evet canım inşşş, artık üst üste çalışıyorum , gün aşırı idi , inşş bu ay gelir minik kuzum ..selam evet ateş düşük ve 18.gündesin,bence de yarın ateşin yükselir herhalde sen çalışmalara devam arkadaşım.bir de bakmışsın olmuş bu sefer:)
ceylan için
Ekin79:150
Ronya:50
Çakır:50
Essssx:100
Karden:200
umud:100
ekintos:100
merhaba arkadaşlar,yine kaynatmışsınız...
aruna 100 taneni bitirdim canım...
şimdi ceylana okuyorsunuz sanırım 100 tanede ona alıyım
esra senin içinde bazı dualar okudum,bir tanede ihlas okudum Allah kabul ederse...
ALLH RAZI OLSUN IKINIZDENDEEsra kuşum senin 100 tane duanı okudum .. Allah kabul etsin ..
Evet canım inşşş, artık üst üste çalışıyorum , gün aşırı idi , inşş bu ay gelir minik kuzum ..
Rabbim hepimize birden nasip etsin..
Ceylan için 100 tanede ben alıyorum..
slm kızlar attardan geliyorum tüm durumu anlatım 40 günlük bi ilaç yapıcak kardeşimde oraya gitmişti onunda eşi variköseldi ihmal etmedi hiç şimdi 2 ye hamileeee darısı bizlere ben faydasını görürsem sizede yazarımmm keçi boynuzu tozo aldım therma markası iyimi süte karıştırıp eşimle içeriz artık tabi içerse danaaaaa
ALLH RAZI OLSUN IKINIZDENDE
ne kadara yapacakmıs ?
balı pekmezi benden 100 tl yapacak canım ama 50 çeşitten fazlaaaaa ginsenk arı sütü zencefil vssss daha sayamadıg bi çokkkk seyyy şifa allahtan vesilem olur inşalahhh
ınsallah faydasını gorursunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
offf kızlar çok heyecanlıyım sanki yeni tanışıyomuşta buluşacak gibi tövbe yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?