- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.401
Canım hoşgeldin aramıza ..
Burası çoğunluğun erkek infertilitesi ile mücale ettiği bir topik ..
Bazılarımız kürler ve vitaminler sayesinde doğal yolla hamile kaldı , bazılarımızda tüp bebek ile ..
Ama sonuçta hepimizin amacı aynı ..
Hem muhabbet ediyoruz , hem birbirimize dua okuyoruz hemde eşlerimizin sperm sayıları vs artsın diye yaptığımız kür ve kullandığımız vitaminleri paylaşıyoruz ..
Sizde sorun ne ?
Kaç yıllık evlisin , tanıt istersen kendini ..
38 yaşındayım 1.5 yıl oldu evleneli evlendikten 6 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra bişey olmadı dr bir problem yok diyor eşim bazı nedenlerden dolayı henüz muayene olamadı 5 ay kadar önce klomen kullandım bir işe yaramadı şimdi de preseed i duydum onu kullanacağım bir umut işte tavsiye edebileceğiniz başka şeyler varsa sevinirim
38 yaşındayım 1.5 yıl oldu evleneli evlendikten 6 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra bişey olmadı dr bir problem yok diyor eşim bazı nedenlerden dolayı henüz muayene olamadı 5 ay kadar önce klomen kullandım bir işe yaramadı şimdi de preseed i duydum onu kullanacağım bir umut işte tavsiye edebileceğiniz başka şeyler varsa sevinirim
canım inşallah işe yarar allah yardımcınız olsun
karden ya bukadar heycanlı olmana çok sevindim
maşşallah benim arkdaşıma
iyiyim canım eşimi bekliyorum daha gelmedi yoldaymış çok heyecanlıyım gelmesi yakındır evet canım sanki kendileri bizden çok istiyo bilmiyolar sanki acımızı ama şimdi dahamı iyi etti günaha girdi boş yere rabbim affetsin ne diyelim nede olsa eşimin annesi ama o benim için bitti gram değeri kalmadı çünkü çok ağır laflar etti daha çoğunu ben sindiremediğim için yazamadım rabbim ıslah etsin inşallah hatasını anlar rabbim artık hakkımda hayırlısını versin canım allah sanada üçüz versin
allah binkez razı olsun güzel yürekli arkadaşım benim rabbim seninde yuvanda huzuru daim etsin yuvanı çocuklarınla şenlendirsin bütün olumsuzluklardan uzak tutsun rabbim sizi boy boy evlatlar nasip etsin size
kızlar çok mutluyum evime geldim eşim neler almış bana kendimi iyi hissetmem için canım benim ya allah kimsenin huzurunu bozmasın bu arada ekindeymiş sıra galiba 200 de ben aldım bitiririm bugün
amin canım benim cümlemize inşallah
amin canım Allah sizi ömür boyunca en az bugünki gibi mutlu kılsın
ne düşünceli bir eşin var Allah razı olsun hayırlı uzun ömürler versin Rabbim
EKIN
su tavsancıl otunu bırı getrtecek
erkek uzerınde sence faydası olurmukı alacamda
2 sıse
hc kullanıpta faydasını goren okudunmu
genelde bayanların okudumda
senın fıkrın ne ???????
selam kızlar herkes iyidir umarım..ben dün akşam çok kötü oldum, başım çok ağrıdı ve durmadan kustum..İçim dışıma çıktı resmen..bugün daha iyim çok şükür..
belirti beliti diyordun ,al sana belirti:))))))))))))
romanya sitelerinde bizler gibi forumlar var orda kullanıcı yorumlarına bak istersen.
ürünün açıklmanasında hem erkeğe hem kadına diyor canım.
Boncuk:150
Nun:100
Sevser:150
Esssx:100
Xeda:100
Yağmurum:100
Melisela:100
Karden:200
Duam tamamlanmış bileeee
Allah razı olsun canlar..
3 hamişim var listemde amann amannnnn
Rabbim kabul eylesin..
şimdi sırada Esssssx arkadaşımız var:150tane benden
Eneslenam sen bana 1 tane oku yeter sıradaki arkadaşa geçelim.sağol cnaımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?