Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlaaar bu arada bugün ilk defa yanımda eşim olmadan trafiğe çıktım ..
İlk defada iş yerime geldim ama akşam çok yoğun olucak trafik , olsun Allah"ın izni ile kullanırım inş..
Eşim biraz olsun çocuk melesini unutmam için almıştı ama dünyaları bağışlasalar , hiç gözümde yok ..
Tek istediğim bir sağlıklı ve hayırlı bir evlat..

Kızlaaar bu arada bugün ilk defa yanımda eşim olmadan trafiğe çıktım ..
İlk defada iş yerime geldim ama akşam çok yoğun olucak trafik , olsun Allah"ın izni ile kullanırım inş..
Eşim biraz olsun çocuk melesini unutmam için almıştı ama dünyaları bağışlasalar , hiç gözümde yok ..
Tek istediğim bir sağlıklı ve hayırlı bir evlat..

38 yaşındayım 1.5 yıl oldu evleneli evlendikten 6 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra bişey olmadı dr bir problem yok diyor eşim bazı nedenlerden dolayı henüz muayene olamadı 5 ay kadar önce klomen kullandım bir işe yaramadı şimdi de preseed i duydum onu kullanacağım bir umut işte tavsiye edebileceğiniz başka şeyler varsa sevinirim

Eşinin durumunu bilmediğimizden ona tavsiye edebileceğimiz birşey yok , ama en kısa zamanda spermiyogram testi yaptırması ve genel muayene (hormon tetkikleri ) yaptırması gerek ..
Sende bir sorun yok ise preseed ile deneyebilirsin , yararı olur zararı olmaz ..
Fakat klomeni neden kullandığını anlamadım , yumurtlamanda bir sorun yoksa kullanmanı tavsiye etmem ..
Yumurta takibinde kullanıyoruz sadece , oda dr kontrolünde ..
Kimyasal gebelik bildiğin gibi sağlıklı gelişmeyen bir gebeliğin sorucu, ve buda eşinin sağlıksız bir spermi ile yumurtanın döllenmesi sonucu oluşmuş olabilir ..
Bu durumda eşininde dr"a görünmesi şart ..Zaten 38 yaşındasın , beklemeni tavsiye etmem arkadaşım , bir an önve ciddi anlamda bu işe yoğunlaşmalısınız ..
Biz kadınlar için yaş büyük bir sorun , keşke olmasa ama hala yumurta üretiyorken vucut çocuk sahibi olmak için acele etmekte fayda var ve siz bu işe önce eşinden başlayın ..
Eğer onda bir sorun çıkarsa ki umarım çıkmaz , o zaman tavsiye edeceğimiz çok şey var ..
Biz yıllardır infertilite ile mücadele ediyoruz ..
Az çok bişeyler öğrendik bu sürelerde , en önemli şey isa düzgün bir tedavi ..

Son düzenleme:
anaaaaaaaaaaaaa çakır ne zaman bitti
bu ne hız
bende ekine okuyayım 100 tane okuyorum şimdi

ama
bi liste ypın görelim kim ne okuyor kaç tane okuyor

ateş tablom aşağıdaki gibi nasıl gidiyor:))

6http://www.fertilityfriend.com/home/36650

bence eşin mutlaka görünmeli dr a
hatta dört dörtlük bi muayne olmalısınız

selam kızlar herkes iyidir umarım..ben dün akşam çok kötü oldum, başım çok ağrıdı ve durmadan kustum..İçim dışıma çıktı resmen..bugün daha iyim çok şükür..

Dua sırası ekindeymiş, bende 100 tane alıyorum..

kızlar çok mutluyum evime geldim eşim neler almış bana kendimi iyi hissetmem için canım benim ya allah kimsenin huzurunu bozmasın bu arada ekindeymiş sıra galiba 200 de ben aldım bitiririm bugün

çakır ve ceylan için 100'er tane okudum Allah kabul etsin inşallah
ekinim senin içinde 100 tane okuyacağım bitince haber veririm yine

Boncuk:150
Nun:100
Sevser:150
Esssx:100
Xeda:100
Yağmurum:100
Melisela:100
Karden:200

Duam tamamlanmış bileeee
Allah razı olsun canlar..
3 hamişim var listemde amann amannnnn
Rabbim kabul eylesin..

şimdi sırada Esssssx arkadaşımız var:150tane benden
Eneslenam sen bana 1 tane oku yeter sıradaki arkadaşa geçelim.sağol cnaımmm

EKIN

su tavsancıl otunu bırı getrtecek
erkek uzerınde sence faydası olurmukı alacamda
2 sıse
hc kullanıpta faydasını goren okudunmu
genelde bayanların okudumda
senın fıkrın ne ???????

amin canım benim cümlemize inşallah

kızlar çok mutluyum evime geldim eşim neler almış bana kendimi iyi hissetmem için canım benim ya allah kimsenin huzurunu bozmasın bu arada ekindeymiş sıra galiba 200 de ben aldım bitiririm bugün

amin canım Allah sizi ömür boyunca en az bugünki gibi mutlu kılsın
ne düşünceli bir eşin var Allah razı olsun hayırlı uzun ömürler versin Rabbim

amin canım benim cümlemize inşallah

amin canım Allah sizi ömür boyunca en az bugünki gibi mutlu kılsın
ne düşünceli bir eşin var Allah razı olsun hayırlı uzun ömürler versin Rabbim

aminnn canım hepimizin eşine hayırlı uzun ömürler versin inşallah

EKIN

su tavsancıl otunu bırı getrtecek
erkek uzerınde sence faydası olurmukı alacamda
2 sıse
hc kullanıpta faydasını goren okudunmu
genelde bayanların okudumda
senın fıkrın ne ???????

Romanya sitelerinde bizler gibi forumlar var orda kullanıcı yorumlarına bak istersen.
Ürünün açıklmanasında hem erkeğe hem kadına diyor canım.

hadi ya senin duanadamı geç kaldım istediğin gibi 1 tane okudum canım Allah kabul etsin
o zaman 100 taneyi esssssx arkadaşımız için okuyum bitince haber veririm
benim mola bitti işe devam görüşürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…