Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlarrrr nasilsinizzz tupcu dr. gittim simdi donuyoruz yoldaayizzz galiba bize yine tup gozukuyor canlarim tlf giriyorum cakirin 100 ihlasi okudum ceylanimada 100 aliyorum RABBIM kabul etsin INSALLAH...

tüpcüye gidersen sana başka yol gözükmez zaten:)
hadi eve geçte anlat ayrıntıları

canım sıtede sorun olmsutur belkı bılemıyorum ama
o uyelık bıtıyo dedıgı vıp uyelık bıtıyo ama sonra normal uyelık devam edıyo aynen
sadece bazı ozellıklerı kullanamıyorsun ama yıne tablo vs yapıp cızgını goruyosun yetıyo yanı bıze

selam evet ateş düşük ve 18.gündesin,bence de yarın ateşin yükselir herhalde sen çalışmalara devam arkadaşım.bir de bakmışsın olmuş bu sefer:)

google çeviri yapıyor diyor ya siteyi açınca o zaman bende giremiyorum orginalini göster diyip öyle girebiliyorum.başta sorun yaşamıştım ya ondna olmuş

ama ben zaten ateşimi giriyim yeter bana şuan vip üye olduğumdan bile haberim yoktu
o bahsettiğin şuan kullanabildiğim özelliklerdende sen takip ettin galiba benim ateşi
dün düştü bugün yükseldi ama benim kullandığım ilaçtan dolayı bugün adet olmam lazım
hap bittikten 2 gün sonra adet olmuştum geçen ay migren ağrılarıda geleceğini işaret ediyor
bakalım hayırlısı

merhaba arkadaşlar,yine kaynatmışsınız...
aruna 100 taneni bitirdim canım...
şimdi ceylana okuyorsunuz sanırım 100 tanede ona alıyım

esra senin içinde bazı dualar okudum,bir tanede ihlas okudum Allah kabul ederse...

Esra kuşum senin 100 tane duanı okudum .. Allah kabul etsin ..

selam evet ateş düşük ve 18.gündesin,bence de yarın ateşin yükselir herhalde sen çalışmalara devam arkadaşım.bir de bakmışsın olmuş bu sefer:)
Evet canım inşşş, artık üst üste çalışıyorum , gün aşırı idi , inşş bu ay gelir minik kuzum ..
Rabbim hepimize birden nasip etsin..
ceylan için
Ekin79:150
Ronya:50
Çakır:50
Essssx:100
Karden:200
umud:100
ekintos:100

Ceylan için 100 tanede ben alıyorum..

slm kızlar attardan geliyorum tüm durumu anlatım 40 günlük bi ilaç yapıcak kardeşimde oraya gitmişti onunda eşi variköseldi ihmal etmedi hiç şimdi 2 ye hamileeee darısı bizlere ben faydasını görürsem sizede yazarımmm keçi boynuzu tozo aldım therma markası iyimi süte karıştırıp eşimle içeriz artık tabi içerse danaaaaa

ALLH RAZI OLSUN IKINIZDENDE

ne kadara yapacakmıs ?

Kızlar işteyim , çıkıyorum ben ..
Ceylanın duasını okurum bugün akşama haber veririm..

ekinim ben ceylan içinde 100 tane alıyım akşama bitirmeye çalışırım 2 sinide
şimdi çıkmam gerek namaz kılıp işlerime devam ediyim benim migren azmadan
bitirmeye çalıyım işleri yoksa elim ayağım tutmuyo salak gibi,bir yandan da dua okurum inşallah
öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun

karden canım nasılsın çok üzüldüm ama en kısa zamanda ikizin olsun,biz kimse için çocuk dogurmuyoruz bunu herkez bilmeli kaynananıda allaha haval etimm ben olsam birdaha yüzlerine bakmammmm ama hamiş kalabilmen çok güzel tatlımmmmm inş hiç beklemeden olur canımmmmm

offf kızlar çok heyecanlıyım sanki yeni tanışıyomuşta buluşacak gibi tövbe yarabbim

o heycanınız hiç bitmesin inşallah sizin için yeni güzel ve hayırlı bir başlangıç olsun
eşinde çok yıpranmıştır onun içinde çok zor bir durum Allah yar ve yardımcınız olsun
artık 3. şahısları düşünmeyin bile hayatınızdan mümkün olduğunca uzak tutun
eşinin senin yanında olması senin gibi düşünmesi bulunmaz bir nimet bunu sakın unutma
eşinde senin gibi iyi niyetli Allah korkulu birini bulduğu için çok şanslı birbirinizin değerini iyi bilin
canım Rabbim sizleri bütün kötülülerden görünür görünmez kazalardan belalardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…